2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Selam kozlar napıyonuz 5+4 teyi şuan benim hep içim kıyılıyor kasıklarım ağrıyor midemlede bulanmaya başladı göğüslerde acı var sizde durum nedir

Benimde adet sancısı gibi ağrılarım oluyor , hafif hafif.. Doktorum normal olduğunu soyledi. Dün akşam eşimle birlikte oldum , ağrım biraz daha fazlalişmişti ama sonradan hafif olmaya devam etti.. 3 ay tamamlanana kadar cinselliğe ara vermek gerekecek bu gidişle adet sancisi gibi olan ağrılarım da geçer inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun , hiç kolay bir süreç değil.

tuba_33 Beyiss sizindemi kedimiz var benimde var kedim aşıları tam haftaya cuma randevum var kan tahlili yaptıcam orda hepsi cıkıyor bu toksplazma varmış ya yoktur sanmıyorum yada pozitif cıkar benim ben çocukluğundan beri hayvanlarla yatıp kalktım şuan kedim 2 yaşında ve hiç hasta olmadı maske kullanıyorum temizlerken haftada 1 yıkıyorum elimide sürekli yıkıyorum. Siz kan verdiniz mi

Ben satı kafaya takmıyorum zaten o bende kesin tutmayacaktı adetim çok düzenli değildir. Ben 9 gün geçmesine rağmen bebek 4 gün büyümüş gibi gözüküyor ona taktım

Amin canım inşallah sorunsuz geçer bende him daha birlikte olmadım korkuyorum 28 şubatta kalp atışı için gidicez ondan sonra belki deneriz ama istek sıfır zaten midem bulanıyor benim adamla nasıl yapayım ağrıda var hapşurunca bile acıyor yeminle :) kasıgım

Benim doktor kalp sesini duyana kadar cinsellik yok dedi

Evet ya zaten kadın istiyor diyorlar belli bir süre kan akışı yoğunlaştıkça istek oluyormuş bakalıö görcez nolcak şu 7. Hafta dolsa kalbi duysam rahatlıcaö
koca kalbinden çok bebiş kalbine odaklandık tabi

Benim doktorum cinsellik serbest dedi , o yüzden denedik.. bir daha tövbe , 3 ay olana kadar
Kendini kasıyorsan canım acıyabilir zaten şey diyorlar son zamanlar yapın ki acılsın normal doğum siteyen için ama çok zamn var şuan allah sağlıklı bir şekide doğmasını nasip etsinde normal sezaryan önemli değil

Selam kozlar napıyonuz 5+4 teyi şuan benim hep içim kıyılıyor kasıklarım ağrıyor midemlede bulanmaya başladı göğüslerde acı var sizde durum nedir
Ben de bulantı yemek yedikten sonra biraz oluyor 6 hf olacak yarın kasıklarım hala ağrıyor memeler ayrı sudyen takamıyorum ikiye katladı resmen yenilerini aldım dün

Selam kızlar.gündüz giremiyorum yemektir temizliktir oğlanın ödeviydi derken baya kaynatmışsınız.Benimde 2 kedim var birinin aşıları tamda biri yavru daha eksik aşıları var kedide toksplazmaya bajıldığunı bilmiyodum veterinere söyliyim.ben hem devlete hem özele gidiyorum bi toksplazma kaldı yaptırmadığım onuda haftaya yaptırim.şu 2 gün geri 3 gün ileri diye hesap yapıp sterese girmeyin iki çocuğumdada 2 hafta geriden değerlerle doğum yaptım minyonlardı.

Valla canım ay
Ben de bulantı yemek yedikten sonra biraz oluyor 6 hf olacak yarın kasıklarım hala ağrıyor memeler ayrı sudyen takamıyorum ikiye katladı resmen yenilerini aldım dün
Valla canım aynen bende aynı durumdayım sütyeni bez alın süt kanalları sıkmasın dedi doktor ama dokunamıyorum ucları bi tuha oldu kabardı yanları koyuldu birde çok afedersiniz çok gaz var karnımşişti benim pisikolejikmi bilmiyoruö ama ben xs bendenim resmen şuan pantolanların fermarını bile çekemiyorum şimdideen tayt giymeye başladım

Sitrese sokma kendini allah sağlıklı doğmayı nasip etsin ya kedilerde varmış ama dışarıdaki yavru kedide oluyormuş oda neden çip et yiyor ya dışarıdaki hayvanlar ondan sen yiyince sendede oluyor normal yani ama her insan geçiriyormuş bir kere bağışıklık kazanıyormuşsun zaten ister istemez ama ettaftaki insanlar çok konuşuyor sinir oluyorum o yüzden test yaptırcam yoksa sıkıntı oldugunu düşünmüyorum yabancılar köpekle kediyle büyütüyor

Ben de öyleyim xs lar yalan oldu gaz ben de oluyor şişkinlik fena doktorum şişkinlik olacak demişti ben de tayta geçtim fermuar kapanmıyor dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…