Sen kesinlikle tam teşekküllü hastaneye git canım, bence herkes tam teşekküllüye gitmeli gerçi. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama acil mğdahale gerekebilir. Tedbir bizden takdir Allah tanKızlar benim doğum için tam teşekkülü bir hastaneye gitmem lazım, devlete gitmek istemiyorum gittiğim hastane de küçük bir hastane her doktor yok orda..
Yakınımızda bağcılar ve esenler medipol var araştırma olduğu için bu hastanelerden birine gideyim dedim ama yorumlara bakıyorum doğum yapanların çoğu şikayetçi..
Bazı arkadaşlar vardı medipole giden sizin izleminiz nasıl oldu güven veriyormu?
Ya aslında ben medipole gidiyorum arada güzel bir hastane doğum için şikayet görünce tırstım..Sen kesinlikle tam teşekküllü hastaneye git canım, bence herkes tam teşekküllüye gitmeli gerçi. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama acil mğdahale gerekebilir. Tedbir bizden takdir Allah tan
Tavsiye edilen başka hastane yok mu. Bu arada şikayetleri okuyup da kendini şartlama. Bişey olmasa da tedirgin olucaksın boş yere. Forumda bakın biraz bulursun belkiYa aslında ben medipole gidiyorum arada güzel bir hastane doğum için şikayet görünce tırstım..
Cnm şikayet ne ile ilgili fiziki yetersizlik mi dr eksikliği mi sınıflandırma yaparsan belki seni rahatsız etmeyecek bir durum olabilir.Bu arada bir çok dr ve özel devlet hastanesi içinde şikayetler bulunuyor hala da gidenler oluyor.Senin için önemli olan kıstaslar neler onları incelemeni tavsiye ederim.Ya aslında ben medipole gidiyorum arada güzel bir hastane doğum için şikayet görünce tırstım..
Anladım canımYok canim ben izin aktarmicam seminer bitince 32 bitiyor çalışamaz alacagim
Merhaba kızlar , ikinci gebeliğinde olanlar ya da araştırıp alanlar için soruyorum, ev tipi ana kucağı aldınız mı? Mutfakta salonda yanımızda olması için hafif bir şey istiyorum kararsız kaldım
Canım bizim hastane koşuyolu medipol grubunun ilk ve en küçük hastanesi ama en iyi doktorlar burda.bağcılar medipolün donanımının çok iyi olduğunu biliyorum çünkü bizim hastanede yoğun bakım gerektiren vakaları ambulansla oraya gönderiyolar.Kızlar benim doğum için tam teşekküllü bir hastaneye gitmem lazım, devlete gitmek istemiyorum gittiğim hastane de küçük bir hastane her doktor yok orda..
Yakınımızda bağcılar ve esenler medipol var araştırma olduğu için bu hastanelerden birine gideyim dedim ama yorumlara bakıyorum doğum yapanların çoğu şikayetçi..
Bazı arkadaşlar vardı medipole giden sizin izleminiz nasıl oldu güven veriyormu?
Kaynım Göktuğ koydu oğluna, güzel isim bence. Goklu olmasın demişsin ama yine de yazayım dedimKızlar biz hala oğluma isim bulamadık bu işe de bir el atsanız. İlk oğlum Görkem ama uyumlu olsun diye bir derdim yok. Tek isim olsun kökeni Türkçe olsun istiyorum. Arapça Farsça falan olmasın. Ben baştan beri Baler istiyorum ama eşime kabul ettiremedim. O da Demir istiyor. Ben de diyorum Demir ne o öyle azcık suda kalsa paslanır. Yani anlaşma sağlayamadık. Bambaşka birşey bulmak lazım.
Bildiğim kadarıyla operasyon için yatış yapacak herkese önlem alabilmek için tedbiren yapılıyor su an. Covid çıkarsa ona göre müdahale edebilmek için.kizlar birkac kisiden duymaya basladim dogumdan once hastaneler covid testi mi yapiyor duydunuz mu hic
Tüp bebek yaptığımızda benim kv kimden diye sormuştubende evrene öyle pozitif enirjiler veriyorum inşallah bu evren bana pozitifliği ile döneraslında ben oğlumda hiç düşünmedim böyle şeyler şuna inanıyorum (Allah dağına göre kar verir) ben çok sabırlıyım ondan oğlum zor bebekti aynı yaşta yeğenim var annesi hiç sabırlı değil ama kızı bir usluydu ki sormayın.. Tabi şimdi büyüdüler benimki uslu oldu onun kız yaramaz
canım o senin iyi niyetin
Benimkiler hiç iyi niyetli değiller kv aileme karşı benim torunlarım diyerek gezinecek yine çok art niyetli oğlumda öyle yaptı, ben tüp bebek yaptım beni arayıp annen bizim kadar sana dua etmemiştir diyor hep bir rekabet içindelerbuna ne gerek varsa..
