2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Özel hastaneler pandemi kapsamından çıktığı için 150 TL karşılığında yapıyormuş. Kuzenlerim bayram dönüşü işyerinden istenildiği için yaptirmislar.once antikor testi yapılıyormuş antikor pozitif ise suruntu ve ciğer filmine bakiliyormus

Ya şu zamanda hem düğün yapıyorlar hem de kimse gelmiyor diye darılıyorlar
Kimse kusura bakmasın babamın oğlu olsa ben gitmem gidenlede mesafemi korurum..
Yengem iki kere düğüne gitti ne ben onlara gidiyorum ne onları kabul ediyorum kendimi böyle bir riske atamam..

Bende cmt girdim. Önce hareketsizdi sonra çikolata yedirip tekrar soktular. Baya hareketlendi.
Sola yatırdılar mı ?

Ayy inşallah kapmamıştır

Canım bu süre zarfı içinde uzak dur Belirti gösterir eğer geçtiyse aramadılar mı sağlık bakanlığından gitsin söylesin test yapsınlar

küserse küssünler ya. insanlar çok bencil ve kimsenin durumu kimsenin umuru değil. ben de kimseyle görüşmeme kararı aldım. son aylarda gebelerin ilaç kullanımı uygun bile değilmiş bağışıklığımız nasıl refleks gösterecek belli değil. onun için en iyisi kimseyle görüşmemek

geçen cuma eşime ishal +halsizlik şikayeti ile gelen hasta covid pozitif çıkmış şuan belirtilerde değişti düğün + bayram + tatil acısı çıkacak
Ben duydukça korkum artıyor Allah sağlık çalışanlarını korusun benim kuzenim doğum hemşiresi bütün hemşire arkadaşları covid olmuş tek başına kalmıştı sorumsuz insanlar yüzünden ne hale geldik ya

Ben zaten normaldede çok yakın akrabam olmasa düğünlere pek giden biri değilim.. bizim yakın çevrede düğün yok ama başkaları gidiyor örnek yengem 5 çocuğu var abimin kronik rahatsızlığı var 2 kına 2 düğüne gitti gittiği yer uzak olduğu için orda kaldı
Büyük cesaret..

Kızlar reflu yatağı aldınız mı . Almalı miyiz çok kararsız kaldım .
Bir de uyku arkadaşı olarak ne önerirsiniz. Sesli olanlar çok sevimli

Ben de lansinohun süt toplayıcısını aldım mochinin aynısı.onu kullanıcam bebek birini emerken diğerine takıcam.iki çocuğumdada iki memeyi aynı anda emziremedim hep birini emip doyuyolardı.çekip ikinciyi verince almıyorlardı.Zaten bide ön süt arka süt muhabbeti var biliyosun asıl yağlı ve kilo aldıran süt ilk 10 dk emdikten sonra gelen süt oluyor.o yüzden birini emerken diğerine takıcam ki zaten en verimli öyle kullanılıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…