2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar reflu yatağı aldınız mı . Almalı miyiz çok kararsız kaldım .
Bir de uyku arkadaşı olarak ne önerirsiniz. Sesli olanlar çok sevimli
Evet ben aldım. Reflü yatağını hemşire arkadaşım mutlaka almamı söylemişti. Kusma vs durumu için de iyi oluyor.
Uyku arkadaşı da budiizzz aldım

kızlar bsy sorcam smdi ben 10 lu hastane cıkısı aldım bide isimli tulum takımından yaptırcam onun dısında hep cıtcıtlı atlet ve onun kollularından almısım bide pijama altı ben o cıtcıtlı badylerin üstüne ne gydircem onu düşünmemişim hastane cıkısı dısında ne giydirilir eve cıkınca :)

Canım uzun kollu body yeterli olur ilk zamanlar sonra üstüne tulum giydirirsin onun üstüne yelek vs evin sıcaklıığına göre

bir hastane çıkışı bir tulum yetmez en az 2, 3 zıbın takımı veya tulum veya ikisinden hangisi hoşuna giderse al..
benimde o çıtçıtlı bodylerim eksik sezon sonu mübarek ebebekte kalmamış biraz var ama daha lazım alt pijama da lazım bana..

Canım uzun kollu body yeterli olur ilk zamanlar sonra üstüne tulum giydirirsin onun üstüne yelek vs evin sıcaklıığına göre
Belli olmuyor canım siz her ihtimale karşı bulundurun ekim ayı sıcak, soğuk arası gidiyor biz tek kat giyiniyorsak onlarınki iki kat olacak..

uzun kollu çıt çıtlı bodyler ince gelmezmi ankara soguk olur ekimde tek onla olurmuki öle bilemedim takımlara baktım 0 3 ler baya büyük geldi gözüme ilk etapta büyük olur onlar sanki

zıbın takımı dediğin hangisi oluyor ki :)

cnm inşallah eşinde yoktur belkide bağışıklığı yüksek.ama sen kendin ve çocuklar için takviye vitamin alırsan iyi olur.Malum yaz günü sürekli taze hava girsin eve inş. sıkıntı olmaz.

ben gittim ctesi düğüne ayıp olmasın diye ama maskeyle oturdum koca masada eşimle ikimiz oturduk kimseyle tokalasıp öpüşmedik yanyana olmadık masada oturduk yemeğimizi yedik kalktık açık havaydı birde tabi arkadas düğünü oldugu için kmse tanıdık değildi öpmek yanasmak zorunda kalmadık ama öle olsaydıda kmseye yanasmazdım 1 2metreden merhaba merhaba bu sekilde oldugu sürece sorun olmaz diye düşünüyorum ama cember daraldı sanki sağımızda solumuzda cok war ve ben çalısıyorum insanlarla aynı ortamdayız doguma kdr gelmesin dye dua ediyorum yoksa artık bi sekilde bulaşacıgına eminim bu hastalıgın

Bende hamile olmasam bukadar korkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…