Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama Allah da beni böyle sınıyor demek ki benim sınavım da bu hiç çocuğum olmayacak benim herhalde :cry:
Vala canım hepimizin sınavı ayrı tabiki ama güzel düşün insAllah Rabbim nasip eder ne gibi bi engel çocuk için bu hastalık sadece ilaç içtiğin içinse düzelme ihtimali varsa düzelirsin insAllah

Kesin hamileyim😂
Rüyamda fıstık yiyordum iki tane bir seste rüyada fıstık bebege yorulur ama vakti gelince olacak diyordu 😱
İki tane cocugum olacak hissiyle uyandım.
Simdi rüya aklıma geldi ve tabirine baktım bu yazıyor duygularım karıstı aglamak istiyorum 😭😭Eki Görüntüle 2543568
Aaa ne güzeell aay belkide hamilesiinn kaan verrr hemen🤩

Vala canım hepimizin sınavı ayrı tabiki ama güzel düşün insAllah Rabbim nasip eder ne gibi bi engel çocuk için bu hastalık sadece ilaç içtiğin içinse düzelme ihtimali varsa düzelirsin insAllah
İlaç içerken hamile kalırsam otistik çocuk sendromu olur çocukta

Aaa ne güzeell aay belkide hamilesiinn kaan verrr hemen🤩
Yaaaa hadi insAllah bende gecen çok ilginç rüya gördüm hayırlara çıksın insAllah canım v🤩🤲😍
Kan versene hatun ♥

hamileyim demem isin espirisiydi canlarım🤣🤣 Allah hayır etsin ama cok duygulandım tabiride rüyadaki gibi cıkınca🥺
Dısarı cıkmadım bugün hic halim yok belki yarın cıkarsam test alıp yaparım.
İnsallah hayırlara cıksın bu rüyalarımız Allahıım🤲🤲😭

hamileyim demem isin espirisiydi canlarım🤣🤣 Allah hayır etsin ama cok duygulandım tabiride rüyadaki gibi cıkınca🥺
Dısarı cıkmadım bugün hic halim yok belki yarın cıkarsam test alıp yaparım.
İnsallah hayırlara cıksın bu rüyalarımız Allahıım🤲🤲😭
Hiiç halinin olmamasııı birr belirtiiiiii🤩😂

Rüya demişken bende 4 tane simit gördüm 🙄 ilginç bi rüyaydı normalde rüya görmem yada hatırlamam baya bu ara gerçek gibi rüyalar görüyorum 🤨

İlaç içerken hamile kalırsam otistik çocuk sendromu olur çocukta
Canım merhaba. Bahar aylarında ilaç düzenini bozmamanı tavsiye ederim. Düzenli gittiğin doktorun mutlaka vardır ona danışarak en hazır olduğun zamanda ilaçların dozunu azaltarak gebelik deneyebilirsin. İmkansız değil ama öncelik sensin. Psikolojik danışman olduğum için yazmak istedim umarım yanlış anlamazsın🙏🏻

Kesin hamileyim😂
Rüyamda fıstık yiyordum iki tane bir seste rüyada fıstık bebege yorulur ama vakti gelince olacak diyordu 😱
İki tane cocugum olacak hissiyle uyandım.
Simdi rüya aklıma geldi ve tabirine baktım bu yazıyor duygularım karıstı aglamak istiyorum 😭😭Eki Görüntüle 2543568
Ne güzerel bir test yap sen bencee😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X