Masallah sizde uzunsunuz canim bizler biraz daha uzunuz ama kilosuda fazla iste korkum o hayırlısı haftaya pazartesi baska doktordan randevu aldim o zaman kac cikacak biraz daha dikkatli davraniyorum bu hafta1900 gr dı.babası 180 ben 165 im öyle filinta değiliz yani.
Insallah canim pazrtesiyi bekleyecem insallah bir sorun yoktur daha dikkatli besleneyim bu hafta inşallah200 300 gram da 1 hafta ediyor zaten. Burdakilerin yarısı en az 1 hafta önden gidiyor ben dahil. Haliyle normal sayılır o zaman. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.
Gecmis olsun canim neden olmus peki durumun nasil simdiKızlar hastaneye yattım benim için dua edin . Saat 7 de kanamam oldu
Çalışamaz raporu sağlık ocağından alınmıyor canım kadın dogumcuya gidip alman gerekBen de özel muayenehanedeyim o yüzden devlete vs gidip uğraşmak yerine sağlık ocağından alınır mı demiştim ama söylenenlere göre olmuyormuş. Hastane yolu gözüktü sanırım.
Benim doktorum öneriyor ilk doğumun dediKızlar epidural normal doğumla ilgili ne düşünüyosunuz...kimisi önermiş kimi önermemiş..doktorlar öneriyo,ama yaptırıp bel bacak ağrısı yasayanda çok
Ben ilk doğumu epodural normal yaptım pişman değilim hiç yine olsa yine yapardımKızlar epidural normal doğumla ilgili ne düşünüyosunuz...kimisi önermiş kimi önermemiş..doktorlar öneriyo,ama yaptırıp bel bacak ağrısı yasayanda çok
İlk doğumum epidural normal sonrasında bel bacak ağrısı hiç yaşamadım ama doğum sırasında epiduralin verdiği hissizlikten kaynaklı ıkınamadım o sıkıntı oldu ama doğuma kadar geçen süreyi daha konforlu yaşıyorsunuz yine epidural normal yapacağım kısmetseKızlar epidural normal doğumla ilgili ne düşünüyosunuz...kimisi önermiş kimi önermemiş..doktorlar öneriyo,ama yaptırıp bel bacak ağrısı yasayanda çok
Çok geçmiş olsun canım. Bizi habersiz bırakma. İnşallah hiç bi sorun olmadan eve döneceksin.Kızlar hastaneye yattım benim için dua edin . Saat 7 de kanamam oldu
Kızlar kaç gündür muhabbeti geçiyor kamuda çalışanların idari izin devamı için doktordan çalışamaz raporu almamıza gerek yok dimi ? Özellikle çalışmak isteyenler gidip çalışabilir raporu alıyor çalışmak istemeyenlerin bişey almasına gerek yok dimi ?
Idari izin genelgesi kalkmadi diye biliyorum. Neden bu kadar kafa karisikligi var anlamis degilim. Yazida 24 ile 32 hafta arasina idari izin verilir diyor. 32 bitince idari izin de bitiyor. Ya calisabilir raporu alip ise donulecek ya da yine 32 haftalik gebedir raporu alinip dogum iznine ayrilinacak. Ogretmenlerde su an calisabilir raporuyla izin aktarmada belirsizlik var anladigim ama bunun disinda cok da belirsiz degil bence.32.haftada izne ayrılacagımıza dair evrak veriyoruz kurumumuza.
Bir de idari izin devam ediyor mu okul müdürüm belli değil dedi haftaya 31 + olacagım zaten sonraki haftada izne ayrılacagım. Okula gidecek miyim haftaya
Bende ilk doğumumda epidural almıştım. Tamamen kesmedi ağrıyı ama kısmen azalttı diyebiliriz. Ancak doğum esnasında ıkınma hissimi kaybettirdi benim ve çok fazla üzerime bastırdılar haliyle de fazlasıyla yırtılmam ve dikişim olduKızlar epidural normal doğumla ilgili ne düşünüyosunuz...kimisi önermiş kimi önermemiş..doktorlar öneriyo,ama yaptırıp bel bacak ağrısı yasayanda çok
Kızlar ben de seminer başlayınca 31 olacağım yani idari izinli olacagim çalışamaz raporu alamadığım için de sağlık ocağından bir belge aliip müdür yardımcısına attim gitmeyeceğim okula ama en azinda bir belge olsun dedim. 1 eylül de 32 bitince çalışamaz alıp vereceğim okulaIdari izin genelgesi kalkmadi diye biliyorum. Neden bu kadar kafa karisikligi var anlamis degilim. Yazida 24 ile 32 hafta arasina idari izin verilir diyor. 32 bitince idari izin de bitiyor. Ya calisabilir raporu alip ise donulecek ya da yine 32 haftalik gebedir raporu alinip dogum iznine ayrilinacak. Ogretmenlerde su an calisabilir raporuyla izin aktarmada belirsizlik var anladigim ama bunun disinda cok da belirsiz degil bence.
Cok geçmuş olsun ne oldu birden bire ya ☹Kızlar hastaneye yattım benim için dua edin . Saat 7 de kanamam oldu
Geçmiş olsun hayırlı haberlerle, sağlıkla dön inşKızlar hastaneye yattım benim için dua edin . Saat 7 de kanamam oldu
Hem de nasil yatsan biturlu yatmasan bi turluİnsan bi tedirgin oluyor değil mi , çok merak ediyorum neden uyumuyorlar
Allah yardımcın olsun ben evde çekemiyorum bu sırt ağrısını sen birde çalışıyorsunAynen valla biz enerjiyi erken bitirdik ya bende işe gitmesem iyiyim aslında işte sırtım cok agrıyor biyere usanmam gerekiyor bazen müdür olmada mescitte uzanıyorum ara ara iyi geliyor da oda bu ara oturdu kaldı biyere de gitmiyorsabahları iyiyöm ama aksama mala bağlıyorum
Ben çalışmak istemeyenler için her hangi bir rapor almadan direk idari izni başlıyor diye düşünüyordum demek ki yanlış düşünüyormuşum yarın doktora gidiyorum o zaman rapor alsam olur mu acaba çünkü yarın 32+5 günlük olcaz bu raporlar tam 32+0 da alınıyormuş benim 3 gün geçmiş olcak sorun olur mu acabaIdari izin genelgesi kalkmadi diye biliyorum. Neden bu kadar kafa karisikligi var anlamis degilim. Yazida 24 ile 32 hafta arasina idari izin verilir diyor. 32 bitince idari izin de bitiyor. Ya calisabilir raporu alip ise donulecek ya da yine 32 haftalik gebedir raporu alinip dogum iznine ayrilinacak. Ogretmenlerde su an calisabilir raporuyla izin aktarmada belirsizlik var anladigim ama bunun disinda cok da belirsiz degil bence.
Yok sorun olmaz 32+6da olsan 32 oldıgun için prpblem olmayacaktır. Brnim de doktor iizinde 32+3de verecegim problem olmaz dediBen çalışmak istemeyenler için her hangi bir rapor almadan direk idari izni başlıyor diye düşünüyordum demek ki yanlış düşünüyormuşum yarın doktora gidiyorum o zaman rapor alsam olur mu acaba çünkü yarın 32+5 günlük olcaz bu raporlar tam 32+0 da alınıyormuş benim 3 gün geçmiş olcak sorun olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?