2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Geçen tv de duydum devlet(sgk) özellerden korona tedavisini karşılamayı bırakınca test fiyatları artmış 410 da epey acaba başka hastanelerde ne kadar ki?
Devlet hastanelerinde test yapılmıyormus özele yönlendiriliomus özellerde sabit fiyat 410

Kuzum çok geçmiş olsun. dualarımız seninle, bebişin uslu uslu durucak zamqnında gelecek inşallah. Kendini bunu tekrar ederek sakinleştirneyi dene, hemde onu severek yaparsan daha da iyi olur. Bizi habersiz bırakma

Şimdi nasilsin canim aklimiz sende testin pozitife döndü diye kanama olmuştur iğne olmana rağman nasil pozitife döndü anlamadim

Kızlar nefes darlığı yaşıyor musunuz dün yatarken çok kötü oldum nefes alırken tıkandım resmen alerjide bi yandan tetikliyor korkuyorumda koronodan

Yuuhhh. Parası olmayan napacak? Ölelim mi?!. Ne insafsız rakamlar bunlar ya!
Allah hepimizin yardımcıısı olsun
Hayır ben test falan yaptırmak istemiyorum belki zorunlu bide yani cok sinir bozucu madem test yapmak istiolarsa hastanelerinde dogum yapacaklara ücretsiz yapsınlar

Sorun Olmaz canım sen git çalışamaz raporu al

Sorun Olmaz canım sen git çalışamaz raporu al
Bugün gidip aldım sorun çıkmadı şükür. Tabi keşke bu izinleri doğum sonrasına atabilseydim ama benim yıl sonunda yanacak yıllık izinlerim vardı şimdi çalışabilir raporu alıp yıllık izinlerimi kullanmak istedim ama bakanlıktan izin verilmedi çalışabilir raporu alınca doğum sonrası izne fiili çalışılan günleri atabiliyormuşuz o yüzden bende doğuma kadar evdeyim bakalım. Doğumdan sonra ne olacak ondan çok endişeliyim o kadar küçük bebeği bırakıp nasıl işe başlayacağım

Kızlar nefes darlığı yaşıyor musunuz dün yatarken çok kötü oldum nefes alırken tıkandım resmen alerjide bi yandan tetikliyor korkuyorumda koronodan

tabi canım ara ara kesintili. normal yeme ölçüsünü kaçırınca da nefes kesiliyor. koronoyla alakası yok

410mus yeni dogum yapan arkadas söyledi
Ben az önce 22 personel için fiyat aldım. 180 TL fiyat verdiler kandan antikor antijen testi için. Psr testi ile birlikte yapılacaksa X2 gibi düşünmek lazım. Toplu olduğu için bir miktar indirim oldu, bireysel yaptırmak için 220 TL demişlerdi. Siz de sorun bir gün önce başka yerd yaptırıp raporunuzla gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…