hatta ekleme yapayım x kromozomu kadında sabittir erkekde hem x hem y vardır :)Günaydın bence cinsiyetin ne karın şekliyle, ne idrar rengiyle ne de canımızın ne çektiğiyle bir alakası yok. Biyolojide bize öğretilen XX kromozomlari denk gelirse kız XY olursa erkek, bunların hepsi bana hurafe geliyor
bizim gelin hamileliği boyunca tursu yedi 2sindede 2side oglan olduaa öylemi yeni duydum onu :) bende şeyi biliyorum canın tatlı çekerse oğlan ekşi çekerse kız :)
hatta ekleme yapayım x kromozomu kadında sabittir erkekde hem x hem y vardır :)
hahahahbizim gelin hamileliği boyunca tursu yedi 2sindede 2side oglan oldu
Canım bende çocuk gelişimciyim xx xy olaylarını çok iyi biliyorumGünaydın bence cinsiyetin ne karın şekliyle, ne idrar rengiyle ne de canımızın ne çektiğiyle bir alakası yok. Biyolojide bize öğretilen XX kromozomlari denk gelirse kız XY olursa erkek, bunların hepsi bana hurafe geliyor
Günaydın bence cinsiyetin ne karın şekliyle, ne idrar rengiyle ne de canımızın ne çektiğiyle bir alakası yok. Biyolojide bize öğretilen XX kromozomlari denk gelirse kız XY olursa erkek, bunların hepsi bana hurafe geliyor
aa öylemi yeni duydum onu :) bende şeyi biliyorum canın tatlı çekerse oğlan ekşi çekerse kız :)
tabiki bunların hepsi öğrenme sürecimizi eğlenceli kılıyor :)bende bu yeme olaylarına inanmıyorum tam tersini yiyende var
Tüm belirtiler, kese şekli, bebeğin hangi bölgede olduğu kız gösteriyorGünaydın kızlar. İdrar renginde koyuysa kız, açık sarıysa erkek oluyormuş. Başta hayırlı sağlıklı olsunda doğal olarak şimdiden cinsiyet merakı sardı:) varmıdır idrar rengiyle cinsiyetün bi alakası sizce
Canım bende çocuk gelişimciyim xx xy olaylarını çok iyi biliyorumDünden beri karşıma çıkıyor konu ve çoğunluk
Canım Çocuk gelişimciyim bende. xx xy (dölllenmeyi) çok iyi biliyorumbelki erkek olduğunda salgıladığı testesteron hormonuyla açık renk oluyodur çok merak ediyorum nasıl geçicek zaman bilmiyorum ❤
Belki bekleme odasında falan karşılaşmışızdır :) sen memnun musun, bi de Ayla Hoca'ya ne kadar fark ödüyorsun?Ben de Medicana ayla hocaya gidiyorum
Ne güzel yazmışsınÖncelikle çok üzüldüğüm gerçekten. Benim de ilk gebeliğimin 12. Haftasında gelişim göstermedi, amniyon sıvısı az dedi. Sonra başka doktora gittik o da bir sürü şey söyledi falan derken aldırmak zorunda kaldım. Kürtaj için büyük olduğundan sunni sancıyla düşük yaptım. Kesinlikle kimsenin yaşamasını istemeyeceğm ve hayattaki en kötü tecrübemdi. Şu anki gebeliğimde şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ama bebekte bir problem varsa da allahım şimdiden al, bana bir daha yaşatma o anları diyorum. Gerçekten beterin beteri var. O yüzden hayırlısı böyleymiş demekten ve sağlıklı bir bebek için dua etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden. İnşallah haftaya gelişimi ilerler, doktor iyi şeyler söyler. Ama kötü bir şey de olursa nolur çok üzülme. Allah daha iyisini vermek ve verdiğinin kıymetini bilmemiz için bizi hazırlıyor bence. Ben en azından buna inanıyorum
Umarım gönlünüzdeki olurTüm belirtiler, kese şekli, bebeğin hangi bölgede olduğu kız gösteriyorbuna rağmen erkek olursa tebrik edeceğim
Aynen öyleetabiki bunların hepsi öğrenme sürecimizi eğlenceli kılıyor :)
Belirsizlik acayip yorar beni dünden beri Merak edip okuyorum açık olanların erkek koyu olanların kızı olmuş. Bi kişide ıskalasa bende çürüyecek o tezAnladım ben laborantım o yüzden şaşırdım, yani daha önce hiç böyle birşey duymamıştım. Bazen doktorlar ultrason görüntüsüne bakarak bile yanlış tahminde bulunabiliyorken idrarda belli olsaydi sanırım cinsiyeti belirlemek için idrar tahlili isterlerdi
Belirsizlik acayip yorar beni dünden beri Merak edip okuyorum açık olanların erkek koyu olanların kızı olmuş. Bi kişide ıskalasa bende çürüyecek o tezbakalım hayırlısı olsun ❤
Seninle aynıyız canım sıra bekliyorum bendeGünaydın kızlarBenimde bugün kese kontrolüm var. İnşallah görürüz
Ya o biraz da içilen su miktarıyla da bağlantılı, ne bileyim bana biraz sallamasyon geldi. O kadar çok su içiyorum ki, benimki su renginde mecburen :))Umarım gönlünüzdeki olurdünden beri okuyorum açık olanların erkek koyu olanların kızı olmuş tesadüf olması çok garip geldi. Bakalım tecrübeli olanlar yazar belki bize
Bol su ve lifli meyve yemelisin canım günde 8 bardak için diyorlar bende ilk zamnlar oldu bol su içiyorum günde bir sabah oluyor zorlanmadan dene bir işe yarıyorGünaydın kızlar.Oğlanı okula gönderdim size bi selam verim dedim.Ben iki hamileleğimdede son aylar kabızlık yaşadım bunda yaştanmıdır bilemiyorum öğrendiğimden beri çok sıkıntı çekiyorum söylemesi ayıp üç günde bir çıkıyorum tuvalete nasıl geçecek bu 8 ay bilemiyorum tavsiye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?