2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim de ağrılarım arttı özellikle regl ağrısı gibi doktorum buna yalancı kasılma ağrıları dedi bazılarında regl ağrısı şeklinde bazılarında bele vuruyor dedi bunların olmasını istiyoruz vücur kendini doğuma hazırlıyor kanama olması su gelmesi olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi

Selam güzel hamisler
Aman diyeyim kim kuserse kussun digun dernek işlerinden uzak durun. Kuzenimle konuştum aksam kayınvalidesi ve kayınpederi covid pozitif su an. Kayınvalidesi biraz daha agir geçiriyoruz, tansiyon hastası olmasına rağmen hastaneye almamışlar yer yok diye. Ancak nefes güçlüğü çekiyorsa alıyoruz demişler. Bayram ertesi düğün varmış, gitmeyin dediler, gelmiycez deyince sitem etmişler, bunlar da gitmiş. Dugundeki gelin dahil dahil birçok kişi şu an pozitif, sitem eden hala da yoğun bakimdaymis. Göz göre göre bu risk alınmaz. Dün gece boyunca korona rüyası goruyorum İki yaşlı evde tek başına su an, yemek dahi yapmamışlar yemeye. Sipariş etmiş kuzenim yemek sepetinden , uzak diye götürmemisler. Belediyeyi ara dedim, belediye biz eve yemek yardımı yapmıyoruz deyip bir derneğin numarasını vermiş. Onlar Sivas'ta kaldılar, çocukları hep İstanbul'da su an. Kızıyor insan ama hastalığa ohh olsun da denmiyor. Allah sifalarini versin inşallah. Ama kimsenin gönlünü yapacak zaman değil şu an

Geçmiş olsun rabbim şifa versin bende vurus belasindan 2 gündür kafayi yiycem kaynimin testi pozitif cikti ayni gün akşama kadar eşimle beraberdi eşim eve geldi yarim saat sonra aradi kaynim 2 gündür uzak tutuyorum kendimi ve cocuklarimi ondan ama ayni evin içinde testte yaptirmiyor kafayi yiycem yakinda☹

Belirti olmadan test yapmıyorlar keşke eşiniz başka yerde kalabilse

Hastanede Allah’ın izniyle sadece eşim kalsın istedim bu sefer, çok şükür misafirde gelemiyor ilk doğumumda annem, kayınvalidem 2 oda tuttuğumuz halde gelen giden Çok zordu. Yine annecim bebekle ilgilendi ama kayınvalidem 5 dk susmadı sanki güne geldi, hemşire iğne yapıyordu deli gibi ağrım var kv tansiyonuna baktırıyordu tansiyonum çıktı, bana da iğne yapın sırtım ağrıyor falan diyordu hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Pandemi olmasaydı da kimse gelmesin diyecektim ama takmayacaklardı şimdi ohhh hastane kuralı böyle yapacak birşey yok diyorum sesleri çıkamıyor... eşimle 2 gidip 3 dönmeyi Rabbim nasip etsin hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütelim inşallah

canım bu bahsettiğin ağrı bende 5.aydan beri var.yani çatı ağrısı dediğin ağrı.yatakta sağımdan soluma yön değiştirirken çok ağrım oluyor özellikle.bazen dönemiyorum eşim yardım ediyor.oturup kalkarken de oluyor.çok yorulduğum zamanlar yürürken bile oluyor orda ağrı.doktoruma demiştim çok önemsemedi normal karşıladı

geçen cuma eşime ishal +halsizlik şikayeti ile gelen hasta covid pozitif çıkmış şuan belirtilerde değişti düğün + bayram + tatil acısı çıkacak
İyice çoğaldı, düğünler hala devam ediyor gelin ve damatla resim atıyorlar kimsede maske yok bu rahatlığı anlamıyorum

Bu tür ağrıların olmasını istemeleri çok ilginçmiş Benim de arada bazen kasıklarımda bazen belimde ağrı oluyor hemen geçtiği için hiç üstüne düşmüyordum zaten

Bu biraz sana bağlı ben hayatımda daha yaz kış uzun kollu pijama.giydigimi bilmem hastaneler de çok sıcak ama dediğim gibi bu bana göre böyle..üşüyen biriysen eğer normalde de uzun kollu alabilirsin sen
Bu biraz sana bağlı ben hayatımda daha yaz kış uzun kollu pijama.giydigimi bilmem hastaneler de çok sıcak ama dediğim gibi bu bana göre böyle..üşüyen biriysen eğer normalde de uzun kollu alabilirsin sen
Lohusa setini direk sıfır kollu aldım fotoğraflarda daha güzel görünüyo diye .

Gündelik giyilecek olanları yarim kollu aldım nasılsa üstünün sabahligi var
Ben her şeyi kısa kollu aldım düz beyaz hırka alıcam yanıma
Ben normalde çok üşüyen biri olduğum için uzun kollu aldım
Ben kısa kollu ve askılı aldım.
Sıcak basacak diye tahmin ediyorum
Ben kisa kollu aldim canim yanima da hirka gibi bisey bulundurcam cunku bazi hastane odalari cok sicak oluyor usursem hirkayi geciriveeirim diye dusunuyorum ama sicak olur oda gibi geliyor bana
Teşekkür ederim kızlar:) kısa kollu almayı düşünüyordum dün biraz soğukta kaldım fikrim değişmişti, şimdi kesin kısa kollu alırım

Hanımlar size yine bir sorum var. Benim ikinci bebek ama göğüs kalkanını ilkinde almamıştım çok pişman oldum. Çok süt ziyan olmuştu. Bu sefer kesin alırım diyordum ama şimdi de mochi yi çok öneriyorlar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Mochi mi göğüs kalkanı mı? Yoksa ikisini de mi almak lazım.

Kizlar merhaba. Bugün ilk nst denememi yaşadım. Bebegin hareketleri az çıktı. Doktor gun içinde hareket ediyor mu dedi. Gun içinde hareket ediyor ama hiç hareketlerini saymadım. Bebegin az hareketli olmasi korkuttu beni acikcasi. Bilgisi olan var mi bu konuda. Ayrica bebek 1 hafta önden gidiyormuş. Nst yede kahvaltı ettim oyle girdim

Merhaba kızlar , ikinci gebeliğinde olanlar ya da araştırıp alanlar için soruyorum, ev tipi ana kucağı aldınız mı? Mutfakta salonda yanımızda olması için hafif bir şey istiyorum kararsız kaldım
Tiny love 3in 1 almıstım cnm 18kg tasıyor heryere götürdüm ek gıdayıda onda yedirdigim cok oldu.ablam prego sallanan aldı 6ayına kadar kullandı bebek sallanmaya alıstı tavsiyem otomatik sallanan alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…