- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Aminn canım darısı tüm isteyenlere inşallah![]()
Amiiinnn inşAllahh dualarında bizlere de yer verir misin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım darısı tüm isteyenlere inşallah![]()
Ayy bencede gulmeye o kadar ihtiyacim var ki![]()
Benimde 18 i aynı hemen hemen sanırım
Kocami iki gundur bogma plani yapan biri olarak o ifade az kaldi haklisinGülelim dedik laa sondaki ifaden neydi öyle![]()
Nedir bu eniştemin senin elinden çektiği adamı öldürecen sonundaKocami iki gundur bogma plani yapan biri olarak o ifade az kaldi haklisin![]()
2,5 ayda kocayı boğuyorsan çocuktan sonra yandın demektir, Allah kolaylık versinKocami iki gundur bogma plani yapan biri olarak o ifade az kaldi haklisin![]()
Dun tuper firlattim o da sinirlendi yere atti kirildi tuper cinnet gecirdim dedim Sen kimsin boyle davraniyosun atiyosun dedi sen attin ben atarim sen atamazsin hayvan kirdin dedim evden kovdum defol git gelme eve istemiyorum artik seni sen bana zarar veriyosun dedim dunden beri nasil bogsam diye dusunuyorumNedir bu eniştemin senin elinden çektiği adamı öldürecen sonunda![]()
Kocami iki gundur bogma plani yapan biri olarak o ifade az kaldi haklisin![]()
Aaaaaa ne güzellll hayırlısı olsunArkadaşlar beni de ekleyebilir misiniz :) adetime 1 gün var kan sonucum 78.28 cıktı:)
Valla suan kedi gibi mutfagi camasir sulari ile temizlemis ocagi tertemiz yapmis bugunde bogulmaktan yirtti Allah buyuk2,5 ayda kocayı boğuyorsan çocuktan sonra yandın demektir, Allah kolaylık versin![]()
Deli ya adam korkudan eve gelmicek yakındaDun tuper firlattim o da sinirlendi yere atti kirildi tuper cinnet gecirdim dedim Sen kimsin boyle davraniyosun atiyosun dedi sen attin ben atarim sen atamazsin hayvan kirdin dedim evden kovdum defol git gelme eve istemiyorum artik seni sen bana zarar veriyosun dedim dunden beri nasil bogsam diye dusunuyorum![]()
Kuzuu aynısı banada da oluyor dün sağ kasık ağırıyodu bugün sol belimde ağırıyo evi zar zor süpürdüm gız biz gebemiyiz yoksam :))Valla hamiş olsam fikir yürütürüm de:) hamileliğin ilk zamanları kasık ağrısı olurmuş canım ama o dediğiniz ağrı bende de var suan sol alt kasıgımdan yukarıya doğru bir kramp giriyor belimede vuruyor nedir bilmiyorum![]()
Keske gelmese adamin varligi daraltiyo beni p.tesi kadin doguma gidicem anne tek gitmek istemiyorum dedim hemen bende geleyim diyo dedim gelme sen istemiyorum seniDeli ya adam korkudan eve gelmicek yakında![]()
Yok daha beş gün var adetime.Adet günün geçti mı canım ? test yaptinmi
Senin adam 9 ay boyunca naneyi yedi demektirValla suan kedi gibi mutfagi camasir sulari ile temizlemis ocagi tertemiz yapmis bugunde bogulmaktan yirtti Allah buyuk![]()
Alla allaaa keşke olsaa yaa ama benim yumurtlamadan 6 gün geçti dahaKuzuu aynısı banada da oluyor dün sağ kasık ağırıyodu bugün sol belimde ağırıyo evi zar zor süpürdüm gız biz gebemiyiz yoksam :))
Hayirli olsun sag saglim al kucagina insallahArkadaşlar beni de ekleyebilir misiniz :) adetime 1 gün var kan sonucum 78.28 cıktı:)
Kız gelsin yazık oda görsün hain karı zavallı eniştem ahh ahh ne çekti elindenKeske gelmese adamin varligi daraltiyo beni p.tesi kadin doguma gidicem anne tek gitmek istemiyorum dedim hemen bende geleyim diyo dedim gelme sen istemiyorum seni![]()
Valla yiyosa cekmesin kendi istedi benide o ikna etti dagitirim agzini burnunu onunSenin adam 9 ay boyunca naneyi yedi demektirbebek doğunca nazını çeker mi acaba, şimdi yaptır herşeyi bidaha zor
![]()
Gelmesin istemez valla o yanimda oldu mu geriyo beni daha cok agriyo kasiklarimKız gelsin yazık oda görsün hain karı zavallı eniştem ahh ahh ne çekti elinden![]()