2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hepsi bende de aynı nerdeyse. Akşamları karnım şişiyor 4 aylık hamile gibi oluyorum. Ve aşırı gaz oluyor çok rahatsız ediyor beni

Hepsi bende de aynı nerdeyse. Akşamları karnım şişiyor 4 aylık hamile gibi oluyorum. Ve aşırı gaz oluyor çok rahatsız ediyor beni
Allaha şükür yaşıyoruz kızlar bu semptomları onlar hormonların doğru çalıştıgını gösteriyor sabır edelim güzel şeyler bunlar.

Ben kendime yaptırdım negatif çıktı daha önce geçirmemişim doktor o yüzden kedinede yaptır dedi ama veteriner kedinizde olmaz ev kedisi dedi

bende bilemedim hadi açlık neyse de sussuzluk nasıl bırakcaz ki normal içmiyorum bu dönemde suyu resmen gece uyandırıyor susuzluk sık sık
Orucu tavsiye etmem bi arkadas tuttu karaciğerine büyük hasar vermiş yoğunbakımda yattı

Ben kendime yaptırdım negatif çıktı daha önce geçirmemişim doktor o yüzden kedinede yaptır dedi ama veteriner kedinizde olmaz ev kedisi dedi
Aynen canım zaten bu zamana kadar olmadıysa olmaz daha dışarıdan çiğ et yemediği sürece sorun yokmuş bende veterinere sordum sıkıntı olmaz dedi tüm aşıları tam zaten korkmaya gerek yok ya etraftaki insanlar çok konuşuyor sadece

Konuşan konuşmaya devam etsim benim de kedim var bende de onda da toxoplasma negatif çünkü ev kedisi
Allah ın izniyle bebişlerimizle kedilerimiz birlikte büyüyecekler hayvan sevgisini erkenden tadacakalr ve diğer çocuklara göre daha az alerjik olacaklar patili evde büyüdükleri için
O zaman şimdi çok konuşan akrabalarıma birkaç laf edicem ben de

Kanama yok ama ağrım var sürekli. Doktor bugün uyarı yaptı. Kanama aşırı ağrı olursa acile git dedi oda biraz korkuttu beni bişey varda söylemiyor mu dedim ultrasondada kese belli belirsiz olunca endiselendim
Bana da aynı şeyi söyledi. Burada bizim sağlığımız da önemli.. Haberleşelim inşallah güzel haberler veririz birbirimize..
kanama evet bir işaret ama kanama olmadan da sağlıksız gebelik olabiliyor maalesef
Kan uyuşmazlığı fln var mı senin sibelkocak
Evet onu biliyorum kaderimizde ne varsa göreceğiz. Zaman her şeyin ilacı..

toxoplasma ıgm sonuç 0.22 negatif yazıyor bende normalde cıkması gerekende negatif değilmidir cok anlayamadım bunları :)
Aynı hastalıklar için bir igg bir de igm bakılıyor. Bildiğim kadarıyla igg pozitifse hastalığı daha önce geçirmiş oluyoruz. Sıkıntı değil. Ama igm pozitifse şu anda o enfeksiyon vücutta var demektir. Yani pozitif çıkan igg değerlerinden korkma. Ama igm pozitif çıkarsa zaten doktorun da gerekli açıklamayı yapar.

Herkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
Öncelikle çok üzüldüğüm gerçekten. Benim de ilk gebeliğimin 12. Haftasında gelişim göstermedi, amniyon sıvısı az dedi. Sonra başka doktora gittik o da bir sürü şey söyledi falan derken aldırmak zorunda kaldım. Kürtaj için büyük olduğundan sunni sancıyla düşük yaptım. Kesinlikle kimsenin yaşamasını istemeyeceğm ve hayattaki en kötü tecrübemdi. Şu anki gebeliğimde şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama bebekte bir problem varsa da allahım şimdiden al, bana bir daha yaşatma o anları diyorum. Gerçekten beterin beteri var. O yüzden hayırlısı böyleymiş demekten ve sağlıklı bir bebek için dua etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden. İnşallah haftaya gelişimi ilerler, doktor iyi şeyler söyler. Ama kötü bir şey de olursa nolur çok üzülme. Allah daha iyisini vermek ve verdiğinin kıymetini bilmemiz için bizi hazırlıyor bence. Ben en azından buna inanıyorum

Herkese merhablar, Adana'da Ebru Tarım'ı bilen var mı? Benim yaşadığım şehirde perinatolog yok, ona gitmeyi düşünüyorum. Hatta mümkünse doğumu da orda yapmak istiyorum. Daha önce gitmiş arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.

Bugun dr gittim, maalesef hala kese gorunmuyor dedi... biraz moralim bozuldu. Allah en hayirlisini versin ins.
Hala kese görünmüyor derken sen daha yeni öğrenmedin mi gebelik testiyle zaten gözükmez kendini telaşlandırma

Amin canım inşallah bende öğle yapmayı düşünüyorum:) sağlıkla gelsinler bebişler kediler zaten bebekleri çok seviyor benimli birde uysal komşu çocukları kulsğını çekiyor kuyrugunu cekiyor gık demiyor hayvan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…