Dilimin ucuna geldi sen ne de yapsan annem kadar olmazsın diyecektim dur kızım dertsiz başına dert açma dedim
Ben büyük ihtimal Kanuni'de yapicam doğumu. Esenler medipolde bir komsumuz sezeryanla doğum yaptı geçen ay. Miyomu var alalım mı demişler doğum esnasında, eşi ne olduğunu anlayamadım panik olmuş bir anda. Bebeği kuveze almışlar, ciğere su kaçmış , antibiyotik tedavisi uygulayacağız demişler. Sonra bizimkiler tahlilleri istemiş başka doktora göstermek için, vermemek için biraz direnmisler, mecburen vermişler. Başka doktorlara gosterdiklerinde tedavilik birşey yok denilince, apar topar bebeği alım demişler. Tabii ekstra miyom aldık, bebeği kuveze koyduk derken sezeryan için konustuklarinin 2 katı ödeme yapmışlar çıkarken. Bu açılardan ben ozellere hiç güvenmiyorum maalesef.Sen kesinlikle tam teşekküllü hastaneye git canım, bence herkes tam teşekküllüye gitmeli gerçi. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama acil mğdahale gerekebilir. Tedbir bizden takdir Allah tan
Tatlım benim de ilk doğum olacak ama daha önce genel anestezi ile miyom ameliyati oldum, annem de epidural ile diz ameliyatı oldu. Ameliyattan gelince genelse anestezi ayilana kadar, epiduralse bacaklari hissedene kadar kalkamiyor ve ameliyat elbisesiyle duruyorsun. Sonrasında ayaklaninca giyiniyorsun. Ya da sen yataken elinde kolunda serum yoksa imkan varsa refakatcin geceliği kafadan geciriveriyorKızlar sezaryen doğumdan çıkınca üstünüze geceliği ne zaman giyiyorsunuz ameliyat kıyafetiyle mi duruluyor biraz
sen hangisini koyarsan onu giydirirler. ben tulum vermiştim ilk doğumda. içine de çıtçıylı body. ama yaz bebesiydi kızım. iç zıbın çıtçıtlı ve tulum verebilirsin. ya da tulum yerine alt üst takımGenelde hangisini giydiriyorlar ki ona göre eleyeyim diğerini
Evet canım bi kaç saat durmuştum ameliyat kıyafetiyle çünkü doğrulacak halin pek olmuyor ama giymek istetsen geceliğini kimsede giyme demezKızlar sezaryen doğumdan çıkınca üstünüze geceliği ne zaman giyiyorsunuz ameliyat kıyafetiyle mi duruluyor biraz
odaya gelince yatağa oturtup giydiriyor hemşirelerKızlar sezaryen doğumdan çıkınca üstünüze geceliği ne zaman giyiyorsunuz ameliyat kıyafetiyle mi duruluyor biraz
Evet doğru canım o sırada üşüme falan filan derken halin olmaz zaten elbise daha rahat olur sanki ilk aşama için geldi bana pijamadansaTatlım benim de ilk doğum olacak ama daha önce genel anestezi ile miyom ameliyati oldum, annem de epidural ile diz ameliyatı oldu. Ameliyattan gelince genelse anestezi ayilana kadar, epiduralse bacaklari hissedene kadar kalkamiyor ve ameliyat elbisesiyle duruyorsun. Sonrasında ayaklaninca giyiniyorsun. Ya da sen yataken elinde kolunda serum yoksa imkan varsa refakatcin geceliği kafadan geciriveriyorAma ilk birkaç saat öyle kalınıyor genelde. Zaten ameliyathaneden gelince bir üşüme halı oluyor, aklına gecelik gelmiyor ısınmaya cabaliyorsun.
Bende öyle tahmin ettim canım zor olur bi kaç saat sonrası içinde ilk elbise daha rahat olur diye düşündümEvet canım bi kaç saat durmuştum ameliyat kıyafetiyle çünkü doğrulacak halin pek olmuyor ama giymek istetsen geceliğini kimsede giyme demez
şuan aklımda başka bir hastane yok..Tavsiye edilen başka hastane yok mu. Bu arada şikayetleri okuyup da kendini şartlama. Bişey olmasa da tedirgin olucaksın boş yere. Forumda bakın biraz bulursun belki
doktor hataları, ekstra fiyat farkları, ilgilenmemeleri gibi yorumlar okudum..Cnm şikayet ne ile ilgili fiziki yetersizlik mi dr eksikliği mi sınıflandırma yaparsan belki seni rahatsız etmeyecek bir durum olabilir.Bu arada bir çok dr ve özel devlet hastanesi içinde şikayetler bulunuyor hala da gidenler oluyor.Senin için önemli olan kıstaslar neler onları incelemeni tavsiye ederim.
Ama ben şunu anlamıyorum bu çok hassas bi durum insanın o anda en özelini kayınvalidesinin görmesini istememesi kadar doğal ne olabilir..kayınvalide anneyle aynı olurmuymuş ben istemem şahsen benim oramı buramı kaynanam görsün annemle rahat ederim bunu anlamak bu kadar zormu bir eş nasıl ve ne hakla annem gelsin diyebilir bu senin karar verebileceğin bir konu bakıma.ihtiyacı olan kişi sensin buna da sen karar verirsin tartışmaya açık bir konu bile değil bence bu..eşin bi operasyon gecirirse cok istiyorsa götürür annesini :)Tüp bebek yaptığımızda benim kv kimden diye sormuştubi cırladim onu duyunca.. sonra özür diledi ama
Şimdi de hastaneye kiminle gidicem hiç bilmiyorum. Ben annemi istiyorum ama kv de de hemen öne çıkar. Zaten bayramdaki tartışmadan sonra eşim artık annemlere gidelim diyemiyor , usul usul kendi gidiyor. Şimdi ben annem desem arıza çıkacak o da annem derse benim de annem diyeceğimi biliyorÇok karışacak olursa ortalık kimseyi istemiyorum sen kal diycem
Benim bağcılarda da bir doktorum var daha önce enfeksiyon şikayeti ile gitmiştim memnun kaldım doktor sıkıntı değil..Canım bizim hastane koşuyolu medipol grubunun ilk ve en küçük hastanesi ama en iyi doktorlar burda.bağcılar medipolün donanımının çok iyi olduğunu biliyorum çünkü bizim hastanede yoğun bakım gerektiren vakaları ambulansla oraya gönderiyolar.
Sen zaten ikiz olduğu için sezeryan olacaksın büyük ihtimal dışardan doktor getirebiliyorsun belki doktoru ayarlarsan işin daha kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?