2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım herkesin şiddetle önerdiği tek isim park hayattaki Gülengül Hanım. Ama randevu almak çok zor İnşallah bir dahaki kontrole şimdiden sıra alıp ona gitmek istiyorum
sagol kuzum gelince benimde aklimda olsun bende bayan istiyordum iyi oldu

ne kadar olduğu hakkında da bilgim yok inanın

Kızlar ben size folik asit deposu söylüyorum hazır olun günde 1 tane Ayva ve acve hurması yiyin ilk 3 ay. 3 aydan sonra hurmayı bırakın rahim kasılması yapıyor son ay tekrar hurmaya başlayın doğumu kolaylaştırsın. Üstelik yapay şekerden de yırtıyorsunuz böyle olunca hurma günlük şeker ihtiyacınıza yetiyor da artıyor bile üstelik tadı harika diğerleri gibi değil etli bir de. Hurmayı da tek sayı olarak yiyin 1 ya da 3 tane fazlasına gerek yok. Aşırı sağlıklı yaşayanlar, sentetik folik asit karşıtları, Aidin Salihin gerçek tıp kitabından faydalandım bu bilgiyi edinmek için

Aynen herkes kediyi ver diyor fakat asla veremem eşim temizliyor tuvaletini bide kedim dışarı çıkmıyor bir problem olmaz inşallah

Bebek göründü mü
Malesef nokta kadar bı kese var zor görünüyor dedi doktor haftaya tekrar çağırdı. Normalde gözükmesi lazımdı. İlk gebeliğim değil biliyorum. Neden gözükmediği hakkında hiçbir fikrim yok. Geç döllenme ihtimali zayıf. Bu ay bı kere korunmasız ilişki oldu. Ondada yumurtlama dönemimdi.

Aynen herkes kediyi ver diyor fakat asla veremem eşim temizliyor tuvaletini bide kedim dışarı çıkmıyor bir problem olmaz inşallah
Allah ın izni ile bişi olmaz canım aşıları normalde 3 ayda birdi veteriner 2 ayda bi yaptıralım dedi dışarıya çıkarmayın yemek artığı vermeyin sadece kendi mamasını yesin dedi.

Moralini bozma canım bol bol su iç haftaya güzel haberler alırsın merak etme

Canim sana demiştim kiyaslama yapma diye kizimda 5 haftam bitti kese sonra cikti hatta cok korkmuştuk ama bunda 4+4 cikti bu erken cikti fark ediyor inan bana cikar merak etme sen kan kan aldi mi peki senden

Canim sana demiştim kiyaslama yapma diye kizimda 5 haftam bitti kese sonra cikti hatta cok korkmuştuk ama bunda 4+4 cikti bu erken cikti fark ediyor inan bana cikar merak etme sen kan kan aldi mi peki senden
Geçen hafta vermiştim beta hcg 3200 çıkmıştı. Şimdi dahada yükselmiştir. Kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe tabi farkedebilir ama sanki bı sorun var gibi geldi bilemiyorum bı hafta sonraki kontrolü bekliycem artık. Bugunde tahlil istedi ama beta hcg istemedi hemogram hormon vs yazıyordu

başka doktora görünsene 1 2 gün sonra mesela

Kizlar bugun 5.gun gecikme ve kirmizi karti gordum artik oteki aylara bakicam ekim annelerine veda ediyorum size hayirli saglikli huzurlu hamilelikler diliyorum Allaha tevekkul edin hersey olacagina variyor
Teşekkur ederiz rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…