Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayirlisi bende cok cabuk demorolize oluyorum moralim bozlyr oryada birsey olamayinca bekle benim tedavimde beklemekyarin sikistircam artik catlatma ignesi asikama sonra tup deniycem siralama yaptm kafamda yas 28 artik benim
Ya gerçekten Allah nasip edicek çok istiyoruz imtihan oluyor işte yaptır kuzu dene yani benim daha 5. Ayda stresim mahvetti beni

Ya işte hap bittikten sonra etkisi geçsin diye 1 ay daha korunmam gerekiyomuş iyi doktorda yok pek burada ya
Canım gözlerini kapat yatagına uzan kendini dinle sen ne yapmak istiyorsun?
Bunun cevabını en iyi sen bilirsin biz burada ne söylesek bos

Canım gözlerini kapat yatagına uzan kendini dinle sen ne yapmak istiyorsun?
Bunun cevabını en iyi sen bilirsin biz burada ne söylesek bos
Ben artık hislerime asla güvenmiyorum ben hamile olduğuma nerdeyse emindim ya geç döllenmedende şüpeleniyorum aslında bilmiyorum

Kızın gercekten cok güzel

Ben artık hislerime asla güvenmiyorum ben hamile olduğuma nerdeyse emindim ya geç döllenmedende şüpeleniyorum aslında bilmiyorum
Canim eger kan verdiysen ve cikmadiysa kendini dinleme dollenme falan yok midem bulanyr yok gogsum sisti yok yemekden tiksindim diye diye psikolojik gebelik yasiyoruz lutfen sen yapma kaptrma kendini

Canım öyle bir süphen varsa sakııın o hapıııı kullaaaanmaaaaaa

Canim eger kan verdiysen ve cikmadiysa kendini dinleme dollenme falan yok midem bulanyr yok gogsum sisti yok yemekden tiksindim diye diye psikolojik gebelik yasiyoruz lutfen sen yapma kaptrma kendini
Ne biliyim kız emindim yani hislerim doğru çıkar her zaman aslında ama artık varya soğudum çocuktan falan dünyam karardı resmen evliliğimin tadını çıkaramadım daha yeni 1 yıllık oldum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…