- 24 Ocak 2020
- 435
- 480
- 103
- 32
Ben 10 parça hastane çıkış setini koydum direkt bide ince battaniye ve bebek bezi ekledimHemşireye hastane çıkışı dışında vereceğimiz bir şey var mı?İçine zıbın da verecek miyiz üşümesin diye?
HmmBen 10 parça hastane çıkış setini koydum direkt bide ince battaniye ve bebek bezi ekledimiçinde iç zıbın vardı
Tam tersi uykusuzluk var bende ciddi derecede cok az uyuyabiliyorumHanımlar ilk 3 aydaki öğlen uyuma durumları yine başladı sizdede böyle mi ?
Madem indirimdeydi o alsaymışAmaan aldırma hepsi öyle benim kv de annemi kıskanır.Annem bebek odasını aldı bize hediye olarak.Kvye söyledim annem bebek odasını aldı diye heee indirimdeymiş herhalde 7 bin mi 8 bin mi öyle bir şeydir dedi şok oldum.Sanki önemli olan parası insan sağ olsun der.Hiç aldırmadım.Aman diyorum geçiyorum.Herkes kendine yakıştığı gibi davranıyor.
Yok canım ne alması bebek arabası alacağım dedi biz aldık taksitlerini yollayacaktı şimdi sesi çıkmıyor biz ödüyoruz taksidini.Hayır madem öyle neden alacagım diyorsunMadem indirimdeydi o alsaymış
Benimkini yazmaya anlatmaya kelimeler yetmez bugünkü kv konuşmalarımızdan sonraki vukaati durumumda bir göz at neyle uğraştığımı anlarsın
Super canim bende buzdolabi posetlerine koymayi dusunuyorum uzerlerine de etiket yapistircam herseyler hazir olsunda bebisleri beklemek kalsin geriye artikBen de çantaya koycaklarımı hazırladım tek tek çıtçıtlı büyük buzdolabı poşetine koydum hemşireye verilecek olanı da ayrı bi bohça yapıp üstüne hemşireye verilecek diye yazdım1-2 hafta sonra çantaya yerleştirirm hazır olsun elimin altında diye
Göğüs ucu kremi kalkanı vs onları da halledicem inşallah
Poşete koyunca da kullanmadığımızı açmadan temiz temiz getirirz hemSuper canim bende buzdolabi posetlerine koymayi dusunuyorum uzerlerine de etiket yapistircam herseyler hazir olsunda bebisleri beklemek kalsin geriye artik
hiç sormadım desem hastaneleriniHangi hastanede yaptılar cnm dogumu
10lu sette hem tulum hem alt üst takım var. sadece birini koyabilirsin ilk etapta. ikisini aynı anda giydirmezlerBen 10 parça hastane çıkış setini koydum direkt bide ince battaniye ve bebek bezi ekledimiçinde iç zıbın vardı
Genelde hangisini giydiriyorlar ki ona göre eleyeyim diğerini10lu sette hem tulum hem alt üst takım var. sadece birini koyabilirsin ilk etapta. ikisini aynı anda giydirmezler
Tamam canım çok teşekkürler ☺Canim zaten idari izinlisin 32ye kadar 32den sonrada rapor alirsin dogum izni basliyor calisamaz raporu al gitme
Yok canim ben izin aktarmicam seminer bitince 32 bitiyor çalışamaz alacagimİzni felan aktaracak mısın canım. Ben hem izni aktarmak istiyorum hem de seminere gitöek istemiyorum nasıl yapcam bilmiyorum
Nikah yapıpı birlikte yaşamaya da başlamışlarsa bu düğün ısrarı neden anlamak çok güç. Eşiniz kibarca konuşabilir bence kardeşi ile zevki olan bir durum değil ki bu başka planım var gelemem gibi bir şey değilArkadaşlar eylül başında görümcemin düğünü var ama ben gitmeyeceğimi söyledim. Düğün İstanbulda kapalı bir mekanda. Eşimi de hiç göndermek istemiyorum ama kardeşi mecbur gidecek. Seneye erteleyin bu zamanda aklı olan gelmez dedik ama erkek tarafı çok istiyor. Bizim taraftan kimse gitmeyecek sadece eşim , annesi ve babası. Eşim de diyor annem babamı riske atmak istemiyorum. Arayıp konuşayım biz istemiyoruz diye diyor. Diyorum hep sen kötü oluyorsun babanlar konuşsun. Onlar da kötü olmamak adına konuşmuyorlar. Üstelesek mi olmasın diye yoksa salsak mı bilmiyoruz. Bu arada çocuklar zaten nikahlandılar ve beraber yaşıyorlar. Eşim de arada kızıyor ben de gitmeyeceğim diyor. Sizce ertelensin diye bastırsak mı.
