- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
Bipolar olup cocuk doguran kadinlar var ama umitsiz olma benceBipolar duygulanım bozukluğu yani manik depresif bozukluk yani günde 4 ilaç alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bipolar olup cocuk doguran kadinlar var ama umitsiz olma benceBipolar duygulanım bozukluğu yani manik depresif bozukluk yani günde 4 ilaç alıyorum
Ama Allah da beni böyle sınıyor demek ki benim sınavım da bu hiç çocuğum olmayacak benim herhaldeHimmm anladım canım![]()
Asla geçmeyecekGeçmiş olsun allah sifa versin . Gecebilecek bisey mi rahatsizligin
Vala canım hepimizin sınavı ayrı tabiki ama güzel düşün insAllah Rabbim nasip eder ne gibi bi engel çocuk için bu hastalık sadece ilaç içtiğin içinse düzelme ihtimali varsa düzelirsin insAllahAma Allah da beni böyle sınıyor demek ki benim sınavım da bu hiç çocuğum olmayacak benim herhalde![]()
Aaa ne güzeell aay belkide hamilesiinn kaan verrr hemenKesin hamileyim
Rüyamda fıstık yiyordum iki tane bir seste rüyada fıstık bebege yorulur ama vakti gelince olacak diyordu
İki tane cocugum olacak hissiyle uyandım.
Simdi rüya aklıma geldi ve tabirine baktım bu yazıyor duygularım karıstı aglamak istiyorumEki Görüntüle 2543568
İlaç içerken hamile kalırsam otistik çocuk sendromu olur çocuktaVala canım hepimizin sınavı ayrı tabiki ama güzel düşün insAllah Rabbim nasip eder ne gibi bi engel çocuk için bu hastalık sadece ilaç içtiğin içinse düzelme ihtimali varsa düzelirsin insAllah
Ya üzüldümAsla geçmeyecek
Burdayim burdayim iste burdayimm
Cok sessizdi bugun buralar sen nerdeydin bakayimBurdayim burdayim iste burdayimm![]()
Evdeyimm .Cok sessizdi bugun buralar sen nerdeydin bakayim![]()
Rabbim büyük canım dua en büyük kapımız insAllah Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat nasip ederİlaç içerken hamile kalırsam otistik çocuk sendromu olur çocukta
Aaa ne güzeell aay belkide hamilesiinn kaan verrr hemen![]()
Yaaaa hadi insAllah bende gecen çok ilginç rüya gördüm hayırlara çıksın insAllah canım v![]()
Kan versene hatun ♥
Hiiç halinin olmamasııı birr belirtiiiiiihamileyim demem isin espirisiydi canlarımAllah hayır etsin ama cok duygulandım tabiride rüyadaki gibi cıkınca
Dısarı cıkmadım bugün hic halim yok belki yarın cıkarsam test alıp yaparım.
İnsallah hayırlara cıksın bu rüyalarımız Allahıım![]()
Mi acabaaaaaaHiiç halinin olmamasııı birr belirtiiiiii![]()
Kaç çocugunuz varkiKızlar vajinam dar spiral takılamıyor ilaç kullanamıyorum eşim çocuk istemiyor ben deliler gibi istiyorum bipolarım offffff
Canım merhaba. Bahar aylarında ilaç düzenini bozmamanı tavsiye ederim. Düzenli gittiğin doktorun mutlaka vardır ona danışarak en hazır olduğun zamanda ilaçların dozunu azaltarak gebelik deneyebilirsin. İmkansız değil ama öncelik sensin. Psikolojik danışman olduğum için yazmak istedim umarım yanlış anlamazsınİlaç içerken hamile kalırsam otistik çocuk sendromu olur çocukta
Ne güzerel bir test yap sen benceeKesin hamileyim
Rüyamda fıstık yiyordum iki tane bir seste rüyada fıstık bebege yorulur ama vakti gelince olacak diyordu
İki tane cocugum olacak hissiyle uyandım.
Simdi rüya aklıma geldi ve tabirine baktım bu yazıyor duygularım karıstı aglamak istiyorumEki Görüntüle 2543568
Nefees alıyoruum hamileyim benceMi acabaaaaaa![]()