Öyle mi çıktıktan sonra haber verir misin? Yukarı doğru çekilme olmuş mu merak ediyorum inşallah gelişme olmuştur![]()
Canım doktora gittim ama plasentayı soramadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi çıktıktan sonra haber verir misin? Yukarı doğru çekilme olmuş mu merak ediyorum inşallah gelişme olmuştur![]()
İnşallah amniyosentez sonucunuz tertemiz gelirMerhabalar Kızlar, dünden bu yana dualarınızla destek olduğunuz için Allah razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün doktora gittim. Öncelikle bebek iyi, gelişimi iyi, ultrason bulgularında problem yok yine. Gayet hareketli sağlıklı bir bebek. Amniyosentez önerdi. Ankara'da Sertaç Esin, Medicana Ayşe Kırbaş ve Medical Park ta Gülenay Gençosmanoğlu nu önerdi. İşlemin çok basit olduğundan bahsetti. Bütçene uymazsa Bilkent te de yaptırabilirsin dedi. Burda asıl mesele down tanısı alırsa ne yapacaksın ona karar ver sadece dedi. Şimdilik bende durumlar böyle dualarınızı bekliyorum. Bir mucize olsun ve fetal sonucu yanlış olsun...
Sabah 10dan önce gidiyorsun genetik bölümünde sıra alıyorsun sıradan sonra sana form doldurtuyorlar ordan vezneye gidip ödeme yapıyorsun saat 10dan sonra sıranın gelmesini bekliyorsun. Sıran gelince gidip doktorla görüşüyorsun sana birkaç soru soruyor ailede genetik bir sorun var mı falan gibi. Sana bir tüp veriyorlar gidip kan veriyorsun onu laboratuvara teslim ediyorsun.bişey daha sorayım mı yaa, öncesinde randevu mu alınıyor nasıl oluyor, ben geldim mi diyoruz gidip :) İstanbulda yaşıyorum eşim Eskişehirli zaten gideriz yaptırırz diye düşünüyoruz da boşuna da gitmiş olmayalım :)
Teşekkür ederimmmmSabah 10dan önce gidiyorsun genetik bölümünde sıra alıyorsun sıradan sonra sana form doldurtuyorlar ordan vezneye gidip ödeme yapıyorsun saat 10dan sonra sıranın gelmesini bekliyorsun. Sıran gelince gidip doktorla görüşüyorsun sana birkaç soru soruyor ailede genetik bir sorun var mı falan gibi. Sana bir tüp veriyorlar gidip kan veriyorsun onu laboratuvara teslim ediyorsun.
Ben de Kütahya’dan gittim bu arada sabah 9da hastanedeydik ama otopark sıkıntı hastane çok kalabalık yani çok geç kalmamaya çalışın sabah. Sistem güzel işliyor merak etmeyin. İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim inşallah hepimizin sonucu çok güzel gelirbişey daha sorayım mı yaa, öncesinde randevu mu alınıyor nasıl oluyor, ben geldim mi diyoruz gidip :) İstanbulda yaşıyorum eşim Eskişehirli zaten gideriz yaptırırz diye düşünüyoruz da boşuna da gitmiş olmayalım :)
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah amniyosentez yapacak mısınız? Testin yanlış çıkma olasılığı var mı doktorunuz ne dedi acaba?Merhabalar Kızlar, dünden bu yana dualarınızla destek olduğunuz için Allah razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün doktora gittim. Öncelikle bebek iyi, gelişimi iyi, ultrason bulgularında problem yok yine. Gayet hareketli sağlıklı bir bebek. Amniyosentez önerdi. Ankara'da Sertaç Esin, Medicana Ayşe Kırbaş ve Medical Park ta Gülenay Gençosmanoğlu nu önerdi. İşlemin çok basit olduğundan bahsetti. Bütçene uymazsa Bilkent te de yaptırabilirsin dedi. Burda asıl mesele down tanısı alırsa ne yapacaksın ona karar ver sadece dedi. Şimdilik bende durumlar böyle dualarınızı bekliyorum. Bir mucize olsun ve fetal sonucu yanlış olsun...
