2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kizlar birkac kisiden duymaya basladim dogumdan once hastaneler covid testi mi yapiyor duydunuz mu hic
yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı. hem kendisine hem de yanında kalacak refakatçiye 1 gün öncesi test yapıldı. bşrisi ankarada birisi istanbulda yaşıyor. özelde doğum yaptılar

bende göğüs kalkanı alsam mı diyordum ama ilkinde alıp çoook uzun kullanmadım diyr hatırlıyorum vazgeçtim. gerek görürsem sonra alırım. lansinoh göğüs kremi kullanmıştım. ilk 1 ay sağımla besledim ona rağmen haşat olmamıştı uçlar. bu sefer hindistan cevizi yağı düşündüm. yaa ikincilerde harbiden relax olup herşeyi almıyormuşsunilkler hep hevesmiş

Bugün bende öyle hissettim yoğun bir şekilde bunları alırken:) bence hormonlar da artıyor iyice onun da etkisi var :)

İsimlerin insanların üstünde psikolojik etkileri var, bu nedenle seçerken anlamlarına bakmak önemli
Ben oldum olası anlamıyorum zaten ölen insanın yada yaşlı insanın ismini koyma mevzusunu o ismiyle miladını doldurdu yeni doğan bebekten ne istiyorsunuz. Ben oğluma 7 aylık hamileyken babamı kaybettim herkes babamın ismini koymam için üsten geldi. Hem babamın hem yaşayan kayınpederimin ismini Allahtan ki eşim ve ben ortak görüşlere sahibiz apayrı bir isim koyduk önce hafif trip attılar sonra uyum sağladılar. Sanki yeni bir yaşama ambargo koyuyorlar gibi hissediyorum. Çok kısıtlayıcı ve cüretkar

İnşallah hepimizin bebeği gazsız, uyuyan, sakin bebekler olurlar ben hep böyle dua ediyorum
oğlumun aynısından iki tane düşünemiyorum ama biliyorum korktuğum başıma gelecek
İnşAllah canım amin amin. Öyle olmaz inşAllah ya kötüyü çağırmasaana canım
İşin esprisi o tabiki canım..o günlerde.geliyor geciyor bir.bakmisim koca.adam oluyolar boyunca..evlat niye tatlı o kadar zahmetini cekmezsen degerli olurmu hiç işte o yüzden
Evet zaman çok çabuk geçiyor Rabbim en güzel duyguları yaşatsın bize
Bugün bende öyle hissettim yoğun bir şekilde bunları alırken:) bence hormonlar da artıyor iyice onun da etkisi var :)
Annelik yükleniyor...

Kızlar kanguru almak isteyen olursa dolap uygulamasında 2. El baya düşmüş bilginize

Eklentiler

• Screenshot_20200816-164007_Dolap.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 42
yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı. hem kendisine hem de yanında kalacak refakatçiye 1 gün öncesi test yapıldı. bşrisi ankarada birisi istanbulda yaşıyor. özelde doğum yaptılar
Hangi hastanede yaptılar cnm dogumu

Amaan aldırma hepsi öyle benim kv de annemi kıskanır.Annem bebek odasını aldı bize hediye olarak.Kvye söyledim annem bebek odasını aldı diye heee indirimdeymiş herhalde 7 bin mi 8 bin mi öyle bir şeydir dedi şok oldum.Sanki önemli olan parası insan sağ olsun der.Hiç aldırmadım.Aman diyorum geçiyorum.Herkes kendine yakıştığı gibi davranıyor.

Aynen öyle herkesin bir hayatı var ve herkes kendi hayatını kendi ismiyle yaşasın ve geçsin bu dünyadan..ölen insanın ismini yada baska birinin ismini koymanin manası nedir yani..düşünüyorumda kendi torunum olsa ismimi koymasıni istemem asla aklıma dahi gelmez nedir bu özenti anlamadım gitti

Kızlar tüm haftasonu kıyafet yıkama ütüleme odasını düzenleme ve hastane çantası hazırlama ile geçti tavsiyem çok geçe bırakmayın ağırlaştıkça çok daha zor olurdu
Ben de kismetse bu hafta baslamayi dusunuyorum yikama utuleme isine basliycam cantaya da haftaya baslarim heralde zaten heesey alindi yikayip yerlestirmesi kaldi

Ben de kismetse bu hafta baslamayi dusunuyorum yikama utuleme isine basliycam cantaya da haftaya baslarim heralde zaten heesey alindi yikayip yerlestirmesi kaldi
Ben de çantaya koycaklarımı hazırladım tek tek çıtçıtlı büyük buzdolabı poşetine koydum hemşireye verilecek olanı da ayrı bi bohça yapıp üstüne hemşireye verilecek diye yazdım 1-2 hafta sonra çantaya yerleştirirm hazır olsun elimin altında diye
Göğüs ucu kremi kalkanı vs onları da halledicem inşallah

Hemşireye hastane çıkışı dışında vereceğimiz bir şey var mı?İçine zıbın da verecek miyiz üşümesin diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…