- 9 Şubat 2020
- 120
- 96
- 13
Farklı iki doktora göründüm. Ama bı iki gün içerisinde randevular dolu en yakın haftaya Perşembe görünüyor. Bakalım bulabilirsem başka bı doktora gidicembaşka doktora görünsene 1 2 gün sonra mesela
Evet bende başka doktora görün derim. Ben aynı dün içinde kendi doktorum göremeyince başka doktora gittim keseyi gördü. Ama boş gebelik şüphesi var şu an bende. Umarım sende öyle bişey yoktur. Çok zor bişey çünkü kimsenin yaşamasını istemem. Benim de ikinci gebeliğim. Ama annelik bu birinci ikinci bilmiyor. Hatta bence daha acı verici.. korkusu bile. Allahtan dilerim hemen gör keseni ve miniğini..Geçen hafta vermiştim beta hcg 3200 çıkmıştı. Şimdi dahada yükselmiştir. Kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe tabi farkedebilir ama sanki bı sorun var gibi geldi bilemiyorum bı hafta sonraki kontrolü bekliycem artık. Bugunde tahlil istedi ama beta hcg istemedi hemogram hormon vs yazıyordu
Ha şunu da eklemek isterim benim ekstra olarak kanamam var. Kanama olmadığı sürece korkma bence yüreğini ferah tut.Farklı iki doktora göründüm. Ama bı iki gün içerisinde randevular dolu en yakın haftaya Perşembe görünüyor. Bakalım bulabilirsem başka bı doktora gidicem
Öyle yapicam bende. Evet birinci ikinci önemi olmuyor. Can bu evlat sonuçta. Hepsine aynı yaklaşımEvet bende başka doktora görün derim. Ben aynı dün içinde kendi doktorum göremeyince başka doktora gittim keseyi gördü. Ama boş gebelik şüphesi var şu an bende. Umarım sende öyle bişey yoktur. Çok zor bişey çünkü kimsenin yaşamasını istemem. Benim de ikinci gebeliğim. Ama annelik bu birinci ikinci bilmiyor. Hatta bence daha acı verici.. korkusu bile. Allahtan dilerim hemen gör keseni ve miniğini..
Aa buldum seni canım aynı gruptaymışız demekkikızlar yarın 6+0 olacağız ama aşırı midem bulanmaya başladı.sabahları kalktığımda mahvoluyorum resmen.krakerle geziyorum bu daha çok artar mı?bir de 6+0 da kalp atışı duyar mıyız?
Allah gönlüne göre versin. Hayal kırıklığı yaşatmasın..Öyle yapicam bende. Evet birinci ikinci önemi olmuyor. Can bu evlat sonuçta. Hepsine aynı yaklaşıminşallah en kısa sürede tekrar başka bı doktora kontrole gitmek istiyorum.
Kanama yok ama ağrım var sürekli. Doktor bugün uyarı yaptı. Kanama aşırı ağrı olursa acile git dedi oda biraz korkuttu beni bişey varda söylemiyor mu dedim ultrasondada kese belli belirsiz olunca endiselendimHa şunu da eklemek isterim benim ekstra olarak kanamam var. Kanama olmadığı sürece korkma bence yüreğini ferah tut.