Doktor farklı hikayeler var. Bazen herşey normal görünüyor testler temiz çıkıyor ama bebek down doğuyor. Bazen testler riskli çıkıyor ama bebek sağlıklı doğuyor. Bende hiç olmadı ama perinatolog arkadaşlarım niftte de zaman zaman hata olabildiğini söylüyor dedi. Kafan rahat olsun amniyosentez yaptır dedi. Downsa ona göre düşünürsün istersen gebeliği sonlandırırsın. Değilse en azından kaygısından kurtulursun dedi. Ama bunların tanı değil tarama olduğunu unutma dedi. Sağolsun çok iyi geldi konuşması yaklaşımı... öyle bir şey varsa bile en azından lohusa lohusa travma yaşamazsın şimdiden kendini psikolojik olarak hazırlarsın dedi. Down varsa en azından ona göre karar vereceğim. Ama öyle tatlı hareket ediyordu yutkunuyordu insan nasıl kıyabilir ki bilmiyorum. Zor inşallah amniyosentez temiz çıkar. Rabbim böyle imtihan etmesin.Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah amniyosentez yapacak mısınız? Testin yanlış çıkma olasılığı var mı doktorunuz ne dedi acaba?
Size bol bol dua edeceğim, rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Uzaktan konuşmak çok kolaydır böyle konularda. Çok iyi düşünüp ona göre karar verin, rabbim hakkınızda en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşallahDoktor farklı hikayeler var. Bazen herşey normal görünüyor testler temiz çıkıyor ama bebek down doğuyor. Bazen testler riskli çıkıyor ama bebek sağlıklı doğuyor. Bende hiç olmadı ama perinatolog arkadaşlarım niftte de zaman zaman hata olabildiğini söylüyor dedi. Kafan rahat olsun amniyosentez yaptır dedi. Downsa ona göre düşünürsün istersen gebeliği sonlandırırsın. Değilse en azından kaygısından kurtulursun dedi. Ama bunların tanı değil tarama olduğunu unutma dedi. Sağolsun çok iyi geldi konuşması yaklaşımı... öyle bir şey varsa bile en azından lohusa lohusa travma yaşamazsın şimdiden kendini psikolojik olarak hazırlarsın dedi. Down varsa en azından ona göre karar vereceğim. Ama öyle tatlı hareket ediyordu yutkunuyordu insan nasıl kıyabilir ki bilmiyorum. Zor inşallah amniyosentez temiz çıkar. Rabbim böyle imtihan etmesin.
Nasıl geçti muayeneniz her şey yolundadır umarımCanım doktora gittim ama plasentayı soramadım
Ayy neresi acabası hemen bulayımultrasonda da yazıyor canım 30 mm 40 mm şeklinde
sen içini ferah tut canım benim. Doktorun dediği gibi bunlar tarama testleri, en güvenilir olanı amniyosentez. İşinin ehli kişiler yapınca da hiçbir sıkıntı yaşamazsınDoktor farklı hikayeler var. Bazen herşey normal görünüyor testler temiz çıkıyor ama bebek down doğuyor. Bazen testler riskli çıkıyor ama bebek sağlıklı doğuyor. Bende hiç olmadı ama perinatolog arkadaşlarım niftte de zaman zaman hata olabildiğini söylüyor dedi. Kafan rahat olsun amniyosentez yaptır dedi. Downsa ona göre düşünürsün istersen gebeliği sonlandırırsın. Değilse en azından kaygısından kurtulursun dedi. Ama bunların tanı değil tarama olduğunu unutma dedi. Sağolsun çok iyi geldi konuşması yaklaşımı... öyle bir şey varsa bile en azından lohusa lohusa travma yaşamazsın şimdiden kendini psikolojik olarak hazırlarsın dedi. Down varsa en azından ona göre karar vereceğim. Ama öyle tatlı hareket ediyordu yutkunuyordu insan nasıl kıyabilir ki bilmiyorum. Zor inşallah amniyosentez temiz çıkar. Rabbim böyle imtihan etmesin.
