Senin kese henüz çok küçük ise ölçemediğinden sata göre hesaplamıştır. İlerileyen haftalarda keseye göre devam ederKese boyutuna göre nasıl hesaplıyorsunuz benim doktorum sata göre hesapladı
Seni tekrar ne zaman kontrole çağırdıKese göründükten sonra artık kesenin iki ucundan tutup gün hesaplaması yapıyor doktorlar
Bugün idrar kültürü verdim eğer üreme varsa haftaya gel yoksa 2 hafta sonra gel dediSeni tekrar ne zaman kontrole çağırdı
Ben satı kafaya takmıyorum zaten o bende kesin tutmayacaktı adetim çok düzenli değildir. Ben 9 gün geçmesine rağmen bebek 4 gün büyümüş gibi gözüküyor ona taktımilk zamanlar fk ölçümü gerçekten zor . Hamilelik haftan ,bebeğin gelişimi ona göre belirleniyor . Aynı haftada kalmadıkça sorun yok . Son adet tarihin ile hafta uyumlu değilse ve bebekte geriden gelsede gelişmeye devam ediyorsa sana yeni son adet tarihi belirlenip doğum ona göre planlanıyor . Burada önemli olan bebeğin gelişmeye devam etmesi ❤
Amin canım inşallah sorunsuz geçer bende him daha birlikte olmadım korkuyorum 28 şubatta kalp atışı için gidicez ondan sonra belki deneriz ama istek sıfır zaten midem bulanıyor benim adamla nasıl yapayım ağrıda var hapşurunca bile acıyor yeminle :) kasıgımBenimde adet sancısı gibi ağrılarım oluyor , hafif hafif.. Doktorum normal olduğunu soyledi. Dün akşam eşimle birlikte oldum , ağrım biraz daha fazlalişmişti ama sonradan hafif olmaya devam etti.. 3 ay tamamlanana kadar cinselliğe ara vermek gerekecek bu gidişleadet sancisi gibi olan ağrılarım da geçer inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun , hiç kolay bir süreç değil.
Benim doktor kalp sesini duyana kadar cinsellik yok dediBenimde adet sancısı gibi ağrılarım oluyor , hafif hafif.. Doktorum normal olduğunu soyledi. Dün akşam eşimle birlikte oldum , ağrım biraz daha fazlalişmişti ama sonradan hafif olmaya devam etti.. 3 ay tamamlanana kadar cinselliğe ara vermek gerekecek bu gidişleadet sancisi gibi olan ağrılarım da geçer inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun , hiç kolay bir süreç değil.
Evet ya zaten kadın istiyor diyorlar belli bir süre kan akışı yoğunlaştıkça istek oluyormuş bakalıö görcez nolcak şu 7. Hafta dolsa kalbi duysam rahatlıcaöBenim doktor kalp sesini duyana kadar cinsellik yok dedi
Evet ya zaten kadın istiyor diyorlar belli bir süre kan akışı yoğunlaştıkça istek oluyormuş bakalıö görcez nolcak şu 7. Hafta dolsa kalbi duysam rahatlıcaö
Kendini kasıyorsan canım acıyabilir zaten şey diyorlar son zamanlar yapın ki acılsın normal doğum siteyen için ama çok zamn var şuan allah sağlıklı bir şekide doğmasını nasip etsinde normal sezaryanBenim doktorum cinsellik serbest dedi , o yüzden denedik.. bir daha tövbe , 3 ay olana kadar
Ben de bulantı yemek yedikten sonra biraz oluyor 6 hf olacak yarın kasıklarım hala ağrıyor memeler ayrı sudyen takamıyorum ikiye katladı resmen yenilerini aldım dünSelam kozlar napıyonuz 5+4 teyi şuan benim hep içim kıyılıyor kasıklarım ağrıyor midemlede bulanmaya başladı göğüslerde acı var sizde durum nedir
5 aylık arkadaşım var hamile hala ağrıyor diyor yani bu böyle olması normal dedi büyüyor rahimAdet sancısı gibi olan ağrilariniz sizin de devam ediyor sanırım , ne zamana kadar böyle olacak acaba
Valla canım aynen bende aynı durumdayım sütyeni bez alın süt kanalları sıkmasın dedi doktor ama dokunamıyorum ucları bi tuha oldu kabardı yanları koyuldu birde çok afedersiniz çok gaz var karnımşişti benim pisikolejikmi bilmiyoruö ama ben xs bendenim resmen şuan pantolanların fermarını bile çekemiyorum şimdideen tayt giymeye başladımBen de bulantı yemek yedikten sonra biraz oluyor 6 hf olacak yarın kasıklarım hala ağrıyor memeler ayrı sudyen takamıyorum ikiye katladı resmen yenilerini aldım dün
Sitrese sokma kendini allah sağlıklı doğmayı nasip etsin ya kedilerde varmış ama dışarıdaki yavru kedide oluyormuş oda neden çip et yiyor ya dışarıdaki hayvanlar ondan sen yiyince sendede oluyor normal yani ama her insan geçiriyormuş bir kere bağışıklık kazanıyormuşsun zaten ister istemez ama ettaftaki insanlar çok konuşuyor sinir oluyorum o yüzden test yaptırcam yoksa sıkıntı oldugunu düşünmüyorum yabancılar köpekle kediyle büyütüyorSelam kızlar.gündüz giremiyorum yemektir temizliktir oğlanın ödeviydi derken baya kaynatmışsınız.Benimde 2 kedim var birinin aşıları tamda biri yavru daha eksik aşıları var kedide toksplazmaya bajıldığunı bilmiyodum veterinere söyliyim.ben hem devlete hem özele gidiyorum bi toksplazma kaldı yaptırmadığım onuda haftaya yaptırim.şu 2 gün geri 3 gün ileri diye hesap yapıp sterese girmeyin iki çocuğumdada 2 hafta geriden değerlerle doğum yaptım minyonlardı.
Ben de öyleyim xs lar yalan oldu gaz ben de oluyor şişkinlik fena doktorum şişkinlik olacak demişti ben de tayta geçtim fermuar kapanmıyor dediğin gibiValla canım ay
Valla canım aynen bende aynı durumdayım sütyeni bez alın süt kanalları sıkmasın dedi doktor ama dokunamıyorum ucları bi tuha oldu kabardı yanları koyuldu birde çok afedersiniz çok gaz var karnımşişti benim pisikolejikmi bilmiyoruö ama ben xs bendenim resmen şuan pantolanların fermarını bile çekemiyorum şimdideen tayt giymeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?