2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim kız da öyle hiç sevmiyor, bir sürü bandana filan almıştım süslü püslü taktırmıyor cimcime
Ben de bir sürü beğendim sepete attım bandanları almayı unutmuşum dışarı çıktığımda bir yerde gördüm aldım bir tane iyiki sipariş vermemişim dedim taktırmıyor benim sıpa da 😅 keyifçiler özgürler 🥰

Benim yarın 28. gün ama hala çok duygusalım ya. Ninnilere aglamadığım günleri bekliyorum.
Bir de bu enkazdan kurtulabilen bebeklerin haberleri çok ağlatıyor ya. Neyse açmayayım simdi onu.🥺

Evet kızlar da ben uyumam gerekiyor diye yatınca uyuyamiyorum. 🤦‍♀️ Uyuyamadikca strese giriyorum hadi uyu hadi uyu diye 😬

Haha bende öyle 😁😁 bebek uyurken sanki geri sayım başlıyor uyumam gerek diye kendimi strese sokuyorum aklıma başka şeyler geliyor uykum kaçıyor zihnin tamamen boş olması lazım..
Ben kafayı koyduğum anda uyuyorum 😁
Normal de 2 film bitirir anca uyurdum bebek olunca ayakta uyuyorum🤣

Annelik güzel alışmaya çalışıyorum ben hala çok özlüyorum 😥 evde çoğu şey hamileliği hatırlatıyor dün gebelik kıyafetlerini kaldırdım oturdum ağladım 😭dolapta gördükçe daha kötü oluyordum benimki biraz anormal seviyede oldu bu durum acaba diyorum kıza sürekli eğitim için bekle bekle dedim aman gelmesin etmesin derken sanırım o çok içselleşmiş bende doğumdan sonrasına hazırlamamışım kendimi saolsun kızım eğitimi gördük bir gün sonra geldi dinledi anneyi ama ben neden böyle oldum bilmiyorum geçer bu günlerde elbet Hamileyken hep ninni açardım şimdi onları da açamıyorum söyleyemiyorum direkt Ağlamaya başlıyorum İyi anlarda sıkıntı yok da gazı vs olunca keşke içimde olsaydı böyle sıkıntılar çekmeyecekti bizim yüzümüzden işkence çekiyor diye Eşime çemkiriyorum bir de 🤣 39+5 de oldu daha erken olsa tümden kafayı yerdim sanırım😬
Kuzum o artık orda mutlu olmicaktı ki sığmıyodu artık oraya. Bazen işkence çekiyor olabilir ama dünyaya alışmaya çalışıyorlar işte. Bikaç ay böyle geçecek sonra dışarda içerdekinden kat kat daha mutlu olacak🥰
Bizimkiler de fileye yapışıyorlar zor ayırıyoruz 😁
Benim bıdıklar birde banyoyu çok sevdiler 😍
Yaa çok tatlı oluyolar. Bizimki de banyoda başta hiç ağlamadı çok hoşuna gitti 😍 kv çok kurcalayınca hafif ağladı yoksa çok sevdi bizimki de banyoyu 🤩
Tamam canım sağ ol ben de görüp almak istiyorum medicalcilere de bakarım
Rica ederim canım benim

Ben olunca ne oluyormuş?
Bende de ben var ondan merak ettim..
Bilmiyorum işte sanki bir olaymış gibi ya büyürseymiş yok doktora gösterinmiş.Hayır bunun üzerine o kadar konuştular ki resmini çek yolla ne demek o kadar sinirlendim.Sonra kv bana da ne kadar büyük boyutu ne beninin diye sordu.Bu konunun bir önemi yok dedim.Olsun siz yine de doktora gösterin diyo ölür müsün öldürür müsün

Kızlar o kadar şey denedim ve kesinlikle sütü en çok artıran şey uyku. Ne kadar uyursak o kadar göğüsler şişiyor. Test edildi, onaylandı.☝️
Evet kesinlikle ben de fark ettim gece çocuğun yüzü gözü süt oluyo memeyi bulmaya çalışırken Allahtan göğüs pedleri var

Bilmiyorum işte sanki bir olaymış gibi ya büyürseymiş yok doktora gösterinmiş.Hayır bunun üzerine o kadar konuştular ki resmini çek yolla ne demek o kadar sinirlendim.Sonra kv bana da ne kadar büyük boyutu ne beninin diye sordu.Bu konunun bir önemi yok dedim.Olsun siz yine de doktora gösterin diyo ölür müsün öldürür müsün
Yani büyüse ne olacak Allahım ya benim bacağımda ben var ben büyüdükçe oda büyüdü bazen eşim şaka olarak takılıyor bende olan kimsede yok diyorum😁

Yani büyüse ne olacak Allahım ya benim bacağımda ben var ben büyüdükçe oda büyüdü bazen eşim şaka olarak takılıyor bende olan kimsede yok diyorum😁
Benim de eşimde var belinde.O kendisi gibi olur diye korkmuş kız diye.Kvdeler de durumu abarttı konuştular da konuştular.Sanki çocuğum hasta gibi hissettim.Ne varmış dedim sanki resim falan istemelerine doktora son demelerine ayar oldum.Eşim şimdi beninin olduğu yere bakmak istiyor belki ama korkusuna bakamıyor😂😂

Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt herşey istediğimiz gibi ilerlemeyebiliyor işte olsun onlar iyi olsun da sezaryen doğum vajinal doğum sadece bir detay. Canım bana doktor 1 ay spor ve cinsel ilişki yasak dedi zaten kanamamda 1 ay sürdü benim sonrasında normal hayata devam 🤪
Kanamadan sonda sarı sıvısı bsy gelmedi mi bende kanama 2 hafta da bitti ama sürekli sarı akıntı dan daha sıvı bsy geliyor sürekli pedsiz gezemiyorum hala

Back
X