benimde nabzim yuksek oluyor 100 olmadi ama 80 90 uzeri. bazen kulaklarimda hiss ediyorum carpintiyi doktora gitmeme 10 gun var daha kalp muayineside olurum. 2 gundur iyiyim 3, 4 gun sabahdan aksama kadar carpinti oluyor 1 ,2 gun normale donuyor sonra tekrar carpintilibana doktorum sen heyecanlı bi tip olduğun için normal dedi muayenede de hep nabzım yüksek hatta 120'leri buluyo
Bütün dualar hep bir agizdan seninle ve bebeğinle çevremizde örnekleri vsr inan ki temiz çıkan çok tanıdık oldu senin de öyle çıkacak insallahDoktor farklı hikayeler var. Bazen herşey normal görünüyor testler temiz çıkıyor ama bebek down doğuyor. Bazen testler riskli çıkıyor ama bebek sağlıklı doğuyor. Bende hiç olmadı ama perinatolog arkadaşlarım niftte de zaman zaman hata olabildiğini söylüyor dedi. Kafan rahat olsun amniyosentez yaptır dedi. Downsa ona göre düşünürsün istersen gebeliği sonlandırırsın. Değilse en azından kaygısından kurtulursun dedi. Ama bunların tanı değil tarama olduğunu unutma dedi. Sağolsun çok iyi geldi konuşması yaklaşımı... öyle bir şey varsa bile en azından lohusa lohusa travma yaşamazsın şimdiden kendini psikolojik olarak hazırlarsın dedi. Down varsa en azından ona göre karar vereceğim. Ama öyle tatlı hareket ediyordu yutkunuyordu insan nasıl kıyabilir ki bilmiyorum. Zor inşallah amniyosentez temiz çıkar. Rabbim böyle imtihan etmesin.
Poncigim sen aylık kontrolden sonra on günlük kontrol hakkını da kullaniuorsun o zaman değil miben cumartesi kontrole gideceğim canım
canım doktorun istirahat dediyse uymakta fayda var bende 9.haftamda lekelenmenin önüne istirahat ile geçmiştim ayağımı da mutlaka yüksekte tuttum bu da önemli.
Oda zamanlar geçiyor boldaha iyiyim canım sadece halsizlik kaldı![]()
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah,sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına al bebeğini.Niyeyse bir hata olduğunu düşünüyorum bende inşallah öyledir canım,Allah güzellikler versinDoktor farklı hikayeler var. Bazen herşey normal görünüyor testler temiz çıkıyor ama bebek down doğuyor. Bazen testler riskli çıkıyor ama bebek sağlıklı doğuyor. Bende hiç olmadı ama perinatolog arkadaşlarım niftte de zaman zaman hata olabildiğini söylüyor dedi. Kafan rahat olsun amniyosentez yaptır dedi. Downsa ona göre düşünürsün istersen gebeliği sonlandırırsın. Değilse en azından kaygısından kurtulursun dedi. Ama bunların tanı değil tarama olduğunu unutma dedi. Sağolsun çok iyi geldi konuşması yaklaşımı... öyle bir şey varsa bile en azından lohusa lohusa travma yaşamazsın şimdiden kendini psikolojik olarak hazırlarsın dedi. Down varsa en azından ona göre karar vereceğim. Ama öyle tatlı hareket ediyordu yutkunuyordu insan nasıl kıyabilir ki bilmiyorum. Zor inşallah amniyosentez temiz çıkar. Rabbim böyle imtihan etmesin.
Siz genetik kısmını arayın hangi gün gidecekseniz söyleyin size bilgi verirler bazı günler sabahtan bazı günler 2 den sonra işlem yapıyorlar. Randevuya gerek yok gidip kapıdan sıra alıyorsunuzbişey daha sorayım mı yaa, öncesinde randevu mu alınıyor nasıl oluyor, ben geldim mi diyoruz gidip :) İstanbulda yaşıyorum eşim Eskişehirli zaten gideriz yaptırırz diye düşünüyoruz da boşuna da gitmiş olmayalım :)