2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen öyle yapıyorum canım hiç kendimi yorup tartışmaya giremem onlar ile, hastaneye gidince kardeşimi yanıma alıcam oldu bitti...
Oğlumda çok taktım onları ama pişman oldum..

Doğduktan sonra aaaaah keşke birazcık uyuyabilsem diyeceksin
3 aydan sonra kendilerini sevdiriyorlar..
Daha doğmadan uykusuzluk başladı ki bile
Dayanırız 3 ay napalım. Neler atlattık ne zorluklarla bu haftalara geldik. Uykusuzluğa mı dayanamicaz (şair burda kendine gaz veriyor)

Daha doğmadan uykusuzluk başladı ki bile
Dayanırız 3 ay napalım. Neler atlattık ne zorluklarla bu haftalara geldik. Uykusuzluğa mı dayanamicaz (şair burda kendine gaz veriyor)
İnşallah hepimizin bebeği gazsız, uyuyan, sakin bebekler olurlar ben hep böyle dua ediyorum
oğlumun aynısından iki tane düşünemiyorum ama biliyorum korktuğum başıma gelecek

İşin esprisi o tabiki canım..o günlerde.geliyor geciyor bir.bakmisim koca.adam oluyolar boyunca..evlat niye tatlı o kadar zahmetini cekmezsen degerli olurmu hiç işte o yüzden

İnşallah hepimizin bebeği gazsız, uyuyan, sakin bebekler olurlar ben hep böyle dua ediyorum
oğlumun aynısından iki tane düşünemiyorum ama biliyorum korktuğum başıma gelecek
Ne.dusunursen onu cekersin..ben cok rahatım nedense bu hamileligimde..hicbir kötüyü cagırmıyorum..evrene butun pozitifligimi yolluyorum o da.bana oyle karsilik vericek insallah..oglumda cok cektim ben bu tam tersi olcak insallah inanıyorum inanmak istiyorum.. olur demiiii

Aynen öyle yapıyorum canım hiç kendimi yorup tartışmaya giremem onlar ile, hastaneye gidince kardeşimi yanıma alıcam oldu bitti...
Oğlumda çok taktım onları ama pişman oldum..
Emin ol kötü niyetli değillerdir.Onların gözünde çocuk oluyoruz yönlendirmek istiyorlar.Takma tabii ki gül geç.Kendini de doldurma.Zaten sonuçta sen ne dersen o olacak

Olur tabi neden olmasın.Ben de kötü düşünmüyorum.Gerçi tecrübem yok belki o yüzden böyle düşünüyorum ama ben de uyuyan bir bebek hayal ediyorum.Ben çok uyumuşum mesela annem beni uyandırmak için uğraşıyormuş

Aminnnn....
İnşallah bebeğinde sana.benzer o zaman..

bende evrene öyle pozitif enirjiler veriyorum inşallah bu evren bana pozitifliği ile döner aslında ben oğlumda hiç düşünmedim böyle şeyler şuna inanıyorum (Allah dağına göre kar verir) ben çok sabırlıyım ondan oğlum zor bebekti aynı yaşta yeğenim var annesi hiç sabırlı değil ama kızı bir usluydu ki sormayın.. Tabi şimdi büyüdüler benimki uslu oldu onun kız yaramaz
Emin ol kötü niyetli değillerdir.Onların gözünde çocuk oluyoruz yönlendirmek istiyorlar.Takma tabii ki gül geç.Kendini de doldurma.Zaten sonuçta sen ne dersen o olacak
canım o senin iyi niyetin
Benimkiler hiç iyi niyetli değiller kv aileme karşı benim torunlarım diyerek gezinecek yine çok art niyetli oğlumda öyle yaptı, ben tüp bebek yaptım beni arayıp annen bizim kadar sana dua etmemiştir diyor hep bir rekabet içindeler buna ne gerek varsa..
Dilimin ucuna geldi sen ne de yapsan annem kadar olmazsın diyecektim dur kızım dertsiz başına dert açma dedim

İsim konusunda yorum yaparsında sivri ya da ısrarcı yorumlar can sıkıcı İsim koyacak kişi tavsiye ister şu nasıl bu nasıl denir , şunu koy ne demek
Ama isim huyu etkiler bence de . Mesela emir ismini taşıyanlar çok hareketli oluyor , ismin kökü de emir vermekten geldiği için biraz dediğim dedik oluyor .. gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…