Canım ben tuvaletini bile kendim temizliyorum tek kullanımlık eldiven ve maske kullanarak, sonrada ellerimi protex sabun ile yikiyorum Allah'ın izniyle hicbir şey olmaz merak etme. Benim kedim de dışarı çıkmıyor ve aşıları tam. Onlar da bizim evladımız, evimizin misafiri, herşeyin bir çözümü var.Aynen herkes kediyi ver diyor fakat asla veremem eşim temizliyor tuvaletini bide kedim dışarı çıkmıyor bir problem olmaz inşallah
Hangi şehirdesinFarklı iki doktora göründüm. Ama bı iki gün içerisinde randevular dolu en yakın haftaya Perşembe görünüyor. Bakalım bulabilirsem başka bı doktora gidicem
Farklı iki doktora göründüm. Ama bı iki gün içerisinde randevular dolu en yakın haftaya Perşembe görünüyor. Bakalım bulabilirsem başka bı doktora gidicem
Evet bende başka doktora görün derim. Ben aynı dün içinde kendi doktorum göremeyince başka doktora gittim keseyi gördü. Ama boş gebelik şüphesi var şu an bende. Umarım sende öyle bişey yoktur. Çok zor bişey çünkü kimsenin yaşamasını istemem. Benim de ikinci gebeliğim. Ama annelik bu birinci ikinci bilmiyor. Hatta bence daha acı verici.. korkusu bile. Allahtan dilerim hemen gör keseni ve miniğini..
Ankaradasınız sizde sanırım hangi hastaneye gidiyorsunuzCanım ben tuvaletini bile kendim temizliyorum tek kullanımlık eldiven ve maske kullanarak, sonrada ellerimi protex sabun ile yikiyorum Allah'ın izniyle hicbir şey olmaz merak etme. Benim kedim de dışarı çıkmıyor ve aşıları tam. Onlar da bizim evladımız, evimizin misafiri, herşeyin bir çözümü var.
Benimde kontrolde 7+4dü gittiğimde ultrasonda 6+5 çıktım doktorum sebebinin adet süremin 30 gün olması ve yumurtlama zamanıma bağladıBiraz önce kontrolden geldik kalp atışını gördük şükür çok sevindim ☺ şöyle bi sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olun lütfen geçen hafta salı günü keseyi gördüğümüzde kese boyutuna göre 5+5 günlüktük ama sata göre 6+0 olması gerekti 2 gün geri geliyordu sıkıntı olmaz diye düşündüm ama bugün kese boyutuna göre hesaplanan haftadan gidersem 6+6 olması gerekirken bebek boyuna göre 6+3 günlük çıktı iki ölçümde de hep geriye gidiyorum sizce bu durum normal mi ?
Kese boyutuna göre nasıl hesaplıyorsunuz benim doktorum sata göre hesapladıBiraz önce kontrolden geldik kalp atışını gördük şükür çok sevindim ☺ şöyle bi sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olun lütfen geçen hafta salı günü keseyi gördüğümüzde kese boyutuna göre 5+5 günlüktük ama sata göre 6+0 olması gerekti 2 gün geri geliyordu sıkıntı olmaz diye düşündüm ama bugün kese boyutuna göre hesaplanan haftadan gidersem 6+6 olması gerekirken bebek boyuna göre 6+3 günlük çıktı iki ölçümde de hep geriye gidiyorum sizce bu durum normal mi ?
Kese göründükten sonra artık kesenin iki ucundan tutup gün hesaplaması yapıyor doktorlarKese boyutuna göre nasıl hesaplıyorsunuz benim doktorum sata göre hesapladı
Ben medical parka gidiyorum canım bikaç haftadan sonrada doğum paketi almayı düşünüyorumAnkara gebeleri hangi hastaneler hangi doktorlara gidiyorsunuz
Aa bana sadece kesenin mm söyledi kaç haftalık dediğimde satı söylediKese göründükten sonra artık kesenin iki ucundan tutup gün hesaplaması yapıyor doktorlar
Biraz önce kontrolden geldik kalp atışını gördük şükür çok sevindim ☺ şöyle bi sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olun lütfen geçen hafta salı günü keseyi gördüğümüzde kese boyutuna göre 5+5 günlüktük ama sata göre 6+0 olması gerekti 2 gün geri geliyordu sıkıntı olmaz diye düşündüm ama bugün kese boyutuna göre hesaplanan haftadan gidersem 6+6 olması gerekirken bebek boyuna göre 6+3 günlük çıktı iki ölçümde de hep geriye gidiyorum sizce bu durum normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?