Doktor hasta etme deyince cok üzüldüm canim benim yüzümden bebegime bisey olmasin ultrason 200 300 gram maksimum degisir yanlis ölçebilir ama yinede cok iri bebel dedi bu haftalarda sizinkiler kac grmdiBu 30.haftalar aşağı yukarı bebeklerin minyonmu tombikmi doğucanı belirliyo.
Benim iki çocuğum bu haftalarda sırayla 2 şer hafta geri gitti ikiside minyon doğdu.
Ama bu 1 hafta ilerde şimdiden ablasını doğurduğum kiloyu geçti doktor bu bebeğin diğerlerinden iri doğacak dedi.
Yani demem oki eğer ölçümlerin normalse ki normal diyosun bebeğin suyuda iyiymiş doktorunda önermemiş hiç ünsilin talep etme doktordan.Vücudun sistemine müdahale etme hem ultrson ölçümleri okadarda güvenli değil takip ediyorum doğum yapan anneleri hep 500 600 gr eksik doğuyo bebekler.bi tanesine hatta şok oldum 4 hafta geride dedikleri çocuk 4 kg doğdu maşallah.Sen üzme kendini sık git doktora düzenli beslen niye hasta edesin bebişi stresde bebeğe zarar.
Bilmiyorum canim aslında benimkinin boyufa uzun 30.haftada 45 cm doktor şeker boya etki etmez kiloya eder dedi ama yinede beni korkuttuCanım genetik de olabiliyor benim de şeker yüklemem de sorun yoktu hala şeker takibi yapıyorum 30. Haftada 43 cm ve 1910 çıktı doktorum takip etmese şekerimi diyetisyene yollardım direkt diyabet diye dedi yarıyor bebişe yenilenler sanırım
Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin sende dikkat et insallahSagol canim kaynim kapmiş eltim cocuklari hepsi kapmiş bir tek kaynanamda belirti yok ayirdim canim 3 gündür uzak duruyorum
Baska bir doktordan pazrtesiye randevu aldim canim o da aklima geldi ama kendisi yanılma payi 200 300 grm maksimum dediÖlçümlerde hata payı da var canım 1 hafta ilerde olması zaten normal sayılıyor. Başka dr a da ölçtürseydin belki senin dr un cihaz veya el ayarı büyük ölçüyordur.
Benmde 33 bitti şikayetlerim arttı yarın Bi kan vereyim dedm elim ayağım uyusuyor uyurken bide yorgunluk uyku hali var sürekli mide desem ne yesem ekliyor agzımın tadı yok sanki hiç bsy yememiş gibi ilk aylardaki gibi oldum arada bulantı oluyor cabucak yoruluyorum sırtım kopuyor walla 2. 3 ay dönemi cok iyiydi yabu 34 hafta bana zor gelmeye basladi kizlar ya tuvaletten cikamiyorum sanirim bu cati agrisi denen seyi yasadim bugun cok halsizimson zamanlar ama zaman gecmiyor sanki
Sagol canim benim midem cok ağriyor aşiri derecede gaz var sanci yapiyor allahim ne olursun günler cabuk gecsin kazasiz belasiz yaza denk geldik günler uzundur gözüme 2 sene gibi geliyor bunaldim sicaklardanCok gecmis olsun canim rabbim sifa versin sende dikkat et insallah
senle ben çok iyiyiz diye geziniyorduk şimdi bende kendimi koltuğa zor attım sırtın tuttu..Benmde 33 bitti şikayetlerim arttı yarın Bi kan vereyim dedm elim ayağım uyusuyor uyurken bide yorgunluk uyku hali var sürekli mide desem ne yesem ekliyor agzımın tadı yok sanki hiç bsy yememiş gibi ilk aylardaki gibi oldum arada bulantı oluyor cabucak yoruluyorum sırtım kopuyor walla 2. 3 ay dönemi cok iyiydi ya
valla ilk doneme geri donduk gibi resmen insan korkuyorda hep ya bir sey olursa ya erken dogum olursa diye doktorlar genelde bu yasadiklarimiza normal.diyorlar ama iste artik annelik duygulari sanirim vucutlarda artik yorulduBenmde 33 bitti şikayetlerim arttı yarın Bi kan vereyim dedm elim ayağım uyusuyor uyurken bide yorgunluk uyku hali var sürekli mide desem ne yesem ekliyor agzımın tadı yok sanki hiç bsy yememiş gibi ilk aylardaki gibi oldum arada bulantı oluyor cabucak yoruluyorum sırtım kopuyor walla 2. 3 ay dönemi cok iyiydi ya
