uzun kollu çıt çıtlı bodyler ince gelmezmi ankara soguk olur ekimde tek onla olurmuki öle bilemedim takımlara baktım 0 3 ler baya büyük geldi gözüme ilk etapta büyük olur onlar sanki
Canım penye yelek al bi kaçtane bide babanne yeleklerinden bi kaçtane olursa çok kullanışlı olur.evin içi önemli çok kat giydirirsen sıcağa alışır.
Sırtını ve ayaklarını sıcak tutmak yeterli.
Yıkadım ben valla hastane çantamın eksiklerini tamamlıyorum şimdi bu hafta gecelikleri alıcam bi bebek arabası kalıyo inşaallah.bide hala dönence ve ev tipi ana kucağı alsammı almasammı onu düşünüyorum.
Sağol canım. Aslında hem devlette hem de özel Dr un muayenehanesinde 4 gün arayla yapılan muayenede eksik çıkmıştı. Ama her iki doktor da kilo alt sınıra yakın gidiyor, kan akışı, amniyon sıvısı hareketi normal, sonraki haftalarda nasıl olacagina bakicaz demislerdi. Yarın da şehir Hastanesi'nde randevum var randevu almışken gideyim bakalım orada ne çıkacak, durumu teyit etmiş olurum
Amniyon sıvısına bakarken yazınızı gördüm acaba Ankara şehir hastanesinden mi randevu aldınız ben pandemi yüzünden gitmeye korkuyorum dA ama baZı sebeplerden dolayıda gitmem gerekli memnun musunuz ??Birde önerdiğiniz bi doktor var mı ?
Merhaba ekim anneleri
Allah nasip ederse kasım annesi olacagım bir sorum var size
32.haftada doktordan çalışabilir raporu alabildiniz mi? Pandemi yüzünden verilmiyor diye duydum doğrumu bu?
Ben zaten normaldede çok yakın akrabam olmasa düğünlere pek giden biri değilim.. bizim yakın çevrede düğün yok ama başkaları gidiyor örnek yengem 5 çocuğu var abimin kronik rahatsızlığı var 2 kına 2 düğüne gitti gittiği yer uzak olduğu için orda kaldı
Büyük cesaret..
canım junoyu ben de almayı düşünüyorum. nasıl kullanışlı bişey mi? sen internetten mi aldın yataş mağazadan mı. juno ana kucağı gibi olabilir mi acaba yoksa ayrıca almak mı lazım ana kucağını bilmiyorum, sen ne yaptın
Ben de lansinohun süt toplayıcısını aldım mochinin aynısı.onu kullanıcam bebek birini emerken diğerine takıcam.iki çocuğumdada iki memeyi aynı anda emziremedim hep birini emip doyuyolardı.çekip ikinciyi verince almıyorlardı.Zaten bide ön süt arka süt muhabbeti var biliyosun asıl yağlı ve kilo aldıran süt ilk 10 dk emdikten sonra gelen süt oluyor.o yüzden birini emerken diğerine takıcam ki zaten en verimli öyle kullanılıyomuş.
Yıkadım ben valla hastane çantamın eksiklerini tamamlıyorum şimdi bu hafta gecelikleri alıcam bi bebek arabası kalıyo inşaallah.bide hala dönence ve ev tipi ana kucağı alsammı almasammı onu düşünüyorum.
Canım penye yelek al bi kaçtane bide babanne yeleklerinden bi kaçtane olursa çok kullanışlı olur.evin içi önemli çok kat giydirirsen sıcağa alışır.
Sırtını ve ayaklarını sıcak tutmak yeterli.
Merhaba ekim anneleri
32.haftada doktordan çalışabilir raporu alabildiniz mi? Pandemi yüzünden verilmiyor diye duydum doğrumu bu?
Merhaba ekim anneleri
Ben aldım doktor bu pandemi de neden rapor almak istiyorsun dedi dedm ZTen çalısıyordum bu zaman kdr birde izinleri aktarmam lazım bakacak kmse yok dedim verdi beni idari izinli sandı basta sanırım öle olsa vermeyecekti heralde