2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Siz haftaya okula gidecek misiniz? Ben durumumu bildirir rapor aldım doktordan ama idare almadı yazı gelmedi belli değil hamilelere verilen iznin devamı için dedi
Hayır gitmeyeceğim raporu okula bıraktım öncesinde haber vermiştim zaten rappr getireceğimi onlarda kabul ettiler olumsuz bir dönüş olmadı

Aynen valla biz enerjiyi erken bitirdik ya bende işe gitmesem iyiyim aslında işte sırtım cok agrıyor biyere usanmam gerekiyor bazen müdür olmada mescitte uzanıyorum ara ara iyi geliyor da oda bu ara oturdu kaldı biyere de gitmiyorsabahları iyiyöm ama aksama mala bağlıyorum

valla ilk doneme geri donduk gibi resmen insan korkuyorda hep ya bir sey olursa ya erken dogum olursa diye doktorlar genelde bu yasadiklarimiza normal.diyorlar ama iste artik annelik duygulari sanirim vucutlarda artik yoruldu
Ay ben öle korkuları yendim aklıma gelmiyo valla hiç koronadan bile korkmuyorum desem yeridir ama yasadıklarımız normal iyi beslenerek ve dinlenerek gecirme gerek bu dönemi normalde ama şartlar malesef

Benimki yeni yazıI gelmedi diye raporumu kabul etmiyor
İptaliyle ilgili bir yazı yok çoğu kişi raporunu bu hafta verdi milli eğitimi arayıp soranlar bile olmuştu sen de istersen sor onlar devam ediyor derse müdürün itiraz edemez öyle bir durum olursa da dilekçe yazaraın cumhurbaşkanlığı genelgesini de ekleyerek

Numara var da cevap vermiyorlar artık sonlara doğru gidip konuşuruz. Umarım en hayırlısını seçeriz kendimiz ve bebeğimiz için.

Siz haftaya okula gidecek misiniz? Ben durumumu bildirir rapor aldım doktordan ama idare almadı yazı gelmedi belli değil hamilelere verilen iznin devamı için dedi
Belli değil olur mu hazirandaki yazı süresizdi. Herhangi başka bir yazıyla kesilmedi. Hala devam ediyor. Sizin idare bence kafalarından iş uyduruyor. Ben bugün aradım e nabızda kronik rahatsızlıkla ilgili raporum var gebelik durumumu ayrıca yazı getireyim mi diye. Onu da getir hocam dediler.

Herkes agridan, kasilmadan bahsetmis. Bende hicbir sey yok. bir tek bebek gerindigi zaman karnimda gerginlik hissediyorum. Ne zamana kadar baslamasi lazim bu bh kasilmalarinin?
Bence hiç sesini çıkarma. Kendine nazar değdirme. Ben ilk bebeğimde hiçbir ağrı sızı olmadan sezaryene girmiştim 39. Haftada. Kişiden kişiye çok değişiyor bence bu işler.

Ölçümlerde de fark ediyor demekki kafasi karın cevresi boyu benim hepsi 2 haftadan fazla önde Bende şekerimi hergun ölçüyorum ama demekki yeterli gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…