- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
Aslında koydum ayağımın altına yükseklik ama yine de şişiyor :)Canim sürekli oturuyorsan ayaklari asagi salladigin icin oluyormus şişlikler doktorum ayagini vucut hizanda tut sismesin demisti surekli oturuyorsan ayaginin altina bisey koy
Bebeklerimiz için katlanıyoruz artık ne yapalım :) Sağlıkla bi doğursaydıkaynen cpk haklısın bende öle dedim walla çalısmak istemiyorum ama mecburum dedim :)keyfimden gelmiyorum hiç gelesim de yok zaten sırtım bi yandan ayaklarım öbür yandan araba sürmekte bile zorlanıyorum artık
Bizim idare de aynı şeyi söylediMerhabalar, öğretmen arkadaslar için söylüyorum bizim idaremiz birebir çalışılmadığı takdirde online olarak çalışılırsa izinler sonraya aktarılamıyor dedi.ben o yuzden izne ayrılacagım. 21 eylüle kadar olan kısım aktarılamayacak zaten sonrasına da bir kac hafta kalıyor
Evet ben de Ankaradayım Memorial de ve lösantede yaptırıyor doktorum doğumları memorialde olacağım sanırım ama bir gidip bilgi almak isterdimSiz de mi Ankara'daisniz? Benim aklimda en basindan beri Tobb var. Doktorum Hrs, guven, memorial ve 2-3 hastanede daha dogum yaptiriyor. Sadece kadin dogum hastanesi oldugu icin hrs'yi de dusunuyorum.
Ama boyuyla da orantılı gitmiş sadece karnı değil ki, bebiş tosuncuk maşallah. Genetik de olabilir bence iri yapılı bebiş, üzülme canım şekere az dikkat et yine de tabi ama o kadar üzülecek bişey değil benceMrb kızlar bende haftaya 32. Haftaya giricem doktor raporu icin devlete gidicem ama insallah verir is yeriyle görüştüm rahat ortam ve is yükümü alacaklar 5 haftayi dogumdan sonra rahat kullanirim bebisimle insallah dün vajina agrisiyla gittim doktora artik yürüyemiyordum popoma ve belimede vuran agri vardi nstde sancim cikmadi cok şükür bebekde dogum pozisyonu almış ondan agrin olur dedi bundan sonra bu ağrılar normal dedi benim sekerim cikmisti bide elimden geldigince diyet yapiyordum eskisi kadar yüksek degil hergun olcuyorum aslında 30+3 de 45 cm 2150 grm geldi 2 haftadan fazla önde dedi şekerine cok dikkat et bebegini hasta edersin dedi cok üzüldüm acaba igneye başlamalarını mi istesem seker icin suyu falan iyi bu arada
Korkuyorum canim doktor bebegi hasta etme deyince boyu ilk haftadan itibaren hep uzundu uzun bebek diyordu doktorum ama kilosuna fazla dedi genetikte esimde bende uzunuz yapiliyiz ama bilemedimAma boyuyla da orantılı gitmiş sadece karnı değil ki, bebiş tosuncuk maşallah. Genetik de olabilir bence iri yapılı bebiş, üzülme canım şekere az dikkat et yine de tabi ama o kadar üzülecek bişey değil bence
Yani ölçümlerin yanlış değilse baya büyük bebek ama şekerle ilgisi varmıdır illaki bilemiyorum ailede siz nasıl doğdunuz eşiniz sen bunlarda önemli genetik te oluyor böyle şeyler..ama sen tabiki her ihtimale karşı çok dikkat et son ayındasın elinden geldiğince degil fAzlasini yap tamamen kes sekerini yukseltcek gıdaları ve bol bol yürüyüş yap muhakkak tek iyi gelen sey bol yuruyus sekere cunku aninda etki ediyor ve düşürüyor..Mrb kızlar bende haftaya 32. Haftaya giricem doktor raporu icin devlete gidicem ama insallah verir is yeriyle görüştüm rahat ortam ve is yükümü alacaklar 5 haftayi dogumdan sonra rahat kullanirim bebisimle insallah dün vajina agrisiyla gittim doktora artik yürüyemiyordum popoma ve belimede vuran agri vardi nstde sancim cikmadi cok şükür bebekde dogum pozisyonu almış ondan agrin olur dedi bundan sonra bu ağrılar normal dedi benim sekerim cikmisti bide elimden geldigince diyet yapiyordum eskisi kadar yüksek degil hergun olcuyorum aslında 30+3 de 45 cm 2150 grm geldi 2 haftadan fazla önde dedi şekerine cok dikkat et bebegini hasta edersin dedi cok üzüldüm acaba igneye başlamalarını mi istesem seker icin suyu falan iyi bu arada
sadece karnı ilerde olmuyo şeker olma durumunda kilo olarakta iri oluyolar canim..ama eside kendide uzun ve iri yapiliymiş ondan olabilir tabikiAma boyuyla da orantılı gitmiş sadece karnı değil ki, bebiş tosuncuk maşallah. Genetik de olabilir bence iri yapılı bebiş, üzülme canım şekere az dikkat et yine de tabi ama o kadar üzülecek bişey değil bence
