Evet canım herkesin şiddetle önerdiği tek isim park hayattaki Gülengül Hanım. Ama randevu almak çok zor İnşallah bir dahaki kontrole şimdiden sıra alıp ona gitmek istiyorum
avokadoyu olduğu gibi yiyorum . kızarmış ekmeyin üstüne yağ gibi sürüp üstüne beyaz peynir koyduğum da oluyor, salataya doğradığım da. ama bütçeyi zorlayacaksa gerek yok bence. ceviz, zeytin yağı vs. de yeterli.
Kızlar ben size folik asit deposu söylüyorum hazır olun günde 1 tane Ayva ve acve hurması yiyin ilk 3 ay. 3 aydan sonra hurmayı bırakın rahim kasılması yapıyor son ay tekrar hurmaya başlayın doğumu kolaylaştırsın. Üstelik yapay şekerden de yırtıyorsunuz böyle olunca hurma günlük şeker ihtiyacınıza yetiyor da artıyor bile üstelik tadı harika diğerleri gibi değil etli bir de. Hurmayı da tek sayı olarak yiyin 1 ya da 3 tane fazlasına gerek yok. Aşırı sağlıklı yaşayanlar, sentetik folik asit karşıtları, Aidin Salihin gerçek tıp kitabından faydalandım bu bilgiyi edinmek için
Kızlar ben size folik asit deposu söylüyorum hazır olun☺ günde 1 tane Ayva ve acve hurması yiyin ilk 3 ay. 3 aydan sonra hurmayı bırakın rahim kasılması yapıyor son ay tekrar hurmaya başlayın doğumu kolaylaştırsın. Üstelik yapay şekerden de yırtıyorsunuz böyle olunca hurma günlük şeker ihtiyacınıza yetiyor da artıyor bile üstelik tadı harika diğerleri gibi değil etli bir de. Hurmayı da tek sayı olarak yiyin 1 ya da 3 tane fazlasına gerek yok. Aşırı sağlıklı yaşayanlar, sentetik folik asit karşıtları, Aidin Salihin gerçek tıp kitabından faydalandım bu bilgiyi edinmek için
Canım sen de ve kedi de toxoplasma aynıysa sorun olmaz bizim ikimizde de negatif mesela. Kumunu eşin alsın zaten bu kedi olayı çok abartılıyor iki doktorum da aynı şeyi söyledi bana anca kedinin kakasını elliyeceksin de o elini ağzına götüreceksin öyle kapılır kediden.
Doktorlarımın dediği ve en korktuğu şey dışarıda asla yeşillik yemeyeceksin dediler. Herkes kediden korkar ama asıl yıkanmamış yeşillikten kapılırmış.
Malesef nokta kadar bı kese var zor görünüyor dedi doktor haftaya tekrar çağırdı. Normalde gözükmesi lazımdı. İlk gebeliğim değil biliyorum. Neden gözükmediği hakkında hiçbir fikrim yok. Geç döllenme ihtimali zayıf. Bu ay bı kere korunmasız ilişki oldu. Ondada yumurtlama dönemimdi.
Allah ın izni ile bişi olmaz canım aşıları normalde 3 ayda birdi veteriner 2 ayda bi yaptıralım dedi dışarıya çıkarmayın yemek artığı vermeyin sadece kendi mamasını yesin dedi.
Malesef nokta kadar bı kese var zor görünüyor dedi doktor haftaya tekrar çağırdı. Normalde gözükmesi lazımdı. İlk gebeliğim değil biliyorum. Neden gözükmediği hakkında hiçbir fikrim yok. Geç döllenme ihtimali zayıf. Bu ay bı kere korunmasız ilişki oldu. Ondada yumurtlama dönemimdi.
Canim sana demiştim kiyaslama yapma diye kizimda 5 haftam bitti kese sonra cikti hatta cok korkmuştuk ama bunda 4+4 cikti bu erken cikti fark ediyor inan bana cikar merak etme sen kan kan aldi mi peki senden
Canim sana demiştim kiyaslama yapma diye kizimda 5 haftam bitti kese sonra cikti hatta cok korkmuştuk ama bunda 4+4 cikti bu erken cikti fark ediyor inan bana cikar merak etme sen kan kan aldi mi peki senden
Geçen hafta vermiştim beta hcg 3200 çıkmıştı. Şimdi dahada yükselmiştir. Kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe tabi farkedebilir ama sanki bı sorun var gibi geldi bilemiyorum bı hafta sonraki kontrolü bekliycem artık. Bugunde tahlil istedi ama beta hcg istemedi hemogram hormon vs yazıyordu
Geçen hafta vermiştim beta hcg 3200 çıkmıştı. Şimdi dahada yükselmiştir. Kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe tabi farkedebilir ama sanki bı sorun var gibi geldi bilemiyorum bı hafta sonraki kontrolü bekliycem artık. Bugunde tahlil istedi ama beta hcg istemedi hemogram hormon vs yazıyordu