Canim bence ertelemeyin boşuna kötü olmayın esin kimse ile temas etmeden gidip gelsin veya o da hiç gitmesin senin için geldikten sonra da dikkat edin Allah korusun zaten olursa 5 günde belli ediyormusArkadaşlar eylül başında görümcemin düğünü var ama ben gitmeyeceğimi söyledim. Düğün İstanbulda kapalı bir mekanda. Eşimi de hiç göndermek istemiyorum ama kardeşi mecbur gidecek. Seneye erteleyin bu zamanda aklı olan gelmez dedik ama erkek tarafı çok istiyor. Bizim taraftan kimse gitmeyecek sadece eşim , annesi ve babası. Eşim de diyor annem babamı riske atmak istemiyorum. Arayıp konuşayım biz istemiyoruz diye diyor. Diyorum hep sen kötü oluyorsun babanlar konuşsun. Onlar da kötü olmamak adına konuşmuyorlar. Üstelesek mi olmasın diye yoksa salsak mı bilmiyoruz. Bu arada çocuklar zaten nikahlandılar ve beraber yaşıyorlar. Eşim de arada kızıyor ben de gitmeyeceğim diyor. Sizce ertelensin diye bastırsak mı.
Erteleyip ertelememelerine birşey diyemem ama eğer gideceklerse eşin, anne ve babası dikkat etsinler dönünce de eve gelmesin eşin 5 gün annesinde kalsın öyle gelsin..Arkadaşlar eylül başında görümcemin düğünü var ama ben gitmeyeceğimi söyledim. Düğün İstanbulda kapalı bir mekanda. Eşimi de hiç göndermek istemiyorum ama kardeşi mecbur gidecek. Seneye erteleyin bu zamanda aklı olan gelmez dedik ama erkek tarafı çok istiyor. Bizim taraftan kimse gitmeyecek sadece eşim , annesi ve babası. Eşim de diyor annem babamı riske atmak istemiyorum. Arayıp konuşayım biz istemiyoruz diye diyor. Diyorum hep sen kötü oluyorsun babanlar konuşsun. Onlar da kötü olmamak adına konuşmuyorlar. Üstelesek mi olmasın diye yoksa salsak mı bilmiyoruz. Bu arada çocuklar zaten nikahlandılar ve beraber yaşıyorlar. Eşim de arada kızıyor ben de gitmeyeceğim diyor. Sizce ertelensin diye bastırsak mı.
Bence de bu çok mantıklı, temastan kaçınsın bol bol dışarıya çıksın, maskesini çıkarmasın, su içsin, elini sürekli dezenfekte etsin. Allah ın izniyle birşey olmaz inşallahErteleyip ertelememelerine birşey diyemem ama eğer gideceklerse eşin, anne ve babası dikkat etsinler dönünce de eve gelmesin eşin 5 gün annesinde kalsın öyle gelsin..
Saglik ocagi raporlari devlette gecerli ama bu raporu saglik ocaklari vermiyor sanirim. Benimki vermiyor en azindan.Sağlık ocağı verebiliyor mu acaba böyle bir rapor yoksa hastane mi olmalı
Ben özel muayeneye gidiyorm doktorum 32. Hafta için sgk anlaşmalı özel ya da devlet hastanesinde kadın doğumcuya gidip rapor alman lazım demiştiSağlık ocağı verebiliyor mu acaba böyle bir rapor yoksa hastane mi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?