2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Biz braun kulaktan ölçenden aldık canım 1 saniyede ölçüyor. Hem bebek hem çocuk hem yetişkin ayarı var. İçinden 20 tane de steril kapak çıkıyor.

Hoşgeldiniz braun temassız aldık biz

Biz braun kulaktan ölçenden aldık canım 1 saniyede ölçüyor. Hem bebek hem çocuk hem yetişkin ayarı var. İçinden 20 tane de steril kapak çıkıyor.
Bazıları da kulaktan zor oluyor ağladığı zaman temassız olsun diyor çok çelişkide kaldık o yüzden. çok teşekkür ederim ona bakalım

Bazıları da kulaktan zor oluyor ağladığı zaman temassız olsun diyor çok çelişkide kaldık o yüzden. çok teşekkür ederim ona bakalım
1 saniyede ne kadar zor olabilir. Temassızlar için de bir sürü kötü yorum var. Artık tercih meselesi.

Hoşbuldum teşekkürler. Onun da fiyatı 1400 olmuş şu corona dan dolayı acayip uçuk siz kaçken aldınız
Ben joker baby den indirimli aldım 630 du. Geçen günde 640 TL ye e bebekte gördüm. kulaktan ölçmek biraz zor oluyor, oğlumda bende kulak ölçer almıştım braun dan ama zor olmuştu

Hoşbuldum teşekkürler. Onun da fiyatı 1400 olmuş şu corona dan dolayı acayip uçuk siz kaçken aldınız

bekle doğumdan sonrada alabilirsin kesinlikle braun temassız Ölçüm prensibi olarak ikiside aynı kızılötesi sistem ile çalışıyor . Ve yorumlarda da dendiği gibi kulaktan zor oluyor . İlk hamilelikte deneme yanılma ile aynı ürünün birkaç çeşidini aldıktan sonra doğru yolu bulduğum için kulak , koltuk altı hepsini deneyip alından olanı almıştım

Ben 3 kez girdim bugunde dunden beri bebek hareketi hissetmedigim icin girmistim hemsire eti canga ve karisik meyve suyu getirtti yedim bu seferde asiri hareketten cekemedik :) her hareket hissetmedimde gidiyorum bi sorun gorunmuyor ama uzun sure ac kaliyorum bazen unutuyorum yemek yemeyi ondandir demisti doktor

Allah Allah bana birsey demedi doktor. 2 hafta sonra normal kontrol e çağırdı. Evde hareket ediyor mu dedi. Evet dedim bende. Hareketleri normal geliyordu bana ama nst de az hareket ettiğini söyledi doktor. Bende korktum tabi. Ben sabah normal kahvaltı edip girdim nst ye

Benim doktorum salgin nedeniyle hastaneyi gostermiyorlar dedi. Ankara'dayim. Belki diger sehirlerde durum farklidir.
Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz ben de gidip bakmak istiyorum içeriği öğrenmek için ama telefondan bile bilgi alamadım sonlara doğru giderim diyordum

Weewell temassızdan çok memnun olanlar var, hem ortamın ısısı, hem suyun ısısını da ölçüyo aynı zamanda. Fiyat 400’lerde. Ben de hala almadım ama bu olabilir.

Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz ben de gidip bakmak istiyorum içeriği öğrenmek için ama telefondan bile bilgi alamadım sonlara doğru giderim diyordum
Siz de mi Ankara'daisniz? Benim aklimda en basindan beri Tobb var. Doktorum Hrs, guven, memorial ve 2-3 hastanede daha dogum yaptiriyor. Sadece kadin dogum hastanesi oldugu icin hrs'yi de dusunuyorum.

Hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız?bende durumlar çok şükür iyi ve devam ediyorzBütün eksikleri aldım tamamladım.yıkama Ve ütü yaptım .yerleştirmek ve hastane çantası kaldı onları da bu hafta yapacam çünkü ağırlaştıkca zor oluyor .birde bizim ev dubleks merdivenler beni çok yoruyor .o yüzden çoğunu tamamladım darısı size inşallah

Maşallah canım büyük çoğunluğunu halletmişsin

Tecrübeli anneler size yine bir soruyla geldim:) ev tipi ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Elzem ihtiyaçlardan mıdır? Bizim evde 3 yaşında bir abimiz var, o bebeğe rahat vermez diye ben almayı düşünmüyordum şimdi de alsam mı almasam mı kararsız kaldım şu titreşimli vs olan ana kucaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…