Evet cnm bende dr da diğer hastaya söylerken duydum özel hastane covid testi yapacakmış ama sezeryandi.kizlar birkac kisiden duymaya basladim dogumdan once hastaneler covid testi mi yapiyor duydunuz mu hic
yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı. hem kendisine hem de yanında kalacak refakatçiye 1 gün öncesi test yapıldı. bşrisi ankarada birisi istanbulda yaşıyor. özelde doğum yaptılarkizlar birkac kisiden duymaya basladim dogumdan once hastaneler covid testi mi yapiyor duydunuz mu hic
Bugün bende öyle hissettim yoğun bir şekilde bunları alırken:) bence hormonlar da artıyor iyice onun da etkisi var :)Yaklaşsınnn
Benim içimde aşırı derecede çocuk sevme şeysi var. Yani normalde de çocukları çok severim ama aşırı derecede bu. Akşam görümcemin oğlu bi tatlılıklar yaptı benle eşime. Biz kalkarken elimizden tuttu hadi gidelim ben de geleyim diye. O mu tetikledi noldu anlamadımbiran önce vakit geçsin doğsun da seveyim istiyorum ya
İnşAllah canım amin amin. Öyle olmaz inşAllah ya kötüyü çağırmasaana canımİnşallah hepimizin bebeği gazsız, uyuyan, sakin bebekler olurlar ben hep böyle dua ediyorum
oğlumun aynısından iki tane düşünemiyorum ama biliyorum korktuğum başıma gelecek
Evet zaman çok çabuk geçiyor Rabbim en güzel duyguları yaşatsın bizeİşin esprisi o tabiki canım..o günlerde.geliyor geciyor bir.bakmisim koca.adam oluyolar boyunca..evlat niye tatlı o kadar zahmetini cekmezsen degerli olurmu hiç işte o yüzden
Annelik yükleniyor...Bugün bende öyle hissettim yoğun bir şekilde bunları alırken:) bence hormonlar da artıyor iyice onun da etkisi var :)
Onu zaten mutlaka al eveTmm canımben bir de philips aventin göğüs kalkanından alcam çok övmüşler asla yara yapmıyormuş yumuşacık tutuyormuş
Hangi hastanede yaptılar cnm dogumuyakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı. hem kendisine hem de yanında kalacak refakatçiye 1 gün öncesi test yapıldı. bşrisi ankarada birisi istanbulda yaşıyor. özelde doğum yaptılar
bende evrene öyle pozitif enirjiler veriyorum inşallah bu evren bana pozitifliği ile döneraslında ben oğlumda hiç düşünmedim böyle şeyler şuna inanıyorum (Allah dağına göre kar verir) ben çok sabırlıyım ondan oğlum zor bebekti aynı yaşta yeğenim var annesi hiç sabırlı değil ama kızı bir usluydu ki sormayın.. Tabi şimdi büyüdüler benimki uslu oldu onun kız yaramaz
canım o senin iyi niyetin
Benimkiler hiç iyi niyetli değiller kv aileme karşı benim torunlarım diyerek gezinecek yine çok art niyetli oğlumda öyle yaptı, ben tüp bebek yaptım beni arayıp annen bizim kadar sana dua etmemiştir diyor hep bir rekabet içindelerbuna ne gerek varsa..
Dilimin ucuna geldi sen ne de yapsan annem kadar olmazsın diyecektim dur kızım dertsiz başına dert açma dedim
Atlatacağız inşAy allah korusun iki bebekle pandemi hastanesini düşünemiyorum
Sağ salim doğumu atlatalım başka birşey istemiyorum
Ben başka kremlerden sürüyorum canım doğal içerikli olan yine ama uyarıcı olmasın diye lanolin içeren kremler sürmüyorum daha başlamadım onaBen kaç aydır her duş sonrası azcik sürüyordum yoksa çok aciyordu
Ben de öyle yapayım canım bundan sonraBen başka kremlerden sürüyorum canım doğal içerikli olan yine ama uyarıcı olmasın diye lanolin içeren kremler sürmüyorum daha başlamadım ona
Ben sadece görkem e göre yorum yapmıştıö ben de hiç sevmem öyle haklısınızEşimin ismi de gök ile başlıyor. O tarz birşey koymak istemiyorum. Sanki uydurmaya çalışmış gibi. Sevmiyorum o tarz şeyleri.
Bunu ben de çok duydum canım Durular birazcık yaramazmışDurular yaramaz oluyor galbabi kişiden daha öyle duymuştum
Aynen öyle herkesin bir hayatı var ve herkes kendi hayatını kendi ismiyle yaşasın ve geçsin bu dünyadan..ölen insanın ismini yada baska birinin ismini koymanin manası nedir yani..düşünüyorumda kendi torunum olsa ismimi koymasıni istemem asla aklıma dahi gelmez nedir bu özenti anlamadım gittiİsimlerin insanların üstünde psikolojik etkileri var, bu nedenle seçerken anlamlarına bakmak önemli
Ben oldum olası anlamıyorum zaten ölen insanın yada yaşlı insanın ismini koyma mevzusunu o ismiyle miladını doldurdu yeni doğan bebekten ne istiyorsunuz. Ben oğluma 7 aylık hamileyken babamı kaybettim herkes babamın ismini koymam için üsten geldi. Hem babamın hem yaşayan kayınpederimin isminiAllahtan ki eşim ve ben ortak görüşlere sahibiz apayrı bir isim koyduk önce hafif trip attılar sonra uyum sağladılar. Sanki yeni bir yaşama ambargo koyuyorlar gibi hissediyorum. Çok kısıtlayıcı ve cüretkar
Ben de kismetse bu hafta baslamayi dusunuyorum yikama utuleme isine basliycam cantaya da haftaya baslarim heralde zaten heesey alindi yikayip yerlestirmesi kaldiKızlar tüm haftasonu kıyafet yıkama ütüleme odasını düzenleme ve hastane çantası hazırlama ile geçti tavsiyem çok geçe bırakmayın ağırlaştıkça çok daha zor olurdu
Ben de çantaya koycaklarımı hazırladım tek tek çıtçıtlı büyük buzdolabı poşetine koydum hemşireye verilecek olanı da ayrı bi bohça yapıp üstüne hemşireye verilecek diye yazdımBen de kismetse bu hafta baslamayi dusunuyorum yikama utuleme isine basliycam cantaya da haftaya baslarim heralde zaten heesey alindi yikayip yerlestirmesi kaldi
Hemşireye hastane çıkışı dışında vereceğimiz bir şey var mı?İçine zıbın da verecek miyiz üşümesin diye?Ben de çantaya koycaklarımı hazırladım tek tek çıtçıtlı büyük buzdolabı poşetine koydum hemşireye verilecek olanı da ayrı bi bohça yapıp üstüne hemşireye verilecek diye yazdım1-2 hafta sonra çantaya yerleştirirm hazır olsun elimin altında diye
Göğüs ucu kremi kalkanı vs onları da halledicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?