2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayirli olsun benimle ayni gibi bende 4×4 gördüm tabi benimki alttan bakti cikti hcg ve ultrasona göre değişebiliyor senin hgc kaçti kese cikti
Canım benim en son 8 gün önceydi 174tü beta hcg daha sonra işte gittiğimde kana bakmadı direk muayene etti göründü son betaya bakmadı o gün gerek yok önemli olan görünmesiydi dedi benim kasıklarım ağrıyor sanki ya kanama fln yok da üşüyorum gibi sende de var mı öyle belirtiler :)

Kasık ağrısı , iğne batar gibi ağrılar kanama olmadıkça hepsi normal rahim kendini hazırlıyor mucizesine

Haklısın

Umarım bir mucize olur ve burada sizlerle kalp atışını duyduğumu paylaşırım. Allahtan bir mucize bekliyorum

Kasık ağrısı , iğne batar gibi ağrılar kanama olmadıkça hepsi normal rahim kendini hazırlıyor mucizesine
Yaaa insan aklına düştüğü öğrendiği andan itibaren öyle bir anneliği yaşamaya başlıyor ki daha şimdiden nasıl korumacıyız nasıl geçecek zaman bakalım

Herkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..

canım seni üzmek istemem ama eğer ki geçen haftayla aynıysa kesen hiç büyümüyorsa malesef dicem sağlıklı gebelik olmayabilir.

Neyse herşey olacağına varır zaten . Konuyu değiştirip kasvetli havayı dağıtalım .
kızım olursa şunu oğlum olursa bunu koyarım dediğiniz isimler var mı

kızlaarr! bugün yine feci mide bulantısıyla uyandım geçti sandım çok zor bi kahvaltı yaptım ve çıkarttım ilerleyen günlerde böyle artarak mı gidicek 5+6 daha .. bide oruç tutacak mısınzı doktora soran var mı ?

bende öle oluyordu midem yüzünden uykudan uyanıyordum hala gecmiş sayılmaz şimdide iş yerne geliyorum midem agzıma geliyor cok garip bi bulantı öle normalde yasadıklarımdan değil hiç

Neyse herşey olacağına varır zaten . Konuyu değiştirip kasvetli havayı dağıtalım .
kızım olursa şunu oğlum olursa bunu koyarım dediğiniz isimler var mı ❤
kızım olursa meyra koycam erkek olursa hiç düşünmedm kız istediğim için sanırım

Sonuçta izin verilmiş ne gerek var kasmaya hamileliğim inşallah devam ederse tutmayacağım . Emzirme döneminde veya sonrasında kısa kış günlerinde tamamlarım

bende öle oluyordu midem yüzünden uykudan uyanıyordum hala gecmiş sayılmaz şimdide iş yerne geliyorum midem agzıma geliyor cok garip bi bulantı öle normalde yasadıklarımdan değil hiç
kesinlikle öğle yemeği yiyemiyorum resmen iş yerinde sonra kendimi de suçlu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…