Güzel şişkinlikler bunlar :) idare edicez artık bebişlerimiz güzel sağlıklı gelsindenBen de öyleyim xs lar yalan oldu gaz ben de oluyor şişkinlik fena doktorum şişkinlik olacak demişti ben de tayta geçtim fermuar kapanmıyor dediğin gibi
Hepsi bende de aynı nerdeyse. Akşamları karnım şişiyor 4 aylık hamile gibi oluyorum. Ve aşırı gaz oluyor çok rahatsız ediyor beniValla canım aynen bende aynı durumdayım sütyeni bez alın süt kanalları sıkmasın dedi doktor ama dokunamıyorum ucları bi tuha oldu kabardı yanları koyuldu birde çok afedersiniz çok gaz var karnımşişti benim pisikolejikmi bilmiyoruö ama ben xs bendenim resmen şuan pantolanların fermarını bile çekemiyorum şimdideen tayt giymeye başladım
Allaha şükür yaşıyoruz kızlar bu semptomları onlar hormonların doğru çalıştıgını gösteriyor sabır edelim güzel şeyler bunlar.Hepsi bende de aynı nerdeyse. Akşamları karnım şişiyor 4 aylık hamile gibi oluyorum. Ve aşırı gaz oluyor çok rahatsız ediyor beni
Ben kendime yaptırdım negatif çıktı daha önce geçirmemişim doktor o yüzden kedinede yaptır dedi ama veteriner kedinizde olmaz ev kedisi dedi@tuba_33Beyiss sizindemi kedimiz var benimde var kedim aşıları tam haftaya cuma randevum var kan tahlili yaptıcam orda hepsi cıkıyor bu toksplazma varmış ya yoktur sanmıyorum yada pozitif cıkar benim ben çocukluğundan beri hayvanlarla yatıp kalktım şuan kedim 2 yaşında ve hiç hasta olmadı maske kullanıyorum temizlerken haftada 1 yıkıyorum elimide sürekli yıkıyorum. Siz kan verdiniz mi
Orucu tavsiye etmem bi arkadas tuttu karaciğerine büyük hasar vermiş yoğunbakımda yattıbende bilemedim hadi açlık neyse de sussuzluk nasıl bırakcaz ki normal içmiyorum bu dönemde suyu resmen gece uyandırıyor susuzluk sık sık
Aynen canım zaten bu zamana kadar olmadıysa olmaz daha dışarıdan çiğ et yemediği sürece sorun yokmuş bende veterinere sordum sıkıntı olmaz dedi tüm aşıları tam zaten korkmaya gerek yok ya etraftaki insanlar çok konuşuyor sadeceBen kendime yaptırdım negatif çıktı daha önce geçirmemişim doktor o yüzden kedinede yaptır dedi ama veteriner kedinizde olmaz ev kedisi dedi
Konuşan konuşmaya devam etsim benim de kedim var bende de onda da toxoplasma negatif çünkü ev kedisiAynen canım zaten bu zamana kadar olmadıysa olmaz daha dışarıdan çiğ et yemediği sürece sorun yokmuş bende veterinere sordum sıkıntı olmaz dedi tüm aşıları tam zaten korkmaya gerek yok ya etraftaki insanlar çok konuşuyor sadece
Yok bakalım hayırlısı ne çıkacak haftaya.bekliyoruzkanama evet bir işaret ama kanama olmadan da sağlıksız gebelik olabiliyor maalesef
Kan uyuşmazlığı fln var mı seninsibelkocak
Konya merkezHangi şehirdesin
Bana da aynı şeyi söyledi. Burada bizim sağlığımız da önemli.. Haberleşelim inşallah güzel haberler veririz birbirimize..Kanama yok ama ağrım var sürekli. Doktor bugün uyarı yaptı. Kanama aşırı ağrı olursa acile git dedi oda biraz korkuttu beni bişey varda söylemiyor mu dedim ultrasondada kese belli belirsiz olunca endiselendim
Evet onu biliyorum kaderimizde ne varsa göreceğiz. Zaman her şeyin ilacı..kanama evet bir işaret ama kanama olmadan da sağlıksız gebelik olabiliyor maalesef
Kan uyuşmazlığı fln var mı seninsibelkocak
Evet inşallah güzel haberlerle gelelim buralaraBana da aynı şeyi söyledi. Burada bizim sağlığımız da önemli.. Haberleşelim inşallah güzel haberler veririz birbirimize..
