2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaa öyle mi ben de yarın almayı düşünüyordum daha. Çok üzüldüm şuan aktarmayı düşünüyordum
Memur oldugunu söleme bence yoksa 32ye kdr idari izinlisin bu saatten sonrada gitme hesabı yapılıyor bosuna mı 32.ye kdr idari izin saydık hesabı yani

Dr a özele gittim dr veremem dedi, sekreter kız raporu yazacağım sistemin çalışır butonu aktif bile değil dedi.;( alamadım yani

dönence nedir canım
Beşiğe asılan dönen müzikli oyuncaklar var ya onlar.
Kızımda kullandım oğlumda kullanmadım ama tiny love markasının siyah beyaz şeritli bi ürünü var o kaldı aklımda alırsam onu alıcam almasamda çok elzem değil yani.

Ben aslında devlete gittim dr un ameliyat günüymüş randuvaları iptal etmiş.bnm müdürde sabah aradı naapcan dıye dedim rapor getrcem:)
O sebepten özele yöneldim ordada risk ben veremem vereni bul belki veren olabilir dedi arada kaldım, dedim bu bir ışık heralde otur evinde diyor Yaradan:) annmde kızım bi ay açlıktan ölmezsin boşver çalışamaz al deyince aldım artıkAllah büyük

Canım o pompayla toplanan sütü nasıl ve ne zaman veriyoruz
3 3 kuralı diye bişey var tatlım anne sütü için 3 saat oda sıcaklığında 3 gün dolapta 3 ay buzlukta saklıyabiliyosun.
Anne sütü poşetine aktarıp buzluğa atqrım diye düşünüyorum bazen sütün azaldığı dönemler oluyo bazen kızıma yada babasına bırakıp çıkarım acıkırsa verirler.İlk zamanlar kaşık biberonlarla sonra normal biberonla verilebilir.

Ben mağazadan aldm canım görmeden almak istemedim aynıydı fiyatı internetle.
Kemerli olması falan bana güvenilir geldi ilk aylarda yanyatağı gündüz salona taşımak yerine sadece junoyu getirirm diye düşündüm tavsiyem görüp alman ben mesela gçrünce şaşırdım küçük geldi bana fiyatına göre daha uzun kullanmayı beklerdim ama kalınlığı ve kalitesi içime çok sindiği için aldım yine de

anladım canım, sağol. güle güle kullan. junonun haricinde ana kucağı alacak mısın

ben de kararsızım beşiğe asılan dediğin tarzda oyuncaklar da var. fisher price markasının falan ama gerekli mi emin değilim

Yarın doktor randevum var inşallah, kendisi raporunu unutturma bana dedi. Veriliyor yani
Evet benim doktorum da randevuda kendisi hatırlattı, 32+0 oldugum gun de raporumu mail olarak gonderdiler. Umarim herkes sorunsuz bi sekilde alabilir, bebek dogduktan sonra o 5 hafta bizim icin bayagi degerli olacak

anladım canım, sağol. güle güle kullan. junonun haricinde ana kucağı alacak mısın
Aldm onu da babybjörn olarak
Diğer ana kucakları 6. Aya kadar kullanılıyor benim beğendiklerim öyleydi en azından
Babybjörn en azından 2 yaşa kadar kullanılıyor taşıması pratik diye onu tercih ettim

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. 31.haftamın başındayım. Bütün yorumları okudum burası bayağı bilgilendirici hepinize teşekkürler. Ateşölçer olarak neyi tercih ettiniz eşimle en çok araştırdığımız ürünlerden birisi oldu

Evet benim doktorum da randevuda kendisi hatırlattı, 32+0 oldugum gun de raporumu mail olarak gonderdiler. Umarim herkes sorunsuz bi sekilde alabilir, bebek dogduktan sonra o 5 hafta bizim icin bayagi degerli olacak
Valla ben kullanmayacağım işyerinde herkes korona olmuşArtık heyet raporu falan halledeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…