• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedir bu eniştemin senin elinden çektiği adamı öldürecen sonunda 😲
Dun tuper firlattim o da sinirlendi yere atti kirildi tuper cinnet gecirdim dedim Sen kimsin boyle davraniyosun atiyosun dedi sen attin ben atarim sen atamazsin hayvan kirdin dedim evden kovdum defol git gelme eve istemiyorum artik seni sen bana zarar veriyosun dedim dunden beri nasil bogsam diye dusunuyorum 😂😂😂

Dun tuper firlattim o da sinirlendi yere atti kirildi tuper cinnet gecirdim dedim Sen kimsin boyle davraniyosun atiyosun dedi sen attin ben atarim sen atamazsin hayvan kirdin dedim evden kovdum defol git gelme eve istemiyorum artik seni sen bana zarar veriyosun dedim dunden beri nasil bogsam diye dusunuyorum 😂😂😂
Deli ya adam korkudan eve gelmicek yakında 😀

Valla hamiş olsam fikir yürütürüm de:) hamileliğin ilk zamanları kasık ağrısı olurmuş canım ama o dediğiniz ağrı bende de var suan sol alt kasıgımdan yukarıya doğru bir kramp giriyor belimede vuruyor nedir bilmiyorum🤔🤔🤔
Kuzuu aynısı banada da oluyor dün sağ kasık ağırıyodu bugün sol belimde ağırıyo evi zar zor süpürdüm gız biz gebemiyiz yoksam :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X