2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dualarınız mesajlarınız için çoook teşekkür ediyorum ❤ Sancım varmış kanamaya sebep oymuş. Arkadaşımı aradım kanama olduğunda konuşurken kasılmam var deyince bir git nst yapsınlar dedi . Kalktık hemen gittik çoluk çocuk onlar beni arabada bekleyeceklerdi ben çıktım muayene oldum , kanama devam ediyor nst de sancı çıktı yatış yapıldı . Plesanta previa ,kan hazırla , yoğun bakım rezerve edildi diyor.. , bir yandan Bilgi veriyor , kanama devam ederse acil sezeryan , ciğer geliştirici iğne , coombsta pozitif çıktı ordan bir ortalık karıştı , negatife yakınmış Allah tan iğne oldum . Sancı için sürekli ilaç veriyorlar . Geldiğimden beri nst te bağlı yatıyorum . Tabi o esnada eşim gitti çocukları bıraktı ben yalnız psikoloji kaydı bayaa ağladım . Dr um yatışın yapıldıysa iki gün bırakırlar hastanede dedi . Ben hemen gece çıkmak istedim durumlar böyle hastanedeyim dua edin

Baska bir doktordan pazrtesiye randevu aldim canim o da aklima geldi ama kendisi yanılma payi 200 300 grm maksimum dedi
Olsun sen bi başka hekime görün bence onunda fikrini al..ben senin doktorunu en.başından beri zaten bi felaket tellalı gibi görüyorum aşırı abarttığı oluyodu inşallah buda öyle bir konudur..şekerinde normal seviyedeymiş boya etki etmez şeker evet ama.o boya da o kilo normal olabilir..sen bi fikir al yine başka doktordan

ilaçlar sancılarını keser inşallah.yanında kim var çocuklara kim bakıyor.

Cok gecmis olsun canım hic uzulme mudehale edilmiş hemen gecer eminim sabaha biseyin kalmaz..tedbiren ignelerinde yapilmis hic telaşlanma...yarina evdesin Allahin izniyle dinlenmeyle geçer inşallah

Yanımda kimse yok .Allah tan annemler gelmişti , buradalar , çocukları eşim onlara bıraktı bir süre yanımda durdu sonra mecbur gitti hem işe gidecek hem çocuklar çok üzülmüş . İzin imkanı yok
Canım benim hiç üzülme tabi bi anda olunca panik olup sinirlerin boşalması çok normal. Bebişinin sahibi var herşey yapılmış emin ellerdesingerisini Allah a bırak uyumaya ve vücudunu dinlendirmeye çalış. Bebişinin sadece senin mutlu hislerine ihtiyacı var. Dualarımız seninle gönlünce olur inşallah canım

Canım çok geçmiş olsun. Şu an stres en büyük düşmanın. Biliyorum elinde değil ama olabildiğince sakin kalmaya çalış. İlaçla sancını durdururlar hiç merak etme.
Dinlen birazcık

32. Haftadan sonra idari izinle degil, 657'de verilmis olan 16 haftalik dogum izni kullanilarak ise gidilmiyor. Idarenin anlayis gosterecegini dusunuyorum. Sonucta 3 gundur onlar da neredesin diye sizi aramamis

Çalışamaz alacaksan sorun yok.

Hayır ben 31+2 ydim dün verdi doktor. Bişey de demedi. 32.haftadanın içindeyim zaten

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini alırız inşallah. Lütfen kendini germe Allah’ın izniyle herşey güzel olacak. İlaçlarla kesiyorlar o sancıyı. Arkadaşımda 30. haftada sancıyı rastgele nst yaptı doktoru Uşak’tan geliyorsun normalde yapmam ama diye. Sancı çıktı hem de çok. İğnelerle geçirdiler. 39 da doğum yaptı. Sen kendini üzme hastanedesin müdahale ediliyor.

Çalışamaz alacağın için problem olmaz. Çalışabilir alsaydın gitmediğin günler analık hakkından düşecekti

Çok geçmiş olsun canım Allah tez vakitte şifa versin
Sen sakin ol ben inanıyorum herşey yoluna girecek bizi durumdan haberdar et..

Rabbim sifa versin insallah canim erken dogum demislerdi banada igne ve ilacla durdurdular sakin ol canini hic sıkma bebisin zamaninda saglikla gelir insallah

Korkuttuklari hep yanıma kaliyor ayni anda 3 doktora gidiyorum nerdeyse 1 er hafta araliklarla bakalim pazartesi ne diyecek diger doktor boyu hep uzundu ilk haftalardan itibaren seker boya etki etmez dedi zaten kiloya etki eder dedi ama bilemedim insqllah bir sıkıntı yoktur

Hayy Allah ya.. Baya yaramaz çıktı bu bıdık desene Çok çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle ve yaramaz bidikla birlikte İnanıyorum ki herşey kontrol altına alınacak, bu yaşadıkların da bir macera olarak hatıra kalacak size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…