2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sonuçta izin verilmiş ne gerek var kasmaya hamileliğim inşallah devam ederse tutmayacağım . Emzirme döneminde veya sonrasında kısa kış günlerinde tamamlarım
bende bilemedim hadi açlık neyse de sussuzluk nasıl bırakcaz ki normal içmiyorum bu dönemde suyu resmen gece uyandırıyor susuzluk sık sık

kesinlikle öğle yemeği yiyemiyorum resmen iş yerinde sonra kendimi de suçlu hissediyorum
yemek yemede problemim yok hatta ac kalırsam daha kötü oluyorum öle hissetme bi sürü insan var öle meyve yeşillik filan yersin bi kaç video izlemiştim bunlarla ilgili bir cok kadın böle oluyor başlarda bol bol su iç ama yemekden ziyade o daha önemli

evet bence de avakado yemek istiyorum daha önce hiç yemedim ama çok öneriyorlar bu dönemde yiyenler ya da nasıl yiyenler var mı

Çok teşekkür ederim desteğiniz için..
Cok gecmiş olsun canim inşallah herşey yolunda gider vucut en iyisini yapmak istiyor eğer bir sorun varsa vucut atiyor o gebeliği birdahaki aya en iyisini bulmak için sıkma canini her şerde vardir bir hayir mucadele etmeyi birakma sabir bak cok şukur hamile kalabiliyorsun hakkinda hayirlisi olsun canim

Merhaba kızlar, 2 gün banlıydım giremedim.
Umarım herkes iyidir
Benim iştahım tamamen gitti. Sadece ekmek gevrek ayran ve portakal suyu tüketebiliyorum.

evet bence de avakado yemek istiyorum daha önce hiç yemedim ama çok öneriyorlar bu dönemde yiyenler ya da nasıl yiyenler var mı
hiç yemedim :)))

hemen yemek istiyorsan olgun aldığına dikkat et . Olgun değilse kağıda sar iki günde olgunlaşır . Hiç yemeyen ilk deneyimini olgun olmayan ile yaşıyor sonra avokadodan soğuyor en güzeli salata sos olarak limon +zeytinyağı+Avokado ezmesi karıştırıp salataya dök süper oluyor

süpersiniz :)

Çok teşekkür ederim..

Avokadoya bayılırım salata hazırlayabilirsin kendine domates, salatalık, avokado üzerine biraz zeytinyağı ve bol ceviz nefis oluyor hamilelikte tüketmek çok iyi içinde barındırdığı doğal folik asit yüzünden.

avokadoyu olduğu gibi yiyorum . kızarmış ekmeyin üstüne yağ gibi sürüp üstüne beyaz peynir koyduğum da oluyor, salataya doğradığım da. ama bütçeyi zorlayacaksa gerek yok bence. ceviz, zeytin yağı vs. de yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…