2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sagol canim kaynim kapmiş eltim cocuklari hepsi kapmiş bir tek kaynanamda belirti yok ayirdim canim 3 gündür uzak duruyorum

canım sen bebeğini ve kendini korumak zorundasın. eşini kendinden uzak tut. benim de kardeşlerim kaptı. eşim il dışında olduğu için onlarda kalıyodum. şimdi misafirhanedeyim 2 hafta. ama acaba ne zaman bulaşıcı etki kaybolur ve normal temas kurarız onu bilmiyorum ama öncelikli olarak bebeği korumak zorundayız

Korkuyorum canim doktor bebegi hasta etme deyince boyu ilk haftadan itibaren hep uzundu uzun bebek diyordu doktorum ama kilosuna fazla dedi genetikte esimde bende uzunuz yapiliyiz ama bilemedim
Ölçümlerde hata payı da var canım 1 hafta ilerde olması zaten normal sayılıyor. Başka dr a da ölçtürseydin belki senin dr un cihaz veya el ayarı büyük ölçüyordur.

Kızlar doktordan geldim benim paşam maşallah keyfi yerindeydi alarji ve boğazin için ben bişey veremem dedi kbb git dedi ben yazmamam bebiş kilosu iyi şukur 1850 gram 31×5bana kilo alma dedi yuruyuş yap sezeryan olsa bile bebişi 3D gördüm renklide allahim o nasil bir duygu nasil tatli bişeydi rabbim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin inşallah

Gözün aydın cnm alerji icin ilac alabildin mi?

benim de bu sabahtan beri kasıkta sancım var ama onun dışında bir belirti yok. doktor sende bir sıkıntı görmedi değil mi canım, hala kasılman ve ağrın var mı
Yok bu çok normal dedi 30. Haftadan sonra bekliyoruz dedi. Eğer sancı aralıkları daralır ve düzenli devam ederse yine gel bakalım dedi bugün rütin kontroldeyim şu an nst ye bağlıyım

Yok bu çok normal dedi 30. Haftadan sonra bekliyoruz dedi. Eğer sancı aralıkları daralır ve düzenli devam ederse yine gel bakalım dedi bugün rütin kontroldeyim şu an nst ye bağlıyım
Nst de telefon kullanmana müsade ettilermi ben geçen devlete gitmiştim beni nst ye aldılar hemşire dakika başı başımdaydı telefon olmaz dedi
Ben çok sıkılıyorum o nst de..

Kızlar benim bebişte aşırı hareketli ve canımı çok yakıyor hareketleri korkuyorum erkenci kuş mu olacak acaba diye

geçmiş olsun canım benim . rahatladım ben de. nasıl durumun bir sıkıntı yok değil mi

alr bşy sorcam gecen hastaneye gittim herkes pusetin üstüne sarı tülbentle gelmişti sarı tülbent şartmı puset örtüsümü aldınız nasıl etcez onu puset örtüsü almalımıyım şimdi bu sarılık için iyimi geliyor yani sarı yoksa batıl mı :)

Kızlar benim bebişte aşırı hareketli ve canımı çok yakıyor hareketleri korkuyorum erkenci kuş mu olacak acaba diye
hareketle gelme zamanın alakası varmı bilmiyorum :) ne güzel keyfini cıkar bence benmki normal sanırım en basından beri beni rahatsız etmiyor sadece kaburgamı ittirdiğinde canım yanıyo :)

Ay batıl tabiki anacım :)) sarı renk sarılık olmasın diye uydurmuşlar, valla şu eskileri dövcem, yıl olmuş 2020 hala kafamızı karıştırıyolar. Ben mavi renk alayım çocukta mavilik olmasın

İlk 10 gün çocuğa sarı tulum bile giydirme sarılığı olursa gözünden kaçar renk aldatır.Daha ne batıl inançlar var bu en masumu

Tabiiii ki batılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…