Ben İstanbul'dayım, Başakşehir şehir Hastanesi'ne gittim.Amniyon sıvısına bakarken yazınızı gördüm acaba Ankara şehir hastanesinden mi randevu aldınız ben pandemi yüzünden gitmeye korkuyorum dA ama baZı sebeplerden dolayıda gitmem gerekli memnun musunuz ??Birde önerdiğiniz bi doktor var mı ?
Memur olduğumu biliyor canım kendi doktorumMemur oldugunu söleme bence yoksa 32ye kdr idari izinlisin bu saatten sonrada gitme hesabı yapılıyor bosuna mı 32.ye kdr idari izin saydık hesabı yani
31+2 canım. Benim bebek en son 5 6 gün öndeydi 32+0 da alınabiliyor diye biliyorumTam olarak hangi hafta günde alıyorsunuz
Aaa yok bize birkaç seçenek sundu doktorumz bakarsınz dedi amaBenim doktorum salgin nedeniyle hastaneyi gostermiyorlar dedi. Ankara'dayim. Belki diger sehirlerde durum farklidir.
Bence endiselenme nst de az hareket ediyor diye birsey yokki uyuyordur bebek oyle olunca normalde git 30 dk sonra gel diyorlar uyuyunca ise yaramiyormus nstAllah Allah bana birsey demedi doktor. 2 hafta sonra normal kontrol e çağırdı. Evde hareket ediyor mu dedi. Evet dedim bende. Hareketleri normal geliyordu bana ama nst de az hareket ettiğini söyledi doktor. Bende korktum tabi. Ben sabah normal kahvaltı edip girdim nst ye
Tecrübeli anneler size yine bir soruyla geldim:) ev tipi ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Elzem ihtiyaçlardan mıdır? Bizim evde 3 yaşında bir abimiz var, o bebeğe rahat vermez diye ben almayı düşünmüyordum şimdi de alsam mı almasam mı kararsız kaldım şu titreşimli vs olan ana kucaklarından
Böyle bir hakkı yok ki doktorların yaBen aldım doktor bu pandemi de neden rapor almak istiyorsun dedi dedm ZTen çalısıyordum bu zaman kdr birde izinleri aktarmam lazım bakacak kmse yok dedim verdi beni idari izinli sandı basta sanırım öle olsa vermeyecekti heralde
Bende aynı durumdayımKızlar işe başladım başlayalı ayaklarımın şişini indiremedim. Normalde her gün şişer ama az uzanınca geçerdi. Şimdi sabah kalkar kalkmaz davul gibi ayaklarım. Ayakkabı giyemez oldum. Ne yapıcam ben bunlarla
Hım Baska yerden al o zmnMemur olduğumu biliyor canım kendi doktorum
31+2 canım. Benim bebek en son 5 6 gün öndeydi 32+0 da alınabiliyor diye biliyorum
Tabiki yok ama risk görüyorsa vermeyebilir kendi insiyatifinde sonucta sorumluluk almak istemiyor bazıları sonucta doktor görüşü alıyorsun tamamen yasal olmayan Bi işlem değil aslındaBöyle bir hakkı yok ki doktorların ya
Benim doktorum da idari izinli olduğumu biliyordu. Dönmek istiyor musun iyi hissediyor musun kendini dedi. Dönmek zorundayım dedim. Verdi hemen. Hatta bazı doktorların vermediğini söyledim. Yasal bir işlem değil yaptıkları. Anne adayı isterse, sağlık açısından bir problem yoksa verilir dedi.
İlginçler gerçekten
Hangimiz kendimizi bile isteye riske atıyoruz ki ?Tabiki yok ama risk görüyorsa vermeyebilir kendi insiyatifinde sonucta sorumluluk almak istemiyor bazıları sonucta doktor görüşü alıyorsun tamamen yasal olmayan Bi işlem değil aslında
Benim bebiste normalde cok hareket eder jkidir dr a girince uyuyor belki oyle bir zamana denk gelmistir canim bende kahvalti edip gidiyorum genelde ama bebis uyuyor iste ozamanda cok az hareket ediyolar zatenAllah Allah bana birsey demedi doktor. 2 hafta sonra normal kontrol e çağırdı. Evde hareket ediyor mu dedi. Evet dedim bende. Hareketleri normal geliyordu bana ama nst de az hareket ettiğini söyledi doktor. Bende korktum tabi. Ben sabah normal kahvaltı edip girdim nst ye
Merhaba ekim anneleri
Allah nasip ederse kasım annesi olacagım bir sorum var size
32.haftada doktordan çalışabilir raporu alabildiniz mi? Pandemi yüzünden verilmiyor diye duydum doğrumu bu?
Canim sürekli oturuyorsan ayaklari asagi salladigin icin oluyormus şişlikler doktorum ayagini vucut hizanda tut sismesin demisti surekli oturuyorsan ayaginin altina bisey koyKızlar işe başladım başlayalı ayaklarımın şişini indiremedim. Normalde her gün şişer ama az uzanınca geçerdi. Şimdi sabah kalkar kalkmaz davul gibi ayaklarım. Ayakkabı giyemez oldum. Ne yapıcam ben bunlarla
benim işime yaramıştımamaro vardı birde o zaman için 4 yaşında abi mamaroya koyup abiyle ilgileniyordum , heryere taşıyordum rahat oluyordu Hatta sabah uyanıyordu geceden uykusuzsam başı ucumdaki komidinin üzerine koyup iki dk daha uyumaya çalışıyordum
aynen cpk haklısın bende öle dedim walla çalısmak istemiyorum ama mecburum dedim :)keyfimden gelmiyorum hiç gelesim de yok zaten sırtım bi yandan ayaklarım öbür yandan araba sürmekte bile zorlanıyorum artıkHangimiz kendimizi bile isteye riske atıyoruz ki ?
Çalışmak zorunda olmasam deli miyim sırtım koparken, bu kadar vaka varken koca kuruma gelip gideyim :)
Hepimiz çocuğumuzla biraz daha vakit geçirebilmek adına bu riski alıyoruz. Doktorun yardımcı olması gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?