Ya gerçekten Allah nasip edicek çok istiyoruz imtihan oluyor işte yaptır kuzu dene yani benim daha 5. Ayda stresim mahvetti beniHayirlisi bende cok cabuk demorolize oluyorum moralim bozlyr oryada birsey olamayinca bekle benim tedavimde beklemekyarin sikistircam artik catlatma ignesi asikama sonra tup deniycem siralama yaptm kafamda yas 28 artik benim
Canım gözlerini kapat yatagına uzan kendini dinle sen ne yapmak istiyorsun?Ya işte hap bittikten sonra etkisi geçsin diye 1 ay daha korunmam gerekiyomuş iyi doktorda yok pek burada ya
Testlerde çıkmamısmıBen bugün bir arkadasımla görüstüm
Adet olmus
Bas dönmesi yasamıs göz kararması ve halsizlikte cok yasamıs yataktan cıkmak istemiyormus (aynıben)
Sonra bende var birseyler diyerek doktora giittiginde 7haftalık hamile oldugunu ögrenmis
Aynen sayılı gün ne yapalımİlaçları kullan bence zaten adet olamadın daha o zamana kadar olursun adet ilaçlarda biter devam edersin korunmana gerek kalmaz
Sansla hic aram yok cicegim evetAh kadersizim benim gibi
Aderit döngüsü bitince test yapmıs silik cıkmısTestlerde çıkmamısmı
Sorma yavrum sorma sen daha yolun basindasin zaten ben ilk 1.5 sene hic gtmedim olur diye totalde 2 snedir falan ustune odaklandim ama husranYa gerçekten Allah nasip edicek çok istiyoruz imtihan oluyor işte yaptır kuzu dene yani benim daha 5. Ayda stresim mahvetti beni
Ben artık hislerime asla güvenmiyorum ben hamile olduğuma nerdeyse emindim ya geç döllenmedende şüpeleniyorum aslında bilmiyorumCanım gözlerini kapat yatagına uzan kendini dinle sen ne yapmak istiyorsun?
Bunun cevabını en iyi sen bilirsin biz burada ne söylesek bos
Askda kazan kuzu dadalar bir kere iki olsun insallahSansla hic aram yok cicegim evet
Düğünden beri korunmadınmı canımSorma yavrum sorma sen daha yolun basindasin zaten ben ilk 1.5 sene hic gtmedim olur diye totalde 2 snedir falan ustune odaklandim ama husran
Kızın gercekten cok güzelİyi geceler kızlar, çok sayfa olmuş okumadan geldim son iki sayfayı okudum, bugün akşam elimize telefon almama kararı aldık dünden dolayı, kızım diyor ki anne çok güzel bir karar olmuşkendi eline versek çok güzel oynar tabi
Şaka gibi yaaAderit döngüsü bitince test yapmıs silik cıkmıs
Canim eger kan verdiysen ve cikmadiysa kendini dinleme dollenme falan yok midem bulanyr yok gogsum sisti yok yemekden tiksindim diye diye psikolojik gebelik yasiyoruz lutfen sen yapma kaptrma kendiniBen artık hislerime asla güvenmiyorum ben hamile olduğuma nerdeyse emindim ya geç döllenmedende şüpeleniyorum aslında bilmiyorum
Daldalar?Askda kazan kuzu dadalar bir kere iki olsun insallah
Cokgüzel bir olay anne olmayı cok haketmisti birtane düsügü vardıŞaka gibi yaa
Canım öyle bir süphen varsa sakııın o hapıııı kullaaaanmaaaaaaBen artık hislerime asla güvenmiyorum ben hamile olduğuma nerdeyse emindim ya geç döllenmedende şüpeleniyorum aslında bilmiyorum
Ne biliyim kız emindim yani hislerim doğru çıkar her zaman aslında ama artık varya soğudum çocuktan falan dünyam karardı resmen evliliğimin tadını çıkaramadım daha yeni 1 yıllık oldum benCanim eger kan verdiysen ve cikmadiysa kendini dinleme dollenme falan yok midem bulanyr yok gogsum sisti yok yemekden tiksindim diye diye psikolojik gebelik yasiyoruz lutfen sen yapma kaptrma kendini
Canim ben 6 senelik evliyim 3 sene korundum ameliyat olmam gerekti yunyrtaliklarimdan ondan sonra bebek dusunmeye basladimDüğünden beri korunmadınmı canım
Varmıs bak birseyler
Dada ege de bebe demek canimDaldalar?bebekler olarak algılıyorum insallah cicegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?