2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doktor hasta etme deyince cok üzüldüm canim benim yüzümden bebegime bisey olmasin ultrason 200 300 gram maksimum degisir yanlis ölçebilir ama yinede cok iri bebel dedi bu haftalarda sizinkiler kac grmdi

Bilmiyorum canim aslında benimkinin boyufa uzun 30.haftada 45 cm doktor şeker boya etki etmez kiloya eder dedi ama yinede beni korkuttu

Ölçümlerde hata payı da var canım 1 hafta ilerde olması zaten normal sayılıyor. Başka dr a da ölçtürseydin belki senin dr un cihaz veya el ayarı büyük ölçüyordur.
Baska bir doktordan pazrtesiye randevu aldim canim o da aklima geldi ama kendisi yanılma payi 200 300 grm maksimum dedi

bu 34 hafta bana zor gelmeye basladi kizlar ya tuvaletten cikamiyorum sanirim bu cati agrisi denen seyi yasadim bugun cok halsizim son zamanlar ama zaman gecmiyor sanki
Benmde 33 bitti şikayetlerim arttı yarın Bi kan vereyim dedm elim ayağım uyusuyor uyurken bide yorgunluk uyku hali var sürekli mide desem ne yesem ekliyor agzımın tadı yok sanki hiç bsy yememiş gibi ilk aylardaki gibi oldum arada bulantı oluyor cabucak yoruluyorum sırtım kopuyor walla 2. 3 ay dönemi cok iyiydi ya

senle ben çok iyiyiz diye geziniyorduk şimdi bende kendimi koltuğa zor attım sırtın tuttu..
Oğlum birde oyun istiyor onada kızdım canımın acısından uff şu iki ayı atlatayım başka birşey istemiyorum..

valla ilk doneme geri donduk gibi resmen insan korkuyorda hep ya bir sey olursa ya erken dogum olursa diye doktorlar genelde bu yasadiklarimiza normal.diyorlar ama iste artik annelik duygulari sanirim vucutlarda artik yoruldu

Kızlar kaç gündür muhabbeti geçiyor kamuda çalışanların idari izin devamı için doktordan çalışamaz raporu almamıza gerek yok dimi ? Özellikle çalışmak isteyenler gidip çalışabilir raporu alıyor çalışmak istemeyenlerin bişey almasına gerek yok dimi ?

Benim arkadaşımınkini kabul etmişlerdi Haziranda doğum yaptı
Her milli eğitimde uygulama aynı değil mi acaba ben en başından çalışmak istemediğimi söylemiştim zaten onlarda böyle birşey yaşadıklarından bahsettiler bende şaşırdım açıkçası

Sagol canim benim midem cok ağriyor aşiri derecede gaz var sanci yapiyor allahim ne olursun günler cabuk gecsin kazasiz belasiz yaza denk geldik günler uzundur gözüme 2 sene gibi geliyor bunaldim sicaklardan
Amin canim insallah hic zaman gecmiyor gibi geliyor burda sicaklar azaldi gibi biraz ama agri sancilar basladi bendede allah yardimcimiz olsun sag salim kucagimiza alalimda insallah

32.haftada izne ayrılacagımıza dair evrak veriyoruz kurumumuza.
Bir de idari izin devam ediyor mu okul müdürüm belli değil dedi haftaya 31 + olacagım zaten sonraki haftada izne ayrılacagım. Okula gidecek miyim haftaya

Her milli eğitimde uygulama aynı değil mi acaba ben en başından çalışmak istemediğimi söylemiştim zaten onlarda böyle birşey yaşadıklarından bahsettiler bende şaşırdım açıkçası
Siz haftaya okula gidecek misiniz? Ben durumumu bildirir rapor aldım doktordan ama idare almadı yazı gelmedi belli değil hamilelere verilen iznin devamı için dedi

Doktor hasta etme deyince cok üzüldüm canim benim yüzümden bebegime bisey olmasin ultrason 200 300 gram maksimum degisir yanlis ölçebilir ama yinede cok iri bebel dedi bu haftalarda sizinkiler kac grmdi
Canım o ölçü çok farkediyor doktor ilk ölçtü iki hafta önde çıktı sonra pozisyon degistirdi bebek, tekrar ölçtü bir hafta önde çıktı bende de şeker çıktı evde takip ediyorum ama yinede etkisi oluyor sanırım kafasıda büyük çıkıyor

1900 gr dı.babası 180 ben 165 im öyle filinta değiliz yani.

benim bildiğim çalışmak istersen çalışabilir istemezsen çalışamaz raporu alıp resmi olarak doğum izninin başlaması. her türlü raporunu alıp kurumuna iletmen lazım

Herkes agridan, kasilmadan bahsetmis. Bende hicbir sey yok. bir tek bebek gerindigi zaman karnimda gerginlik hissediyorum. Ne zamana kadar baslamasi lazim bu bh kasilmalarinin?
Senin ilk bebekti dimi ne güzel işte.Bende ilk hamileiğimde hiç sıkıntı yaşmadım keyfini sür valla bazı gebelikler çok rahat geçiyo şanslı azınlıktasın.

Baska bir doktordan pazrtesiye randevu aldim canim o da aklima geldi ama kendisi yanılma payi 200 300 grm maksimum dedi
200 300 gram da 1 hafta ediyor zaten. Burdakilerin yarısı en az 1 hafta önden gidiyor ben dahil. Haliyle normal sayılır o zaman. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…