2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet bende başka doktora görün derim. Ben aynı dün içinde kendi doktorum göremeyince başka doktora gittim keseyi gördü. Ama boş gebelik şüphesi var şu an bende. Umarım sende öyle bişey yoktur. Çok zor bişey çünkü kimsenin yaşamasını istemem. Benim de ikinci gebeliğim. Ama annelik bu birinci ikinci bilmiyor. Hatta bence daha acı verici.. korkusu bile. Allahtan dilerim hemen gör keseni ve miniğini..

Farklı iki doktora göründüm. Ama bı iki gün içerisinde randevular dolu en yakın haftaya Perşembe görünüyor. Bakalım bulabilirsem başka bı doktora gidicem
Ha şunu da eklemek isterim benim ekstra olarak kanamam var. Kanama olmadığı sürece korkma bence yüreğini ferah tut.

Öyle yapicam bende. Evet birinci ikinci önemi olmuyor. Can bu evlat sonuçta. Hepsine aynı yaklaşım inşallah en kısa sürede tekrar başka bı doktora kontrole gitmek istiyorum.

Ha şunu da eklemek isterim benim ekstra olarak kanamam var. Kanama olmadığı sürece korkma bence yüreğini ferah tut.
Kanama yok ama ağrım var sürekli. Doktor bugün uyarı yaptı. Kanama aşırı ağrı olursa acile git dedi oda biraz korkuttu beni bişey varda söylemiyor mu dedim ultrasondada kese belli belirsiz olunca endiselendim

Aynen herkes kediyi ver diyor fakat asla veremem eşim temizliyor tuvaletini bide kedim dışarı çıkmıyor bir problem olmaz inşallah
Canım ben tuvaletini bile kendim temizliyorum tek kullanımlık eldiven ve maske kullanarak, sonrada ellerimi protex sabun ile yikiyorum Allah'ın izniyle hicbir şey olmaz merak etme. Benim kedim de dışarı çıkmıyor ve aşıları tam. Onlar da bizim evladımız, evimizin misafiri, herşeyin bir çözümü var.

Farklı iki doktora göründüm. Ama bı iki gün içerisinde randevular dolu en yakın haftaya Perşembe görünüyor. Bakalım bulabilirsem başka bı doktora gidicem

kanama evet bir işaret ama kanama olmadan da sağlıksız gebelik olabiliyor maalesef
Kan uyuşmazlığı fln var mı senin sibelkocak

Ankaradasınız sizde sanırım hangi hastaneye gidiyorsunuz

Biraz önce kontrolden geldik kalp atışını gördük şükür çok sevindim şöyle bi sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olun lütfen geçen hafta salı günü keseyi gördüğümüzde kese boyutuna göre 5+5 günlüktük ama sata göre 6+0 olması gerekti 2 gün geri geliyordu sıkıntı olmaz diye düşündüm ama bugün kese boyutuna göre hesaplanan haftadan gidersem 6+6 olması gerekirken bebek boyuna göre 6+3 günlük çıktı iki ölçümde de hep geriye gidiyorum sizce bu durum normal mi ?

Benimde kontrolde 7+4dü gittiğimde ultrasonda 6+5 çıktım doktorum sebebinin adet süremin 30 gün olması ve yumurtlama zamanıma bağladı

Kese boyutuna göre nasıl hesaplıyorsunuz benim doktorum sata göre hesapladı

ilk zamanlar fk ölçümü gerçekten zor . Hamilelik haftan ,bebeğin gelişimi ona göre belirleniyor . Aynı haftada kalmadıkça sorun yok . Son adet tarihin ile hafta uyumlu değilse ve bebekte geriden gelsede gelişmeye devam ediyorsa sana yeni son adet tarihi belirlenip doğum ona göre planlanıyor . Burada önemli olan bebeğin gelişmeye devam etmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…