2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de özel muayenehanedeyim o yüzden devlete vs gidip uğraşmak yerine sağlık ocağından alınır mı demiştim ama söylenenlere göre olmuyormuş. Hastane yolu gözüktü sanırım.
Çalışamaz raporu sağlık ocağından alınmıyor canım kadın dogumcuya gidip alman gerek

Kızlar epidural normal doğumla ilgili ne düşünüyosunuz...kimisi önermiş kimi önermemiş..doktorlar öneriyo,ama yaptırıp bel bacak ağrısı yasayanda çok

Kızlar epidural normal doğumla ilgili ne düşünüyosunuz...kimisi önermiş kimi önermemiş..doktorlar öneriyo,ama yaptırıp bel bacak ağrısı yasayanda çok
Ben ilk doğumu epodural normal yaptım pişman değilim hiç yine olsa yine yapardım

İlk doğumum epidural normal sonrasında bel bacak ağrısı hiç yaşamadım ama doğum sırasında epiduralin verdiği hissizlikten kaynaklı ıkınamadım o sıkıntı oldu ama doğuma kadar geçen süreyi daha konforlu yaşıyorsunuz yine epidural normal yapacağım kısmetse

32.haftada izne ayrılacagımıza dair evrak veriyoruz kurumumuza.
Bir de idari izin devam ediyor mu okul müdürüm belli değil dedi haftaya 31 + olacagım zaten sonraki haftada izne ayrılacagım. Okula gidecek miyim haftaya
Idari izin genelgesi kalkmadi diye biliyorum. Neden bu kadar kafa karisikligi var anlamis degilim. Yazida 24 ile 32 hafta arasina idari izin verilir diyor. 32 bitince idari izin de bitiyor. Ya calisabilir raporu alip ise donulecek ya da yine 32 haftalik gebedir raporu alinip dogum iznine ayrilinacak. Ogretmenlerde su an calisabilir raporuyla izin aktarmada belirsizlik var anladigim ama bunun disinda cok da belirsiz degil bence.

Bende epidural istiyorum..ilk doğumumda epidural almadım..bundada yorumlar insanı tedirgin ediyo tabi nasıl bi süreç ilerlicek insan bilmiyo ama yinede düşünüyorum

Bende ilk doğumumda epidural almıştım. Tamamen kesmedi ağrıyı ama kısmen azalttı diyebiliriz. Ancak doğum esnasında ıkınma hissimi kaybettirdi benim ve çok fazla üzerime bastırdılar haliyle de fazlasıyla yırtılmam ve dikişim oldu ayrıca doğum sonrasında da anestezi etkisini bi süre atamadım üzerimden ve çok baş ağrısı yaşadım yani 1hafta-10 gün kadar.
Şimdi 2.bebeğimi bekliyorum 32.haftamdayım bende sanırım bunda da yine epidural alma şansım olursa almak isticem hayırlısı :)

Kızlar ben de seminer başlayınca 31 olacağım yani idari izinli olacagim çalışamaz raporu alamadığım için de sağlık ocağından bir belge aliip müdür yardımcısına attim gitmeyeceğim okula ama en azinda bir belge olsun dedim. 1 eylül de 32 bitince çalışamaz alıp vereceğim okula

Allah yardımcın olsun ben evde çekemiyorum bu sırt ağrısını sen birde çalışıyorsun

Ben çalışmak istemeyenler için her hangi bir rapor almadan direk idari izni başlıyor diye düşünüyordum demek ki yanlış düşünüyormuşum yarın doktora gidiyorum o zaman rapor alsam olur mu acaba çünkü yarın 32+5 günlük olcaz bu raporlar tam 32+0 da alınıyormuş benim 3 gün geçmiş olcak sorun olur mu acaba

Yok sorun olmaz 32+6da olsan 32 oldıgun için prpblem olmayacaktır. Brnim de doktor iizinde 32+3de verecegim problem olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…