- 4 Kasım 2019
- 300
- 388
- 53
- 31
ah keşke keyif çıkartabilsem canım o kadar çok yanıyor ki nefes alamıyorum şu iki gündür tepiklenmektenhareketle gelme zamanın alakası varmı bilmiyorum :) ne güzel keyfini cıkar bence benmki normal sanırım en basından beri beni rahatsız etmiyor sadece kaburgamı ittirdiğinde canım yanıyo :)
Benim doktorumun da dogum yaptirdigi yerler arasinda losante var. Hatta salgin dalgasi olursa losante ve hrs salgin hastanesi ilan edilmez diye konustuk. Gidip bilgi alinabilir bence ama eskiden odalari servisi filan forebiliyormussun. Artik o imkan yok anlasilan. Doktorundan bilgi alabilecegin bi telefin numarasi kisi adi filan alamiyir musun? Ben hangisinin yeni dogan yogun bakimi sgk ile anlasmali ise ona oncelik vermeyi dusunuyorum.Evet ben de Ankaradayım Memorial de ve lösantede yaptırıyor doktorum doğumları memorialde olacağım sanırım ama bir gidip bilgi almak isterdim
Ben puset örtüsü diktim sarıya gerek yok bence dealr bşy sorcam gecen hastaneye gittim herkes pusetin üstüne sarı tülbentle gelmişti sarı tülbent şartmı puset örtüsümü aldınız nasıl etcez onu puset örtüsü almalımıyım şimdi bu sarılık için iyimi geliyor yani sarı yoksa batıl mı :)
oyun oynuyorum, mesajlaşıyorum yoksa nasıl geçer 25-30 dk
Özelde nst ye girerken telefon yok demediler bana herhalde devlette böyle dedimaa benim telefon hep elimdeydi bir şey demediler :)
Aman öyle deme bende geçen öyle dedim, dün kasıklarıma, belime ağrılar girdi bacaklarım tutmuyordu nazar ettim kendimiHerkes agridan, kasilmadan bahsetmis. Bende hicbir sey yok.bir tek bebek gerindigi zaman karnimda gerginlik hissediyorum. Ne zamana kadar baslamasi lazim bu bh kasilmalarinin?
Geçmiş olsun cnm..Bende dra ne zaman gitsem bebek uyuyor beni de henüz nst ye almadı bir dahaki kontrol 28 inde belki o zaman alır. Merak ediyorum nst nasıl birşey.Aman öyle deme bende geçen öyle dedim, dün kasıklarıma, belime ağrılar girdi bacaklarım tutmuyordu nazar ettim kendimi
Teşekkür ederim canım geçti çok şükür bütün gün kendime okuyup üfledim aman kuzular şimdi gelmeyin daha çok erken dedimGeçmiş olsun cnm..Bende dra ne zaman gitsem bebek uyuyor beni de henüz nst ye almadı bir dahaki kontrol 28 inde belki o zaman alır. Merak ediyorum nst nasıl birşey.
Evet uzaktan eğitimi milli eğitim fiili çalışma kabul etmemiş geçen dönem öğretmenin birinde çalışabilir raporu kabul edilip 5 haftayı sonraya aktarmak istemişler okula soruşturma açılmışNeye göre bunu söylediler. Uzaktan eğitim fiilen calismis sayilmiyormuymus. Bilgi verdiler mi size
Belki devlette öyledir bende özele gidiyorum kuzumÖzelde nst ye girerken telefon yok demediler bana herhalde devlette böyle dedim
Telefon ile oyalanırken bile sıkılıyorum nst de diğerini siz düşünün
Hocam sanmıyorum müdür değil mem ilgilenir yardımcı olurlar da ben aldım aktarmak için de elimden geleni yaparımMerhabalar, öğretmen arkadaslar için söylüyorum bizim idaremiz birebir çalışılmadığı takdirde online olarak çalışılırsa izinler sonraya aktarılamıyor dedi.ben o yuzden izne ayrılacagım. 21 eylüle kadar olan kısım aktarılamayacak zaten sonrasına da bir kac hafta kalıyor
Benim arkadaşımınkini kabul etmişlerdi Haziranda doğum yaptıEvet uzaktan eğitimi milli eğitim fiili çalışma kabul etmemiş geçen dönem öğretmenin birinde çalışabilir raporu kabul edilip 5 haftayı sonraya aktarmak istemişler okula soruşturma açılmış
Anladım canımm çok sağolll3 3 kuralı diye bişey var tatlım anne sütü için 3 saat oda sıcaklığında 3 gün dolapta 3 ay buzlukta saklıyabiliyosun.
Anne sütü poşetine aktarıp buzluğa atqrım diye düşünüyorum bazen sütün azaldığı dönemler oluyo bazen kızıma yada babasına bırakıp çıkarım acıkırsa verirler.İlk zamanlar kaşık biberonlarla sonra normal biberonla verilebilir.
Hocam sanmıyorum müdür değil mem ilgilenir yardımcı olurlar da ben aldım aktarmak için de elimden geleni yaparım
Hadi bakalim gecmis olsun canim bende cuma gidecegim doktora darisi basima insallahKızlar merhaba
Randevumuz vardı sabah. Gördüm bebişimiherşey normal dedi. 31+2 yim haftasıyla uyumlu. 1700 gr 42 cm olmuş çekirgem ilk defa yüz fotosu da alabildik. İstediğim gibi değil ama burnu felan görünüyo işte
Kan sulandırıcı kullananlar için, ben sormadan doktorum söyledi. Kan sulandırıcı kullananlar korkuyo bebeği tehlikeye atmim diye sezeryan istiyo ama sen hiç öyle düşünme korkma dedi. Normal doğum yapabilirsin herhangi bi risk yok sadece doğumdan 12 saat önceden iğneyi kesmemiz önemli dedi.
Karnım akşamları çok geriliyo şişiyo, bebek bi tarafa toplanıyor dedim. Normal hatta en çok 32.haftada oluyor bu tür şikayetler dedi.
Çalışabilir raporu da aldım. Doktorum sıkıntı çıkarmadı. Hemen yazıp verdi.
Bizden haberler beyle
Canim erken dogum riskim var diye doktorum yürümeyi de yasakladi sürekli yatiyorum bilmiyorum insallah sekerle alakasi yoktur ☹Yani ölçümlerin yanlış değilse baya büyük bebek ama şekerle ilgisi varmıdır illaki bilemiyorum ailede siz nasıl doğdunuz eşiniz sen bunlarda önemli genetik te oluyor böyle şeyler..ama sen tabiki her ihtimale karşı çok dikkat et son ayındasın elinden geldiğince degil fAzlasini yap tamamen kes sekerini yukseltcek gıdaları ve bol bol yürüyüş yap muhakkak tek iyi gelen sey bol yuruyus sekere cunku aninda etki ediyor ve düşürüyor..
Canim doktor bizi hic düşünmedi sanırım direk sekerden dedisadece karnı ilerde olmuyo şeker olma durumunda kilo olarakta iri oluyolar canim..ama eside kendide uzun ve iri yapiliymiş ondan olabilir tabiki
Canim ilk yuklemede 191 çıkmıştı tokluk sekerim simdi diyetle 140 lara düştü bazen dahada düşük ama niye böyle oldu anlamadimAslinda diyet yapiyorsun ve sekerinde dusuk cikiyormus anlamadim valla
Kiz beni de dun gece uyutmadi resmen acaba rahat mi edemedi diye oturarark uyudum hic durmadi sabaha kadarKızlar benim bebişte aşırı hareketli ve canımı çok yakıyor hareketleri korkuyorum erkenci kuş mu olacak acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?