Evet onu biliyorum kaderimizde ne varsa göreceğiz. Zaman her şeyin ilacı..
Aynı hastalıklar için bir igg bir de igm bakılıyor. Bildiğim kadarıyla igg pozitifse hastalığı daha önce geçirmiş oluyoruz. Sıkıntı değil. Ama igm pozitifse şu anda o enfeksiyon vücutta var demektir. Yani pozitif çıkan igg değerlerinden korkma. Ama igm pozitif çıkarsa zaten doktorun da gerekli açıklamayı yapar.toxoplasma ıgm sonuç 0.22 negatif yazıyor bende normalde cıkması gerekende negatif değilmidir cok anlayamadım bunları :)
Gözünüz aydınŞükürler olsun, bebisi de kalp atışını da gördükpıt pıt atıyor kalbimiz
Bana doktorum %60 artış yeterli demişti. Artış var şu anda, bence panik yapma hemen.Kizlar bugun adet gecikmemin 3. Gunu pazartesi kan verdigimde 527 cikmisti bugun 901 uzuldum biraz azmi artmis sizce(
Öncelikle çok üzüldüğüm gerçekten. Benim de ilk gebeliğimin 12. Haftasında gelişim göstermedi, amniyon sıvısı az dedi. Sonra başka doktora gittik o da bir sürü şey söyledi falan derken aldırmak zorunda kaldım. Kürtaj için büyük olduğundan sunni sancıyla düşük yaptım. Kesinlikle kimsenin yaşamasını istemeyeceğm ve hayattaki en kötü tecrübemdi. Şu anki gebeliğimde şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama bebekte bir problem varsa da allahım şimdiden al, bana bir daha yaşatma o anları diyorum. Gerçekten beterin beteri var. O yüzden hayırlısı böyleymiş demekten ve sağlıklı bir bebek için dua etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden. İnşallah haftaya gelişimi ilerler, doktor iyi şeyler söyler. Ama kötü bir şey de olursa nolur çok üzülme. Allah daha iyisini vermek ve verdiğinin kıymetini bilmemiz için bizi hazırlıyor bence. Ben en azından buna inanıyorumHerkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
Bugun dr gittim, maalesef hala kese gorunmuyor dedi... biraz moralim bozuldu. Allah en hayirlisini versin ins.Ben de gebeliğimi silik çizgiyle öğrenmiştim güzel haberlerini bekliyoruz
Medicana'da Süleyman Akarsu'ya gidiyorum. Simdilik oldukca memnunum. Cok sakin ve detaylara boğup tedirgin etmeyen bir doktor. Tavsiye ederim.Ankara gebeleri hangi hastaneler hangi doktorlara gidiyorsunuz
Hala kese görünmüyor derken sen daha yeni öğrenmedin mi gebelik testiyle zaten gözükmez kendini telaşlandırmaBugun dr gittim, maalesef hala kese gorunmuyor dedi... biraz moralim bozuldu. Allah en hayirlisini versin ins.
Amin canım inşallah bende öğle yapmayı düşünüyorum:) sağlıkla gelsinler bebişler kediler zaten bebekleri çok seviyor benimli birde uysal komşu çocukları kulsğını çekiyor kuyrugunu cekiyor gık demiyor hayvanKonuşan konuşmaya devam etsim benim de kedim var bende de onda da toxoplasma negatif çünkü ev kedisi
Allah ın izniyle bebişlerimizle kedilerimiz birlikte büyüyecekler hayvan sevgisini erkenden tadacakalr ve diğer çocuklara göre daha az alerjik olacaklar patili evde büyüdükleri için
O zaman şimdi çok konuşan akrabalarıma birkaç laf edicem ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?