- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Ben kaç aydır her duş sonrası azcik sürüyordum yoksa çok aciyorduCanım kreme 36. Haftadan önce başlamasaydın uyarıcı özelliği var lanolin içeren kremlerin zaten sütün gelmeye başladıysa bunu tetikliyormuş erken doğum için istersen araştırabilirsin
Aynen öyle yapıyorum canım hiç kendimi yorup tartışmaya giremem onlar ile, hastaneye gidince kardeşimi yanıma alıcam oldu bitti...Galba en iyisi uzakta oturmak.Bizim şehirler farklı o yüzden karışan eden yok.Ben babamdan beklemiyordum babam beğenmedi benim koyduğum isme bi o karıştı.Duru sabun markasıymış koyma dedi.Kendi babam olduğu için mi bilmiyorum kızamadım.Başka da karışan eden yok.En iyisi duymamazlıktan gel.Tamam diyip kendi bildiğini oku
Daha doğmadan uykusuzluk başladı ki bileDoğduktan sonra aaaaah keşke birazcık uyuyabilsem diyeceksin
3 aydan sonra kendilerini sevdiriyorlar..
Benimki duşta bile acıyorBen kaç aydır her duş sonrası azcik sürüyordum yoksa çok aciyordu
İnşallah hepimizin bebeği gazsız, uyuyan, sakin bebekler olurlar ben hep böyle dua ediyorumDaha doğmadan uykusuzluk başladı ki bile
Dayanırız 3 ay napalım. Neler atlattık ne zorluklarla bu haftalara geldik. Uykusuzluğa mı dayanamicaz (şair burda kendine gaz veriyor)
İşin esprisi o tabiki canım..o günlerde.geliyor geciyor bir.bakmisim koca.adam oluyolar boyunca..evlat niye tatlı o kadar zahmetini cekmezsen degerli olurmu hiç işte o yüzdenDeme öyle beeazcık hayal kuralım dedik şurda doğru ama biliyorum ilk zamanlar çok zor. Ablam 3 aydır neler çekti gazı, uykusuzluğu daha şimdi uykusu felan düzene girmiş biraz. Görümcemin oğlu 1 buçuk yaşında tam sevme zamanları. Ama o kadar tatlıydı ki akşam eşimle canımız çekti resmen artık doğsa da sevsek dedik dünden beri
Ne.dusunursen onu cekersin..ben cok rahatım nedense bu hamileligimde..hicbir kötüyü cagırmıyorum..evrene butun pozitifligimi yolluyorum o da.bana oyle karsilik vericek insallah..oglumda cok cektim ben bu tam tersi olcak insallah inanıyorum inanmak istiyorum.. olur demiiiiİnşallah hepimizin bebeği gazsız, uyuyan, sakin bebekler olurlar ben hep böyle dua ediyorum
oğlumun aynısından iki tane düşünemiyorum ama biliyorum korktuğum başıma gelecek
Emin ol kötü niyetli değillerdir.Onların gözünde çocuk oluyoruz yönlendirmek istiyorlar.Takma tabii ki gül geç.Kendini de doldurma.Zaten sonuçta sen ne dersen o olacakAynen öyle yapıyorum canım hiç kendimi yorup tartışmaya giremem onlar ile, hastaneye gidince kardeşimi yanıma alıcam oldu bitti...
Oğlumda çok taktım onları ama pişman oldum..
Olur tabi neden olmasın.Ben de kötü düşünmüyorum.Gerçi tecrübem yok belki o yüzden böyle düşünüyorum ama ben de uyuyan bir bebek hayal ediyorum.Ben çok uyumuşum mesela annem beni uyandırmak için uğraşıyormuşNe.dusunursen onu cekersin..ben cok rahatım nedense bu hamileligimde..hicbir kötüyü cagırmıyorum..evrene butun pozitifligimi yolluyorum o da.bana oyle karsilik vericek insallah..oglumda cok cektim ben bu tam tersi olcak insallah inanıyorum inanmak istiyorum.. olur demiiii
Benim doktorum da öyle bir şey dedi.Covid olursan pandemi hastanesinde doğum yapıyormuşsunkizlar birkac kisiden duymaya basladim dogumdan once hastaneler covid testi mi yapiyor duydunuz mu hic
Aminİnşallah hepimizin bebeği gazsız, uyuyan, sakin bebekler olurlar ben hep böyle dua ediyorum
oğlumun aynısından iki tane düşünemiyorum ama biliyorum korktuğum başıma gelecek
Aminnnn....Olur tabi neden olmasın.Ben de kötü düşünmüyorum.Gerçi tecrübem yok belki o yüzden böyle düşünüyorum ama ben de uyuyan bir bebek hayal ediyorum.Ben çok uyumuşum mesela annem beni uyandırmak için uğraşıyormuş
Ay inşallahAminnnn....
İnşallah bebeğinde sana.benzer o zaman..
İlk bebeğimde aldım ama hiçbir işe yaramadı. Bunda gümüş kalkan almayı düşünüyorum ben de.Tmm canımben bir de philips aventin göğüs kalkanından alcam çok övmüşler asla yara yapmıyormuş yumuşacık tutuyormuş
Aaa bin küsür yorum okudum herkes iyi demişİlk bebeğimde aldım ama hiçbir işe yaramadı. Bunda gümüş kalkan almayı düşünüyorum ben de.
bende evrene öyle pozitif enirjiler veriyorum inşallah bu evren bana pozitifliği ile dönerNe.dusunursen onu cekersin..ben cok rahatım nedense bu hamileligimde..hicbir kötüyü cagırmıyorum..evrene butun pozitifligimi yolluyorum o da.bana oyle karsilik vericek insallah..oglumda cok cektim ben bu tam tersi olcak insallah inanıyorum inanmak istiyorum.. olur demiiii
canım o senin iyi niyetinEmin ol kötü niyetli değillerdir.Onların gözünde çocuk oluyoruz yönlendirmek istiyorlar.Takma tabii ki gül geç.Kendini de doldurma.Zaten sonuçta sen ne dersen o olacak
Ay allah korusun iki bebekle pandemi hastanesini düşünemiyorumBenim doktorum da öyle bir şey dedi.Covid olursan pandemi hastanesinde doğum yapıyormuşsun
35sonrası başla canım. çok bol sürme.Yok sütüm gelmiyorÖyle mi sürmeyeyim o zaman sağ ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?