2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Madem indirimdeydi o alsaymış
Benimkini yazmaya anlatmaya kelimeler yetmez bugünkü kv konuşmalarımızdan sonraki vukaati durumumda bir göz at neyle uğraştığımı anlarsın

Madem indirimdeydi o alsaymış
Benimkini yazmaya anlatmaya kelimeler yetmez bugünkü kv konuşmalarımızdan sonraki vukaati durumumda bir göz at neyle uğraştığımı anlarsın
Yok canım ne alması bebek arabası alacağım dedi biz aldık taksitlerini yollayacaktı şimdi sesi çıkmıyor biz ödüyoruz taksidini.Hayır madem öyle neden alacagım diyorsunBakayım canım durumuna

Super canim bende buzdolabi posetlerine koymayi dusunuyorum uzerlerine de etiket yapistircam herseyler hazir olsunda bebisleri beklemek kalsin geriye artik

Super canim bende buzdolabi posetlerine koymayi dusunuyorum uzerlerine de etiket yapistircam herseyler hazir olsunda bebisleri beklemek kalsin geriye artik
Poşete koyunca da kullanmadığımızı açmadan temiz temiz getirirz hem
Psikolojik olarak çok rahatladm valla Allah korusun erken gelmek istese çocuğun ortada donu yok diye geriliyordum

Arkadaşlar eylül başında görümcemin düğünü var ama ben gitmeyeceğimi söyledim. Düğün İstanbulda kapalı bir mekanda. Eşimi de hiç göndermek istemiyorum ama kardeşi mecbur gidecek. Seneye erteleyin bu zamanda aklı olan gelmez dedik ama erkek tarafı çok istiyor. Bizim taraftan kimse gitmeyecek sadece eşim , annesi ve babası. Eşim de diyor annem babamı riske atmak istemiyorum. Arayıp konuşayım biz istemiyoruz diye diyor. Diyorum hep sen kötü oluyorsun babanlar konuşsun. Onlar da kötü olmamak adına konuşmuyorlar. Üstelesek mi olmasın diye yoksa salsak mı bilmiyoruz. Bu arada çocuklar zaten nikahlandılar ve beraber yaşıyorlar. Eşim de arada kızıyor ben de gitmeyeceğim diyor. Sizce ertelensin diye bastırsak mı.

Nikah yapıpı birlikte yaşamaya da başlamışlarsa bu düğün ısrarı neden anlamak çok güç. Eşiniz kibarca konuşabilir bence kardeşi ile zevki olan bir durum değil ki bu başka planım var gelemem gibi bir şey değil
Pandemi var yahu pandemi
İnsanlar kına gecesinden sünnet düğününe kadar yapıyor hala hayretler içerisinde izliyoruz

Canim bence ertelemeyin boşuna kötü olmayın esin kimse ile temas etmeden gidip gelsin veya o da hiç gitmesin senin için geldikten sonra da dikkat edin Allah korusun zaten olursa 5 günde belli ediyormus

Erteleyip ertelememelerine birşey diyemem ama eğer gideceklerse eşin, anne ve babası dikkat etsinler dönünce de eve gelmesin eşin 5 gün annesinde kalsın öyle gelsin..

Kızlar benim doğum için tam teşekküllü bir hastaneye gitmem lazım, devlete gitmek istemiyorum gittiğim hastane de küçük bir hastane her doktor yok orda..
Yakınımızda bağcılar ve esenler medipol var araştırma olduğu için bu hastanelerden birine gideyim dedim ama yorumlara bakıyorum doğum yapanların çoğu şikayetçi..
Bazı arkadaşlar vardı medipole giden sizin izleminiz nasıl oldu güven veriyormu?

Erteleyip ertelememelerine birşey diyemem ama eğer gideceklerse eşin, anne ve babası dikkat etsinler dönünce de eve gelmesin eşin 5 gün annesinde kalsın öyle gelsin..
Bence de bu çok mantıklı, temastan kaçınsın bol bol dışarıya çıksın, maskesini çıkarmasın, su içsin, elini sürekli dezenfekte etsin. Allah ın izniyle birşey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…