2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen kesinlikle tam teşekküllü hastaneye git canım, bence herkes tam teşekküllüye gitmeli gerçi. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama acil mğdahale gerekebilir. Tedbir bizden takdir Allah tan

Sen kesinlikle tam teşekküllü hastaneye git canım, bence herkes tam teşekküllüye gitmeli gerçi. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama acil mğdahale gerekebilir. Tedbir bizden takdir Allah tan
Ya aslında ben medipole gidiyorum arada güzel bir hastane doğum için şikayet görünce tırstım..

Merhaba kızlar , ikinci gebeliğinde olanlar ya da araştırıp alanlar için soruyorum, ev tipi ana kucağı aldınız mı? Mutfakta salonda yanımızda olması için hafif bir şey istiyorum kararsız kaldım

Ya aslında ben medipole gidiyorum arada güzel bir hastane doğum için şikayet görünce tırstım..
Tavsiye edilen başka hastane yok mu. Bu arada şikayetleri okuyup da kendini şartlama. Bişey olmasa da tedirgin olucaksın boş yere. Forumda bakın biraz bulursun belki

Cnm şikayet ne ile ilgili fiziki yetersizlik mi dr eksikliği mi sınıflandırma yaparsan belki seni rahatsız etmeyecek bir durum olabilir.Bu arada bir çok dr ve özel devlet hastanesi içinde şikayetler bulunuyor hala da gidenler oluyor.Senin için önemli olan kıstaslar neler onları incelemeni tavsiye ederim.

Merhaba kızlar , ikinci gebeliğinde olanlar ya da araştırıp alanlar için soruyorum, ev tipi ana kucağı aldınız mı? Mutfakta salonda yanımızda olması için hafif bir şey istiyorum kararsız kaldım

Ana kucagi yari yasina kadar zor kullaniliyor. Ben ilk bebegimde portatif uygun besiklerden almistim salon, yatak odasi, mutfak evin her alanina kolaylikla goturebiliyordum.Yalan yok biraz tipsizler guzel modeller pek yok. :) Ama simdi ikinci gebeligim ve tekrar ayni tarzda bi besik alacagim. Memnun kalirsin.

Canım bizim hastane koşuyolu medipol grubunun ilk ve en küçük hastanesi ama en iyi doktorlar burda.bağcılar medipolün donanımının çok iyi olduğunu biliyorum çünkü bizim hastanede yoğun bakım gerektiren vakaları ambulansla oraya gönderiyolar.
Sen zaten ikiz olduğu için sezeryan olacaksın büyük ihtimal dışardan doktor getirebiliyorsun belki doktoru ayarlarsan işin daha kolay olur.

Kızlar sezaryen doğumdan çıkınca üstünüze geceliği ne zaman giyiyorsunuz ameliyat kıyafetiyle mi duruluyor biraz

Kaynım Göktuğ koydu oğluna, güzel isim bence. Goklu olmasın demişsin ama yine de yazayım dedim

kizlar birkac kisiden duymaya basladim dogumdan once hastaneler covid testi mi yapiyor duydunuz mu hic
Bildiğim kadarıyla operasyon için yatış yapacak herkese önlem alabilmek için tedbiren yapılıyor su an. Covid çıkarsa ona göre müdahale edebilmek için.

Tüp bebek yaptığımızda benim kv kimden diye sormuştu bi cırladim onu duyunca.. sonra özür diledi ama
Şimdi de hastaneye kiminle gidicem hiç bilmiyorum. Ben annemi istiyorum ama kv de de hemen öne çıkar. Zaten bayramdaki tartışmadan sonra eşim artık annemlere gidelim diyemiyor , usul usul kendi gidiyor. Şimdi ben annem desem arıza çıkacak o da annem derse benim de annem diyeceğimi biliyor Çok karışacak olursa ortalık kimseyi istemiyorum sen kal diycem

