2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Lanolin içermeyen bir.krem sürebilirsin.. mustela lanolin içermiyor mesela ben onu sürmeye başlıycam şimdi
Hindistan cevizi yağı veya tahin üstünde kalan yağ da olabilir. Benim dr um hatta artık doğum öncesi kullanmıyoruz krem dedi. Herhangi bir nemlendirici yağlandırıcı krem de olabilir dedi.

Göğüs ucu kremini lansinoh marka aldim
Depend
Göğüs pedi
Bebeğe küvet seti onlar da tamam .
Galiba artık yaklaşıyor yaklaşmakta olan

Ben iki gündür sürüyorum göğüs uçlarıma.Önceden kullanmak iyi olur diyorlar...

Kızlaar konusu geçmişken, eczanelerde evicap ampul var e vitamini, şimdiden onu alıp sürmeye başladım uçlara, nasıl yumuş oluyo anlatamam, bisürü kişiden tavsiye üzerine aldım. Kapsülü kırıp sürüyosunuz sıvısını tavsiye ederim

Kızlar bende eylül başında sürmeye baslayayım diyordum geç mi kaldim ki? Doğum eylül sonu görünüyordu ama.
yok yaa niye geç olsun bende oyle planliyom iste kesin bi suresi yok cok cektim oncekinde meme ucu yarasından simdi erkenden süreyim dedim

Göğüs ucu kremini lansinoh marka aldim
Depend
Göğüs pedi
Bebeğe küvet seti onlar da tamam .
Galiba artık yaklaşıyor yaklaşmakta olan
Yaklaşsınnn
Benim içimde aşırı derecede çocuk sevme şeysi var. Yani normalde de çocukları çok severim ama aşırı derecede bu. Akşam görümcemin oğlu bi tatlılıklar yaptı benle eşime. Biz kalkarken elimizden tuttu hadi gidelim ben de geleyim diye. O mu tetikledi noldu anlamadım biran önce vakit geçsin doğsun da seveyim istiyorum ya

Hindistan cevizi yağı veya tahin üstünde kalan yağ da olabilir. Benim dr um hatta artık doğum öncesi kullanmıyoruz krem dedi. Herhangi bir nemlendirici yağlandırıcı krem de olabilir dedi.
Evet bitkisel yaglarda olabilir..hatta kantaron da cok iyi...yeni yapilmiş taze kantaron yagimda var ondanda sürebilirim simdi geldi aklima

Ben bugün beşiğindeki yastığını sevdim sıkarak. Delirmeye beş var

benimde favalorim şako yok kuzum ben zaten kimsenin demesiyle iş yapmadım hayatımda kimseyi de takmadım eğleniyolar işte onlara üzülüyom
Ben seni anlıyorum böyle konuşarak senin hamilelik hormonlarını hoplatıyorlar
Benimkiler de öyle isim konusunda değil de bir çok şeye karışma hakkı buluyorlar kendilerinde en son kv hastanede yanımda kimin kalacağına değindi düşün niyeti eltimi başıma dikmek olan biten herşeyden haberdar olmak
Kendileri bile biliyorlar onların istediği gibi değil kendi istediğim gibi davranacağımı ama yine de bizde birşeyler yapalım, söyleyelim çabsındalar..

Ahhh canımmm o aşamalar çok sonra hemen heveslenme..önce kolik olcak sabahlara kadar ağlıcak gazı kakası çişi dişi ..sonra tutcak elinden hadi gidelim dicek annesi

Tmm canımben bir de philips aventin göğüs kalkanından alcam çok övmüşler asla yara yapmıyormuş yumuşacık tutuyormuş

Doğduktan sonra aaaaah keşke birazcık uyuyabilsem diyeceksin
3 aydan sonra kendilerini sevdiriyorlar..

Aynen öyle...onlara da hak veriyorum bi yerde ..aslinda benimkiler genel olarak hicbiseyime karisip yorum bile yapmazlar pek ama bu isim konusunda boyle davrandilar o yuzden hic ters cevap falan da vermiyorum atıyorum topu kocanin üstene o yapsın açıklamasıni ben uğraşamam

Galba en iyisi uzakta oturmak.Bizim şehirler farklı o yüzden karışan eden yok.Ben babamdan beklemiyordum babam beğenmedi benim koyduğum isme bi o karıştı.Duru sabun markasıymış koyma dedi.Kendi babam olduğu için mi bilmiyorum kızamadım.Başka da karışan eden yok.En iyisi duymamazlıktan gel.Tamam diyip kendi bildiğini oku

Ahhh canımmm o aşamalar çok sonra hemen heveslenme..önce kolik olcak sabahlara kadar ağlıcak gazı kakası çişi dişi ..sonra tutcak elinden hadi gidelim dicek annesi
Deme öyle bee azcık hayal kuralım dedik şurda doğru ama biliyorum ilk zamanlar çok zor. Ablam 3 aydır neler çekti gazı, uykusuzluğu daha şimdi uykusu felan düzene girmiş biraz. Görümcemin oğlu 1 buçuk yaşında tam sevme zamanları. Ama o kadar tatlıydı ki akşam eşimle canımız çekti resmen artık doğsa da sevsek dedik dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…