bende bilemedim hadi açlık neyse de sussuzluk nasıl bırakcaz ki normal içmiyorum bu dönemde suyu resmen gece uyandırıyor susuzluk sık sıkSonuçta izin verilmiş ne gerek var kasmayahamileliğim inşallah devam ederse tutmayacağım . Emzirme döneminde veya sonrasında kısa kış günlerinde tamamlarım
yemek yemede problemim yok hatta ac kalırsam daha kötü oluyorum öle hissetme bi sürü insan var öle meyve yeşillik filan yersin bi kaç video izlemiştim bunlarla ilgili bir cok kadın böle oluyor başlarda bol bol su iç ama yemekden ziyade o daha önemlikesinlikle öğle yemeği yiyemiyorum resmen iş yerinde sonra kendimi de suçlu hissediyorum
evet bence de avakado yemek istiyorum daha önce hiç yemedim ama çok öneriyorlar bu dönemde yiyenler ya da nasıl yiyenler var mıyemek yemede problemim yok hatta ac kalırsam daha kötü oluyorum öle hissetme bi sürü insan var öle meyve yeşillik filan yersin bi kaç video izlemiştim bunlarla ilgili bir cok kadın böle oluyor başlarda bol bol su iç ama yemekden ziyade o daha önemli
hiç yemedim :)))evet bence de avakado yemek istiyorum daha önce hiç yemedim ama çok öneriyorlar bu dönemde yiyenler ya da nasıl yiyenler var mı
Doktor da öyle söyledi.. Bir umut beklicem..canım seni üzmek istemem ama eğer ki geçen haftayla aynıysa kesen hiç büyümüyorsa malesef dicem sağlıklı gebelik olmayabilir.
Cok gecmiş olsun canim inşallah herşey yolunda gider vucut en iyisini yapmak istiyor eğer bir sorun varsa vucut atiyor o gebeliği birdahaki aya en iyisini bulmak için sıkma canini her şerde vardir bir hayir mucadele etmeyi birakma sabir bak cok şukur hamile kalabiliyorsun hakkinda hayirlisi olsun canimÇok teşekkür ederim desteğiniz için..
evet bence de avakado yemek istiyorum daha önce hiç yemedim ama çok öneriyorlar bu dönemde yiyenler ya da nasıl yiyenler var mı
Avakadoyu ezip limon, karabiber eklerseniz mis gibi bir sos oluyor :) kızarmış ekmeğe sürüp yiyinhiç yemedim :)))
teşekkür ederim denicem :)Avakadoyu ezip limon, karabiber eklerseniz mis gibi bir sos oluyor :) kızarmış ekmeğe sürüp yiyin
evet bence de avakado yemek istiyorum daha önce hiç yemedim ama çok öneriyorlar bu dönemde yiyenler ya da nasıl yiyenler var mı
hiç yemedim :)))
Tabi tanesinin 8 tl olduğunu söylemem de gerekirteşekkür ederim denicem :)
süpersiniz :)hemen yemek istiyorsan olgun aldığına dikkat et . Olgun değilse kağıda sar iki günde olgunlaşır . Hiç yemeyen ilk deneyimini olgun olmayan ile yaşıyor sonra avokadodan soğuyoren güzeli salata sos olarak limon +zeytinyağı+Avokado ezmesi karıştırıp salataya dök süper oluyor
Çok teşekkür ederim..Cok gecmiş olsun canim inşallah herşey yolunda gider vucut en iyisini yapmak istiyor eğer bir sorun varsa vucut atiyor o gebeliği birdahaki aya en iyisini bulmak için sıkma canini her şerde vardir bir hayir mucadele etmeyi birakma sabir bak cok şukur hamile kalabiliyorsun hakkinda hayirlisi olsun canim
aa içinde folik asit olduğunu bilmiyordum harikaymış :)Avokadoya bayılırımsalata hazırlayabilirsin kendine domates, salatalık, avokado üzerine biraz zeytinyağı ve bol ceviz nefis oluyor hamilelikte tüketmek çok iyi içinde barındırdığı doğal folik asit yüzünden.
aa içinde folik asit olduğunu bilmiyordum harikaymış :)
Evet canım herkesin şiddetle önerdiği tek isim park hayattaki Gülengül Hanım. Ama randevu almak çok zor İnşallah bir dahaki kontrole şimdiden sıra alıp ona gitmek istiyorumkuzum iyi bir doktor bulabildin mi ne yaptin
Hangi şehirdesinEvet canım herkesin şiddetle önerdiği tek isim park hayattaki Gülengül Hanım. Ama randevu almak çok zor İnşallah bir dahaki kontrole şimdiden sıra alıp ona gitmek istiyorum
AfyonHangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?