Geçmiş olsun canım. İnşallah eşine geçmemiştir. Siz yine de odaları ayırın. Görümcem oldu ama evdeki kimseye geçmedi mesela. Evde bir de yaşlılar da vardı.Geçmiş olsun rabbim şifa versin bende vurus belasindan 2 gündür kafayi yiycem kaynimin testi pozitif cikti ayni gün akşama kadar eşimle beraberdi eşim eve geldi yarim saat sonra aradi kaynim 2 gündür uzak tutuyorum kendimi ve cocuklarimi ondan ama ayni evin içinde testte yaptirmiyor kafayi yiycem yakinda☹
Aslinda diyet yapiyorsun ve sekerinde dusuk cikiyormus anlamadim vallaMrb kızlar bende haftaya 32. Haftaya giricem doktor raporu icin devlete gidicem ama insallah verir is yeriyle görüştüm rahat ortam ve is yükümü alacaklar 5 haftayi dogumdan sonra rahat kullanirim bebisimle insallah dün vajina agrisiyla gittim doktora artik yürüyemiyordum popoma ve belimede vuran agri vardi nstde sancim cikmadi cok şükür bebekde dogum pozisyonu almış ondan agrin olur dedi bundan sonra bu ağrılar normal dedi benim sekerim cikmisti bide elimden geldigince diyet yapiyordum eskisi kadar yüksek degil hergun olcuyorum aslında 30+3 de 45 cm 2150 grm geldi 2 haftadan fazla önde dedi şekerine cok dikkat et bebegini hasta edersin dedi cok üzüldüm acaba igneye başlamalarını mi istesem seker icin suyu falan iyi bu arada
Şimdiden ağırlaştım canım zatenBence başla canım ben de 32 yi bekliyorum gittikçe ağırlaşıyor insan bunun ütüsü var yerleştirmesi var
Ben çok fazla birşey almadım canım eksiklerim var tabiBende esim ve kv israrlari uzerine bu hafta 30.haftamda basliycam cok esya var anca yikarim zaten
Benim hala eksiklerim var canım tam tamamlamadım onları da bu haftada almayı düşünüyorumYıkadım ben valla hastane çantamın eksiklerini tamamlıyorum şimdi bu hafta gecelikleri alıcam bi bebek arabası kalıyo inşaallah.bide hala dönence ve ev tipi ana kucağı alsammı almasammı onu düşünüyorum.
Hayırlısıyla gelsinler inşallahBende 33+1 de yıkadım ütüledim çantayı hazırladım tamamen..ne olur ne olmaz
Bu 30.haftalar aşağı yukarı bebeklerin minyonmu tombikmi doğucanı belirliyo.Korkuyorum canim doktor bebegi hasta etme deyince boyu ilk haftadan itibaren hep uzundu uzun bebek diyordu doktorum ama kilosuna fazla dedi genetikte esimde bende uzunuz yapiliyiz ama bilemedim
Selamkızlar selam kasık-karın ağrınız var mı, ben 32. haftadayım kasık ağrılarım var normal midir bilmiyorum
Canım genetik de olabiliyor benim de şeker yüklemem de sorun yoktu hala şeker takibi yapıyorum 30. Haftada 43 cm ve 1910 çıktı doktorum takip etmese şekerimi diyetisyene yollardım direkt diyabet diye dedi yarıyor bebişe yenilenler sanırımMrb kızlar bende haftaya 32. Haftaya giricem doktor raporu icin devlete gidicem ama insallah verir is yeriyle görüştüm rahat ortam ve is yükümü alacaklar 5 haftayi dogumdan sonra rahat kullanirim bebisimle insallah dün vajina agrisiyla gittim doktora artik yürüyemiyordum popoma ve belimede vuran agri vardi nstde sancim cikmadi cok şükür bebekde dogum pozisyonu almış ondan agrin olur dedi bundan sonra bu ağrılar normal dedi benim sekerim cikmisti bide elimden geldigince diyet yapiyordum eskisi kadar yüksek degil hergun olcuyorum aslında 30+3 de 45 cm 2150 grm geldi 2 haftadan fazla önde dedi şekerine cok dikkat et bebegini hasta edersin dedi cok üzüldüm acaba igneye başlamalarını mi istesem seker icin suyu falan iyi bu arada
Sagol canim kaynim kapmiş eltim cocuklari hepsi kapmiş bir tek kaynanamda belirti yok ayirdim canim 3 gündür uzak duruyorumGeçmiş olsun canım. İnşallah eşine geçmemiştir. Siz yine de odaları ayırın. Görümcem oldu ama evdeki kimseye geçmedi mesela. Evde bir de yaşlılar da vardı.
Selamtabi ki hatta 2 hafta önce doğum yapıyorum zannedip doktora koştum artık normal beden kendini doğuma hazırlıyor ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?