2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cok gecmis olsun csnm benim sakin ol hastanede sana gerkli her turlu mudahaleyi yapacaklardir bebegin icinde senn icinde en iyisi neyse onu yaparlar. Canini skma. Rabbm sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasio etsin. Gonlunu ferah tut kuzum

Bende şimdi hastaneden geliyorum kızlar benim ki 45 cm uzunluğunda 2 kilo olmuş doktorum suyumun kan akışının vs her şeyin çok iyi olduğunu söyledi bebek 28.haftadan itibaren baş aşağı doğum pozisyonunu almıştı yine değişmemiş pozisyonu iyi ama kesinlikle değişmez diyemem bebeklerin ne yapacağı belli olmaz dedi Bebeğin çok hareketli olduğunu söyledim oda hareketli bebek istediğimiz bebek modeli bebek ne kadar hareketli ise o kadar iyi dedi.

Bide doktora sorup tam olarak cevabını anlayamadığım konu şu oldu benim karnım gün içerisinde dönem dönem çok sertleşiyor kas katı kesiliyorum bebeğin karnımı ittirip sertleşmesiyle kasılma aynı şey mi anlayamadım doktorum bana eğer otururken filan özellikle rahim çevresinde çok şiddetli bi sertlik olur ve pozisyon değiştirip bu sertlik 5 dk bir olursa kesinlikle hemen hastaneye git dedi.

Şimdi sorum şu; her sertlik kasılma mıdır ? biz hangi sertliğin kasılma olup olmadığını neye göre karar verip doktora gitcez ? Çünkü bende sertleşme olduğunda karın ve rahim bölgem her yerim komple kas katı kesiliyor o yüzden ayırt edemiyorum.

Maşallah diyelim cnm hersey yolunda olması güzel ama ben su seye takıldım hareketli olmasının ne gibi faydaları oluyormus benmki şikayet derecesinde hareketli değil sürekli hissediyorum ama öle aşırı hareketli diyemem o yüzden böle denilince korkuyorum hareketleri normal veya az ise ne gibi sıkıntılar olabilirki.. Bide o kasılma gerilmeleri bende anlayamıyorum benmde bazen cok geriliyor kasıklarımada 3 5 sn sancı giriyor o kdr ben pek aldırıs etmiyorum en son nstye girdiğimde Bi sıkıntı cıkmamıs tı 10 gün filan oldu

Her milli eğitimde uygulama aynı değil mi acaba ben en başından çalışmak istemediğimi söylemiştim zaten onlarda böyle birşey yaşadıklarından bahsettiler bende şaşırdım açıkçası
Bilmiyorum hocam ama arkadaşım aktarmıştı hayırlısı olsun hiçbir şey belli değil maalesef

Canım sen sürekli hissediyorum diyorsun zaten maşallah bende öyle karnımı delercesine hissetmiyorum hıçkırıklarını ve uyandığında yaptığı hareketleri hissediyorum. Doktorların istemediği gün içerisinde çok az hareketi hissetme durumu sanırım.
Bu arada senin sertliklerin ne sıklıkta oluyor ? Benim karnım kasıklarım çok sık sertleşiyor bu beni korkutmaya başladı ama ağrı kanama filan yok çok şükür

Bizim bebişler tembel doğuncada uslu olsunlar benimkide çok hareketli değil ama bir kere hareket hissetmiyorum diye gittigimde ultrasonda gayet hareketliydi belki pozisyonundan falan derin hissediyoruzdur

Ben de aksamları oluyo baya geriliyorum yorgunkuga baglı olabilirim bilmiyorum cunkü sabah hiç öle sertlik yok bide bazen cocuk gerdiriyor onu bazen anlıyorum ama aksamları gercekten patlayacak gibi gerginliğim oluyo normal diye önemdemedim ben bide benm karnım en basından beri cok sert ve gergin

canim cok gecmis olsun insallah kanaman ve sancilarin durur biran once toparlarsin dualarimiz seninle

Kızlar hastaneye yattım benim için dua edin . Saat 7 de kanamam oldu
Çok geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle inşallah hiç korkma stres yapma güvenli ellerdesin doktorlar kanamayı durduracaktır

Bizim bebişler tembel doğuncada uslu olsunlar benimkide çok hareketli değil ama bir kere hareket hissetmiyorum diye gittigimde ultrasonda gayet hareketliydi belki pozisyonundan falan derin hissediyoruzdur
Bnce cok tekmelemediği için bize öle geliyo Bi dalgalanmalar oluyor sürekli yada gerilme ler ama tekme cok değil sanırım yani en azından uykumdan uyanmıyorum yada uyuyamıyorum hareketinden diyemem inş uslu olurlar eltim 37. Haftasında Bi video atmıstı bana cocuk içerde parti veriyordu sanki öle Bi hareketliydi

Aynen sanki yüzüyor gibi bazende çok derinden pıt pıt oluyor bikaç kez o da hıçkırık sanırım Bende internette gormustum resmen çocuğun ayağı gözüküyor

cnm çook geçmiş olsun kendini ferah tutmaya çalış yavaş yavaş nefes alıp vermeye çalış 28. haftada coombsa bakılmadı mı?dualarımız seninle

Aynen sanki yüzüyor gibi bazende çok derinden pıt pıt oluyor bikaç kez o da hıçkırık sanırım Bende internette gormustum resmen çocuğun ayağı gözüküyor
evet o hıckırık cok oluyo bende sürekli sol kasıgımın altında pıt pıt günde 4 5 defa hıckırıyor :) çapraz duruyor sanırım sağ karın boşluğumun biraz üstünede tekme atıyor bazende kaburgamı itiyor pozisyon aynı 1 2 haftadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…