Ya şu zamanda hem düğün yapıyorlar hem de kimse gelmiyor diye darılıyorlarSelam güzel hamisler
Aman diyeyim kim kuserse kussun digun dernek işlerinden uzak durun. Kuzenimle konuştum aksam kayınvalidesi ve kayınpederi covid pozitif su an. Kayınvalidesi biraz daha agir geçiriyoruz, tansiyon hastası olmasına rağmen hastaneye almamışlar yer yok diye. Ancak nefes güçlüğü çekiyorsa alıyoruz demişler. Bayram ertesi düğün varmış, gitmeyin dediler, gelmiycez deyince sitem etmişler, bunlar da gitmiş. Dugundeki gelin dahil dahil birçok kişi şu an pozitif, sitem eden hala da yoğun bakimdaymis. Göz göre göre bu risk alınmaz. Dün gece boyunca korona rüyası goruyorumİki yaşlı evde tek başına su an, yemek dahi yapmamışlar yemeye. Sipariş etmiş kuzenim yemek sepetinden , uzak diye götürmemisler. Belediyeyi ara dedim, belediye biz eve yemek yardımı yapmıyoruz deyip bir derneğin numarasını vermiş. Onlar Sivas'ta kaldılar, çocukları hep İstanbul'da su an. Kızıyor insan ama hastalığa ohh olsun da denmiyor. Allah sifalarini versin inşallah. Ama kimsenin gönlünü yapacak zaman değil şu an
teşekkürler canımCanım artık bu dönemlerde yerleri daraldığı için azalma olurmuş hemşi
Canım benim dediğim gibi denemedin mi?Kol çünkü kaslı bir alan zor oluyordur
Bende cmt girdim. Önce hareketsizdi sonra çikolata yedirip tekrar soktular. Baya hareketlendi.Kizlar merhaba. Bugün ilk nst denememi yaşadım. Bebegin hareketleri az çıktı. Doktor gun içinde hareket ediyor mu dedi. Gun içinde hareket ediyor ama hiç hareketlerini saymadım. Bebegin az hareketli olmasi korkuttu beni acikcasi. Bilgisi olan var mi bu konuda. Ayrica bebek 1 hafta önden gidiyormuş. Nst yede kahvaltı ettim oyle girdim
Ayy inşallah kapmamıştırGeçmiş olsun rabbim şifa versin bende vurus belasindan 2 gündür kafayi yiycem kaynimin testi pozitif cikti ayni gün akşama kadar eşimle beraberdi eşim eve geldi yarim saat sonra aradi kaynim 2 gündür uzak tutuyorum kendimi ve cocuklarimi ondan ama ayni evin içinde testte yaptirmiyor kafayi yiycem yakinda☹
Bende tam tersi uyuyorum baya baya şimdi de öğleden sonra uykum gelmeye başladıTam tersi uykusuzluk var bende ciddi derecede cok az uyuyabiliyorum
Canım bu süre zarfı içinde uzak dur Belirti gösterir eğer geçtiyse aramadılar mı sağlık bakanlığından gitsin söylesin test yapsınlarGeçmiş olsun rabbim şifa versin bende vurus belasindan 2 gündür kafayi yiycem kaynimin testi pozitif cikti ayni gün akşama kadar eşimle beraberdi eşim eve geldi yarim saat sonra aradi kaynim 2 gündür uzak tutuyorum kendimi ve cocuklarimi ondan ama ayni evin içinde testte yaptirmiyor kafayi yiycem yakinda☹
Ya şu zamanda hem düğün yapıyorlar hem de kimse gelmiyor diye darılıyorlar
Kimse kusura bakmasın babamın oğlu olsa ben gitmem gidenlede mesafemi korurum..
Yengem iki kere düğüne gitti ne ben onlara gidiyorum ne onları kabul ediyorum kendimi böyle bir riske atamam..
Ben duydukça korkum artıyor Allah sağlık çalışanlarını korusungeçen cuma eşime ishal +halsizlik şikayeti ile gelen hasta covid pozitif çıkmış şuan belirtilerde değiştidüğün + bayram + tatil acısı çıkacak
Ben zaten normaldede çok yakın akrabam olmasa düğünlere pek giden biri değilim.. bizim yakın çevrede düğün yok ama başkaları gidiyor örnek yengem 5 çocuğu var abimin kronik rahatsızlığı var 2 kına 2 düğüne gitti gittiği yer uzak olduğu için orda kaldıküserse küssünler ya. insanlar çok bencil ve kimsenin durumu kimsenin umuru değil. ben de kimseyle görüşmeme kararı aldım. son aylarda gebelerin ilaç kullanımı uygun bile değilmiş bağışıklığımız nasıl refleks gösterecek belli değil. onun için en iyisi kimseyle görüşmemek
Benim doktorum hatırlatma için bir doz yaptır demişti bende onu yapmadım acaba şimdi yapsam olurmu bende merak ediyorumkızlar 2. tetanoz aşımı bugün oldum. 32. hafta da benim gibi aşı olan var mı
Yok aramadilar belirtisi burun akintisiCanım bu süre zarfı içinde uzak dur Belirti gösterir eğer geçtiyse aramadılar mı sağlık bakanlığından gitsin söylesin test yapsınlar
Evet sola yattım ama tekrar sokmadilar beniBende cmt girdim. Önce hareketsizdi sonra çikolata yedirip tekrar soktular. Baya hareketlendi.
Sola yatırdılar mı ?
Boğaz ağrısı ,ateş ,koku tat alamama ,eklem ağrıları bunlarda oldu mu genelde birine geçince 2 3 gün sonra belirti gösteriyor kişiYok aramadilar belirtisi burun akintisi
Daha yok bunlar bende grip var boğaz ağrisi var bir haftadir alarjim de var gecmedi bir turlu ☹Boğaz ağrısı ,ateş ,koku tat alamama ,eklem ağrıları bunlarda oldu mu genelde birine geçince 2 3 gün sonra belirti gösteriyor kişi
Ben de lansinohun süt toplayıcısını aldım mochinin aynısı.onu kullanıcam bebek birini emerken diğerine takıcam.iki çocuğumdada iki memeyi aynı anda emziremedim hep birini emip doyuyolardı.çekip ikinciyi verince almıyorlardı.Zaten bide ön süt arka süt muhabbeti var biliyosun asıl yağlı ve kilo aldıran süt ilk 10 dk emdikten sonra gelen süt oluyor.o yüzden birini emerken diğerine takıcam ki zaten en verimli öyle kullanılıyomuş.Hanımlar size yine bir sorum var. Benim ikinci bebek ama göğüs kalkanını ilkinde almamıştım çok pişman oldum. Çok süt ziyan olmuştu. Bu sefer kesin alırım diyordum ama şimdi de mochi yi çok öneriyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Mochi mi göğüs kalkanı mı? Yoksa ikisini de mi almak lazım.
Ben juno bebek yatağı aldım yataştan uyku arkadaşı da budizz ayıcıkKızlar reflu yatağı aldınız mı . Almalı miyiz çok kararsız kaldım .
Bir de uyku arkadaşı olarak ne önerirsiniz. Sesli olanlar çok sevimli
Koy kapıya hem çocuklara hem sana risk.madem test yaptırmıyor kovidli kardeşiyle otursun 15 günYaparlar eşim hamile kardesim covit cikti derse yapar belirtide burun akintisi halsizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?