Her milli eğitimde uygulama aynı değil mi acaba ben en başından çalışmak istemediğimi söylemiştim zaten onlarda böyle birşey yaşadıklarından bahsettiler bende şaşırdım açıkçasıBenim arkadaşımınkini kabul etmişlerdi Haziranda doğum yaptı
Amin canim insallah hic zaman gecmiyor gibi geliyor burda sicaklar azaldi gibi biraz ama agri sancilar basladi bendede allah yardimcimiz olsun sag salim kucagimiza alalimda insallahSagol canim benim midem cok ağriyor aşiri derecede gaz var sanci yapiyor allahim ne olursun günler cabuk gecsin kazasiz belasiz yaza denk geldik günler uzundur gözüme 2 sene gibi geliyor bunaldim sicaklardan
32.haftada izne ayrılacagımıza dair evrak veriyoruz kurumumuza.Kızlar kaç gündür muhabbeti geçiyor kamuda çalışanların idari izin devamı için doktordan çalışamaz raporu almamıza gerek yok dimi ? Özellikle çalışmak isteyenler gidip çalışabilir raporu alıyor çalışmak istemeyenlerin bişey almasına gerek yok dimi ?
Siz haftaya okula gidecek misiniz? Ben durumumu bildirir rapor aldım doktordan ama idare almadı yazı gelmedi belli değil hamilelere verilen iznin devamı için dediHer milli eğitimde uygulama aynı değil mi acaba ben en başından çalışmak istemediğimi söylemiştim zaten onlarda böyle birşey yaşadıklarından bahsettiler bende şaşırdım açıkçası
Canım o ölçü çok farkediyor doktor ilk ölçtü iki hafta önde çıktı sonra pozisyon degistirdi bebek, tekrar ölçtü bir hafta önde çıktı bende de şeker çıktı evde takip ediyorum ama yinede etkisi oluyor sanırım kafasıda büyük çıkıyorDoktor hasta etme deyince cok üzüldüm canim benim yüzümden bebegime bisey olmasin ultrason 200 300 gram maksimum degisir yanlis ölçebilir ama yinede cok iri bebel dedi bu haftalarda sizinkiler kac grmdi
1900 gr dı.babası 180 ben 165 im öyle filinta değiliz yani.Doktor hasta etme deyince cok üzüldüm canim benim yüzümden bebegime bisey olmasin ultrason 200 300 gram maksimum degisir yanlis ölçebilir ama yinede cok iri bebel dedi bu haftalarda sizinkiler kac grmdi
benim bildiğim çalışmak istersen çalışabilir istemezsen çalışamaz raporu alıp resmi olarak doğum izninin başlaması. her türlü raporunu alıp kurumuna iletmen lazımKızlar kaç gündür muhabbeti geçiyor kamuda çalışanların idari izin devamı için doktordan çalışamaz raporu almamıza gerek yok dimi ? Özellikle çalışmak isteyenler gidip çalışabilir raporu alıyor çalışmak istemeyenlerin bişey almasına gerek yok dimi ?
İnsan bi tedirgin oluyor değil mi , çok merak ediyorum neden uyumuyorlarKiz beni de dun gece uyutmadi resmen acaba rahat mi edemedi diye oturarark uyudum hic durmadi sabaha kadar
Senin ilk bebekti dimi ne güzel işte.Bende ilk hamileiğimde hiç sıkıntı yaşmadım keyfini sür valla bazı gebelikler çok rahat geçiyo şanslı azınlıktasın.Herkes agridan, kasilmadan bahsetmis. Bende hicbir sey yok.bir tek bebek gerindigi zaman karnimda gerginlik hissediyorum. Ne zamana kadar baslamasi lazim bu bh kasilmalarinin?
200 300 gram da 1 hafta ediyor zaten. Burdakilerin yarısı en az 1 hafta önden gidiyor ben dahil. Haliyle normal sayılır o zaman. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Baska bir doktordan pazrtesiye randevu aldim canim o da aklima geldi ama kendisi yanılma payi 200 300 grm maksimum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?