2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
uzun kollu çıt çıtlı bodyler ince gelmezmi ankara soguk olur ekimde tek onla olurmuki öle bilemedim takımlara baktım 0 3 ler baya büyük geldi gözüme ilk etapta büyük olur onlar sanki
Canım penye yelek al bi kaçtane bide babanne yeleklerinden bi kaçtane olursa çok kullanışlı olur.evin içi önemli çok kat giydirirsen sıcağa alışır.
Sırtını ve ayaklarını sıcak tutmak yeterli.

Kızlar kıyafetleri yıkamaya başlasam mı acaba şimdiden 32 haftalığız bide erken riskimiz var hazır olsundiyorum
Yıkadım ben valla hastane çantamın eksiklerini tamamlıyorum şimdi bu hafta gecelikleri alıcam bi bebek arabası kalıyo inşaallah.bide hala dönence ve ev tipi ana kucağı alsammı almasammı onu düşünüyorum.

Amniyon sıvısına bakarken yazınızı gördüm acaba Ankara şehir hastanesinden mi randevu aldınız ben pandemi yüzünden gitmeye korkuyorum dA ama baZı sebeplerden dolayıda gitmem gerekli memnun musunuz ??Birde önerdiğiniz bi doktor var mı ?

Merhaba ekim anneleri
Allah nasip ederse kasım annesi olacagım bir sorum var size
32.haftada doktordan çalışabilir raporu alabildiniz mi? Pandemi yüzünden verilmiyor diye duydum doğrumu bu?

çok saçma

Ben juno bebek yatağı aldım yataştan uyku arkadaşı da budizz ayıcık

canım junoyu ben de almayı düşünüyorum. nasıl kullanışlı bişey mi? sen internetten mi aldın yataş mağazadan mı. juno ana kucağı gibi olabilir mi acaba yoksa ayrıca almak mı lazım ana kucağını bilmiyorum, sen ne yaptın

Canım o pompayla toplanan sütü nasıl ve ne zaman veriyoruz

Dönence sağlıklı değil deniyor ana kucağını ben sırf titreşim özelliği için aldım gaza bire bir dediler tabi sallanıyor olması da cabası

Yelek com var ama hep büyük örmüşler ya malesef ilk dogdugu andna itibaren giydirecek gibi bsy yok elimde bakayım bulursam alayım

Merhaba ekim anneleri
32.haftada doktordan çalışabilir raporu alabildiniz mi? Pandemi yüzünden verilmiyor diye duydum doğrumu bu?
Merhaba, ben geçtiğimiz hafta salı günü çalışabilir raporumu aldım herhangi bir sorun olmadı

Merhaba ekim anneleri
Ben aldım doktor bu pandemi de neden rapor almak istiyorsun dedi dedm ZTen çalısıyordum bu zaman kdr birde izinleri aktarmam lazım bakacak kmse yok dedim verdi beni idari izinli sandı basta sanırım öle olsa vermeyecekti heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…