2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Senin annen zaten rahatsız benimki kalacak de çık işin içinden. Uzatmasınlar. kim annesi dururken kv sini ister hastanede. Yani bu iyi veya kötü olmakla, sevip sevmemekle alakalı bile değil. Anne bu yahu yerini kimse tutmaz. Ha müsait olmaz o zaman elbette kv gelir. Ben lohusa olucam sütüm kaçar beni strese sokma de

O damar kürt damarı değil be canım tüm erkeklerde var malesef öyle bi mantıksız anacılık damarı. Bu arada küvez için özellerin hepsi ilaç ve sarf malzeme masrafı parası adı altında para alıyor. Çünkü baktığında kalp, akciğer vs ameliyatlatının çoğunu da devlet karşılıyor ama özelde ekstra para isteniyor. Özele gidiyorsan bunu bilmek gerek. Devlettwki gibi 0 lirayla çıkamıyoraun haliyle. Gidenler safa yatıp aa küvez paralı mıya getiriyor durumu. Elbette paralı para almasa adam niye küvez yaptırıp oraya eleman koysun.

Öyle olacak gibi duruyor. Bu arada sadece maske korunmak için yeterli değişmiş. Gözlerden de bulaş olabiliyormuş. Ben doktora falan giderken sadece maske takıyordum. Siperlik de mi taksam diye düşünmeye başladım. İyice paranoyak olmaya başladım.

Kardeşiniz olgunlukla karşıladıysa ne güzel. Bizimki benim gitmememi bile kabullenemedi abisi gitmese konuşmaz herhalde. Biz fikrimizi söyledik açıkçası yine böyle bir karar aldılar o yüzden çok müdahale etme taraftarı değilim de eşim böyle şey mi olur. Geçsin şu süreç doğru düzgün bir düğün yapılır havasında. Dedim kız bebek yapacak belki bir sene düğün mü bekleyecek. Bana da çok tuhaf geliyor kimsenin gitmemesi. Yapacak birşey yok gibi aslında eşim ve ailesi gidecek. İnşallh sorunsuz atlatılır.

mesafeyi koruduktan sonra gözden bulaş riski çok çok çok düşük bir ihtimal . Eşinin covid pozitif birinin tükürüğünü elleyip gözüne parmağını sokması gibi birşey . Mesafe ve maske önemli ama tedbiren takabilir siperlik . Yaa bu hastalığın tedbir kısmı iyi hoşta birde psikolojik kısmı var zaten toplumumuz anksiyete vs psikolojik rahatsızlıklara eğilimli yakında okb patlaması olacak o yüzden tedbirlerde ayarında olmalı uzun bir süreç olacak . Sen zaten annene geçecekmişsin Eşinde üzerinden çıkanları yıkayabiliyorsa yıkasın, yoksa balkona fln koysun . Sen banyo lavabo kapılarını açık bırak gelince hiç bir yeri ellemeden duş alsın . Sonra ellediği yer varsa kolonya/ dezenfektan ile silsin tamamdır. İnşallah birşey olmaz

Poşete koyunca da kullanmadığımızı açmadan temiz temiz getirirz hem
Psikolojik olarak çok rahatladm valla Allah korusun erken gelmek istese çocuğun ortada donu yok diye geriliyordum
1 haftada hazir olur heralde diye dusunuyorum hazir olsunda insan en azindan dusunmez bir seyi kafasi rahatlar gercekten

Ben özel muayeneye gidiyorm doktorum 32. Hafta için sgk anlaşmalı özel ya da devlet hastanesinde kadın doğumcuya gidip rapor alman lazım demişti
Benim doktorumda ozel muayenede ve recete falanda yazamiyor normalde ama bana tam 32 de gel rapor yazicam dedi benimki nasil verebilcek bilemedim

Günaydın herkese Bu aralar benim kaburgalarım ve rahim etrafında ki kemiklerim (sanırım bu kemiklere çatı diyorlar diye tahmin ediyorum) çok ağrımaya başladı bu durum normal midir ? Tecrübeli annelerden ve benim gibi bu ağrıyı yaşayan anne adaylarından yorum bekliyorum

Benim doktorumda ozel muayenede ve recete falanda yazamiyor normalde ama bana tam 32 de gel rapor yazicam dedi benimki nasil verebilcek bilemedim
Raporu tüm kadın doğumcular yazabilir sanıyorum. Sonuçta tıbbi görüş bu sgk anlaşmasına gerek yok diye düşünüyorum

Kaburga ağrısı normal ama diğerinden emin değilim. Ben hiç yaşamadım ama mantıken çatı açılacak falan ağrı olabilir aşırı değilse tabi.

Kızlar merhabalar, lohusa pijamasını kısa kollu mu aldınız, yoksa uzun kollu mu? Çok kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim
Ben kisa kollu aldim canim yanima da hirka gibi bisey bulundurcam cunku bazi hastane odalari cok sicak oluyor usursem hirkayi geciriveeirim diye dusunuyorum ama sicak olur oda gibi geliyor bana

Kaburga ağrısı normal ama diğerinden emin değilim. Ben hiç yaşamadım ama mantıken çatı açılacak falan ağrı olabilir aşırı değilse tabi.
Çatı olduğunu düşündüğüm yerdeki ağrı genelde yatakta yön değiştirirken kalkarken filan olan bi ağrı yoksa otururken veya hareket etmezken durduk yere ağrımıyor

Benim oğlum olsa Uygar koyacaktım

Yok canım ertelensin diye bastırmayın bence, kötü olursunuz. Bişey kalmamış hazırlıkları bitmiştir sonuç da vermez bence kötü olduğunuzla kalırsınız. Ben senin yerinde olsam hiç bu konulara girmem

Merhaba kızlar , ikinci gebeliğinde olanlar ya da araştırıp alanlar için soruyorum, ev tipi ana kucağı aldınız mı? Mutfakta salonda yanımızda olması için hafif bir şey istiyorum kararsız kaldım
fisher price yağmur ormanı aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…