2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
hareketle gelme zamanın alakası varmı bilmiyorum :) ne güzel keyfini cıkar bence benmki normal sanırım en basından beri beni rahatsız etmiyor sadece kaburgamı ittirdiğinde canım yanıyo :)
ah keşke keyif çıkartabilsem canım o kadar çok yanıyor ki nefes alamıyorum şu iki gündür tepiklenmekten

Evet ben de Ankaradayım Memorial de ve lösantede yaptırıyor doktorum doğumları memorialde olacağım sanırım ama bir gidip bilgi almak isterdim
Benim doktorumun da dogum yaptirdigi yerler arasinda losante var. Hatta salgin dalgasi olursa losante ve hrs salgin hastanesi ilan edilmez diye konustuk. Gidip bilgi alinabilir bence ama eskiden odalari servisi filan forebiliyormussun. Artik o imkan yok anlasilan. Doktorundan bilgi alabilecegin bi telefin numarasi kisi adi filan alamiyir musun? Ben hangisinin yeni dogan yogun bakimi sgk ile anlasmali ise ona oncelik vermeyi dusunuyorum.

Herkes agridan, kasilmadan bahsetmis. Bende hicbir sey yok. bir tek bebek gerindigi zaman karnimda gerginlik hissediyorum. Ne zamana kadar baslamasi lazim bu bh kasilmalarinin?

Ben puset örtüsü diktim sarıya gerek yok bence de

Herkes agridan, kasilmadan bahsetmis. Bende hicbir sey yok. bir tek bebek gerindigi zaman karnimda gerginlik hissediyorum. Ne zamana kadar baslamasi lazim bu bh kasilmalarinin?
Aman öyle deme bende geçen öyle dedim, dün kasıklarıma, belime ağrılar girdi bacaklarım tutmuyordu nazar ettim kendimi

Aman öyle deme bende geçen öyle dedim, dün kasıklarıma, belime ağrılar girdi bacaklarım tutmuyordu nazar ettim kendimi
Geçmiş olsun cnm..Bende dra ne zaman gitsem bebek uyuyor beni de henüz nst ye almadı bir dahaki kontrol 28 inde belki o zaman alır. Merak ediyorum nst nasıl birşey.

Geçmiş olsun cnm..Bende dra ne zaman gitsem bebek uyuyor beni de henüz nst ye almadı bir dahaki kontrol 28 inde belki o zaman alır. Merak ediyorum nst nasıl birşey.
Teşekkür ederim canım geçti çok şükür bütün gün kendime okuyup üfledim aman kuzular şimdi gelmeyin daha çok erken dedim
Nst çok sıkıcı bazen olmuyor tekrar çekiyorlar ben hiç sevmiyorum nst yi birde sırt üstü uzanınca nefesin daralıyor yan uzanınca olmuyor bazen ay berbat

Neye göre bunu söylediler. Uzaktan eğitim fiilen calismis sayilmiyormuymus. Bilgi verdiler mi size
Evet uzaktan eğitimi milli eğitim fiili çalışma kabul etmemiş geçen dönem öğretmenin birinde çalışabilir raporu kabul edilip 5 haftayı sonraya aktarmak istemişler okula soruşturma açılmış

bu 34 hafta bana zor gelmeye basladi kizlar ya tuvaletten cikamiyorum sanirim bu cati agrisi denen seyi yasadim bugun cok halsizim son zamanlar ama zaman gecmiyor sanki

Hocam sanmıyorum müdür değil mem ilgilenir yardımcı olurlar da ben aldım aktarmak için de elimden geleni yaparım

Evet uzaktan eğitimi milli eğitim fiili çalışma kabul etmemiş geçen dönem öğretmenin birinde çalışabilir raporu kabul edilip 5 haftayı sonraya aktarmak istemişler okula soruşturma açılmış
Benim arkadaşımınkini kabul etmişlerdi Haziranda doğum yaptı

Anladım canımm çok sağolll Kaşık biberon alayım bide

Hadi bakalim gecmis olsun canim bende cuma gidecegim doktora darisi basima insallah

Canim erken dogum riskim var diye doktorum yürümeyi de yasakladi sürekli yatiyorum bilmiyorum insallah sekerle alakasi yoktur ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…