Ben büyük ihtimal Kanuni'de yapicam doğumu. Esenler medipolde bir komsumuz sezeryanla doğum yaptı geçen ay. Miyomu var alalım mı demişler doğum esnasında, eşi ne olduğunu anlayamadım panik olmuş bir anda. Bebeği kuveze almışlar, ciğere su kaçmış , antibiyotik tedavisi uygulayacağız demişler. Sonra bizimkiler tahlilleri istemiş başka doktora göstermek için, vermemek için biraz direnmisler, mecburen vermişler. Başka doktorlara gosterdiklerinde tedavilik birşey yok denilince, apar topar bebeği alım demişler. Tabii ekstra miyom aldık, bebeği kuveze koyduk derken sezeryan için konustuklarinin 2 katı ödeme yapmışlar çıkarken. Bu açılardan ben ozellere hiç güvenmiyorum maalesef.
Benim de miyom var şu an, açılınca o da alınacak haliyle. Ozeldeki doktorum sadece epidural sezeryan için 13.200 fiyat vermişti, miyom da eklenince bir de ilk sancida bebek alınacak bende mecburen. 35-36. Haftada gelirse ilk sancı kuvez ihtiyacı da olabilir. Ben o hastaneden 20-25 binden aşağı çıkamam diyerek devlete yonlendim açıkçası.

Kızlar sezaryen doğumdan çıkınca üstünüze geceliği ne zaman giyiyorsunuz ameliyat kıyafetiyle mi duruluyor biraz
Tatlım benim de ilk doğum olacak ama daha önce genel anestezi ile miyom ameliyati oldum, annem de epidural ile diz ameliyatı oldu. Ameliyattan gelince genelse anestezi ayilana kadar, epiduralse bacaklari hissedene kadar kalkamiyor ve ameliyat elbisesiyle duruyorsun. Sonrasında ayaklaninca giyiniyorsun. Ya da sen yataken elinde kolunda serum yoksa imkan varsa refakatcin geceliği kafadan geciriveriyor Ama ilk birkaç saat öyle kalınıyor genelde. Zaten ameliyathaneden gelince bir üşüme halı oluyor, aklına gecelik gelmiyor ısınmaya cabaliyorsun.

Evet canım bi kaç saat durmuştum ameliyat kıyafetiyle çünkü doğrulacak halin pek olmuyor ama giymek istetsen geceliğini kimsede giyme demez

Kızlar merhabalar, lohusa pijamasını kısa kollu mu aldınız, yoksa uzun kollu mu? Çok kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim

Evet doğru canım o sırada üşüme falan filan derken halin olmaz zaten elbise daha rahat olur sanki ilk aşama için geldi bana pijamadansa

Evet canım bi kaç saat durmuştum ameliyat kıyafetiyle çünkü doğrulacak halin pek olmuyor ama giymek istetsen geceliğini kimsede giyme demez
Bende öyle tahmin ettim canım zor olur bi kaç saat sonrası içinde ilk elbise daha rahat olur diye düşündüm

Tavsiye edilen başka hastane yok mu. Bu arada şikayetleri okuyup da kendini şartlama. Bişey olmasa da tedirgin olucaksın boş yere. Forumda bakın biraz bulursun belki
şuan aklımda başka bir hastane yok..
doktor hataları, ekstra fiyat farkları, ilgilenmemeleri gibi yorumlar okudum..

Ama ben şunu anlamıyorum bu çok hassas bi durum insanın o anda en özelini kayınvalidesinin görmesini istememesi kadar doğal ne olabilir..kayınvalide anneyle aynı olurmuymuş ben istemem şahsen benim oramı buramı kaynanam görsün annemle rahat ederim bunu anlamak bu kadar zormu bir eş nasıl ve ne hakla annem gelsin diyebilir bu senin karar verebileceğin bir konu bakıma.ihtiyacı olan kişi sensin buna da sen karar verirsin tartışmaya açık bir konu bile değil bence bu..eşin bi operasyon gecirirse cok istiyorsa götürür annesini :)

Benim bağcılarda da bir doktorum var daha önce enfeksiyon şikayeti ile gitmiştim memnun kaldım doktor sıkıntı değil..
Ben ameliyat olanların olumsuz yorumlarına takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…