2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
hatta ekleme yapayım x kromozomu kadında sabittir erkekde hem x hem y vardır :)

Merhaba canım, bende Ayla Hoca'ya daha önceki kontrollerimde gitmiştim iyi bir doktor. Bu arada medicanada doğum paketi fiyatını öğrendiysen bana -özel mesaj istersen- yazabilirmisin.

Canım bende çocuk gelişimciyim xx xy olaylarını çok iyi biliyorum Dünden beri karşıma çıkıyor konu ve çoğunluk

Canım Çocuk gelişimciyim bende. xx xy (dölllenmeyi) çok iyi biliyorum belki erkek olduğunda salgıladığı testesteron hormonuyla açık renk oluyodur çok merak ediyorum nasıl geçicek zaman bilmiyorum

Tüm belirtiler, kese şekli, bebeğin hangi bölgede olduğu kız gösteriyor buna rağmen erkek olursa tebrik edeceğim

Anladım ben laborantım o yüzden şaşırdım, yani daha önce hiç böyle birşey duymamıştım. Bazen doktorlar ultrason görüntüsüne bakarak bile yanlış tahminde bulunabiliyorken idrarda belli olsaydi sanırım cinsiyeti belirlemek için idrar tahlili isterlerdi

Ne güzel yazmışsın Çok üzüldüm senin adına çok zor bişey olsa gerek. Allah aynı acıları bidaha yaşatmasın inşallah.. evet yakın zamanda da çevremde iki doğum oldu ikisinin de yavruları maalesef öldü. Onların yaşadığı acıları düşündükçe benimki ne ki diyorum. Tabi yine de insan üzülmüyor değil. Hele ki sürekli bir başınaysa..

Tüm belirtiler, kese şekli, bebeğin hangi bölgede olduğu kız gösteriyor buna rağmen erkek olursa tebrik edeceğim
Umarım gönlünüzdeki olur dünden beri okuyorum açık olanların erkek koyu olanların kızı olmuş tesadüf olması çok garip geldi. Bakalım tecrübeli olanlar yazar belki bize

Belirsizlik acayip yorar beni dünden beri Merak edip okuyorum açık olanların erkek koyu olanların kızı olmuş. Bi kişide ıskalasa bende çürüyecek o tez bakalım hayırlısı olsun

Umarım gönlünüzdeki olur dünden beri okuyorum açık olanların erkek koyu olanların kızı olmuş tesadüf olması çok garip geldi. Bakalım tecrübeli olanlar yazar belki bize
Ya o biraz da içilen su miktarıyla da bağlantılı, ne bileyim bana biraz sallamasyon geldi. O kadar çok su içiyorum ki, benimki su renginde mecburen :))

Gunaydinlar ben doktordan ciktim. Sata gore 6+2 yim. Kese boyutuna gore 6+0 cikti, bebek de 5+5 cikti. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Doktor aspirinle progestan verdi tedbir olarak. Sizlerde boyle bir durumla karsilasan var mi ?

Bol su ve lifli meyve yemelisin canım günde 8 bardak için diyorlar bende ilk zamnlar oldu bol su içiyorum günde bir sabah oluyor zorlanmadan dene bir işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…