2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben İstanbul'dayım, Başakşehir şehir Hastanesi'ne gittim.

Memur oldugunu söleme bence yoksa 32ye kdr idari izinlisin bu saatten sonrada gitme hesabı yapılıyor bosuna mı 32.ye kdr idari izin saydık hesabı yani
Memur olduğumu biliyor canım kendi doktorum
Tam olarak hangi hafta günde alıyorsunuz
31+2 canım. Benim bebek en son 5 6 gün öndeydi 32+0 da alınabiliyor diye biliyorum

Bence endiselenme nst de az hareket ediyor diye birsey yokki uyuyordur bebek oyle olunca normalde git 30 dk sonra gel diyorlar uyuyunca ise yaramiyormus nst

benim işime yaramıştı mamaro vardı birde o zaman için 4 yaşında abi mamaroya koyup abiyle ilgileniyordum , heryere taşıyordum rahat oluyordu Hatta sabah uyanıyordu geceden uykusuzsam başı ucumdaki komidinin üzerine koyup iki dk daha uyumaya çalışıyordum

Kızlar işe başladım başlayalı ayaklarımın şişini indiremedim. Normalde her gün şişer ama az uzanınca geçerdi. Şimdi sabah kalkar kalkmaz davul gibi ayaklarım. Ayakkabı giyemez oldum. Ne yapıcam ben bunlarla

Böyle bir hakkı yok ki doktorların ya
Benim doktorum da idari izinli olduğumu biliyordu. Dönmek istiyor musun iyi hissediyor musun kendini dedi. Dönmek zorundayım dedim. Verdi hemen. Hatta bazı doktorların vermediğini söyledim. Yasal bir işlem değil yaptıkları. Anne adayı isterse, sağlık açısından bir problem yoksa verilir dedi.
İlginçler gerçekten

Bende aynı durumdayım normalde öğleden sonra başlıyordu. 3-4 gündür sabah bile şiş uyanıyorum. 1 numara büyük ayakkabılar almıştım onlar bile zorluyor akşama doğru crocsları geçiriyorum. Bugün doktor randevum var, soracağım bakalım normal mi?Projem var tam doğuma kadar bitiyor. Çalışma artık diyecek diye korkuyorum. Sana da haber ederim. Umarım ciddi bir şey değildir

Tabiki yok ama risk görüyorsa vermeyebilir kendi insiyatifinde sonucta sorumluluk almak istemiyor bazıları sonucta doktor görüşü alıyorsun tamamen yasal olmayan Bi işlem değil aslında

Tabiki yok ama risk görüyorsa vermeyebilir kendi insiyatifinde sonucta sorumluluk almak istemiyor bazıları sonucta doktor görüşü alıyorsun tamamen yasal olmayan Bi işlem değil aslında
Hangimiz kendimizi bile isteye riske atıyoruz ki ?
Çalışmak zorunda olmasam deli miyim sırtım koparken, bu kadar vaka varken koca kuruma gelip gideyim :)
Hepimiz çocuğumuzla biraz daha vakit geçirebilmek adına bu riski alıyoruz. Doktorun yardımcı olması gerekir

Merhabalar, öğretmen arkadaslar için söylüyorum bizim idaremiz birebir çalışılmadığı takdirde online olarak çalışılırsa izinler sonraya aktarılamıyor dedi.ben o yuzden izne ayrılacagım. 21 eylüle kadar olan kısım aktarılamayacak zaten sonrasına da bir kac hafta kalıyor

Benim bebiste normalde cok hareket eder jkidir dr a girince uyuyor belki oyle bir zamana denk gelmistir canim bende kahvalti edip gidiyorum genelde ama bebis uyuyor iste ozamanda cok az hareket ediyolar zaten

Merhaba ekim anneleri
Allah nasip ederse kasım annesi olacagım bir sorum var size
32.haftada doktordan çalışabilir raporu alabildiniz mi? Pandemi yüzünden verilmiyor diye duydum doğrumu bu?

Merhaba ben özel hastaneden aldım ama önce arayıp SGK anlaşması var mı diye sormak lazım direkt sisteme düşüyor.

Canim sürekli oturuyorsan ayaklari asagi salladigin icin oluyormus şişlikler doktorum ayagini vucut hizanda tut sismesin demisti surekli oturuyorsan ayaginin altina bisey koy

çok büyük ihtimal bizim de öyle olacak. Abi için ben de alayım o zaman

Mrb kızlar bende haftaya 32. Haftaya giricem doktor raporu icin devlete gidicem ama insallah verir is yeriyle görüştüm rahat ortam ve is yükümü alacaklar 5 haftayi dogumdan sonra rahat kullanirim bebisimle insallah dün vajina agrisiyla gittim doktora artik yürüyemiyordum popoma ve belimede vuran agri vardi nstde sancim cikmadi cok şükür bebekde dogum pozisyonu almış ondan agrin olur dedi bundan sonra bu ağrılar normal dedi benim sekerim cikmisti bide elimden geldigince diyet yapiyordum eskisi kadar yüksek degil hergun olcuyorum aslında 30+3 de 45 cm 2150 grm geldi 2 haftadan fazla önde dedi şekerine cok dikkat et bebegini hasta edersin dedi cok üzüldüm acaba igneye başlamalarını mi istesem seker icin suyu falan iyi bu arada

aynen cpk haklısın bende öle dedim walla çalısmak istemiyorum ama mecburum dedim :)keyfimden gelmiyorum hiç gelesim de yok zaten sırtım bi yandan ayaklarım öbür yandan araba sürmekte bile zorlanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…