2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Göğüs kalkanı aldınız mı kızlar ne marka aldınız ? pompa varken de kalkan kullanılıyor mu

çalışabilir raporu alınca doğum sonrası izne fiili çalışılan günleri atabiliyormuşuz bu memurlardamı böle acaba ilk defa duyuyorum yıllık izin zaten çalısmadan sayılan günlerdir yani yıllık iiznde ücret bile tam yatar çalısıyor sayılıyor

M mertur nasıl oldun sancıların azaldımı.Kanaman ne durumda doktorun ne diyor yaz bize müsait olursan dualayım seninle.

32de çalışabilir raporu alıp 37ye kadar çalışırsan 32-37 hafta arasındaki 5 haftayı ister özel ister kamuda çalış doğum sonrasına aktarabiliyorsun

32de çalışabilir raporu alırsan 32-37 hafta arasındaki 5 haftayı ister özel ister kamuda çalış doğum sonrasına aktarabiliyorsun
onu biliyorum ben yıllık izindne kullanıp 36.haftada cıkamazsın demişler de ona sasırdım benm mesela 37 haftam 16 eylülde bitiyor ben 7 eylülde cıkacagım yıllık izni kullanacagım yine 5 haftamı aktarmıs olacagım ama arkadasa onu yapamazsın demişler işte

32-37arasında izin ve rapor kullanımı olmuyor diye biliyorum bende. çünkü ayrılmak için zaten hakkımız var bu sebeple izin kullandırmıyorlar. düşündüğünü yapamıyorsun yani

Ben de aktarım yaparsan o 5 haftada yıllık izin yada rapor kullanamıyorsun diye biliyorum

32-37arasında izin ve rapor kullanımı olmuyor diye biliyorum bende. çünkü ayrılmak için zaten hakkımız var bu sebeple izin kullandırmıyorlar. düşündüğünü yapamıyorsun yani
Aynen öyleymiş hem çalışabilir raporu alıp hemde o günlerde çalışmazsan kabul edilmiyormuş eşimle biz kendimizi güzel ayarlamıştık çalışabilir raporu alıp bunun 2 haftasını çalışıp 3 haftasını yıllık izin kullanıp doğum sonrasına 5 haftayı atacaktık ama böyle olunca 3 haftalık yıllık iznimin yıl sonunda yanacağına evde dinlenirim daha iyi dedik

özel sektörde oluyor yani 4587 ye tabi çalısıyorsan yinede bi arastırcam bunu bizde oluyor dye biliyorum çünkü :)

ben özeldeyim. ilk gebeliğimde aktaramadım tansiyon sebepli ama bu gebeliğimde aktaracağım inş.
cnm devlet memurlarında çalısabilir raporu süresince yıllık izin kullanımı olmuyormus ama 4857 de bununla ilgili bi madde herhangi birşey bulamadım sgk uzmanımıza sordum kullanabilirsin dedi ama ben bunu netleştircem ama kamuda kesinlikle olmuyor ilgili kanun maddesine kdr buldum :)

E nabızda kronik hastalık sebebi olarak gebelik mi yazıyor sizin?

Arkadaşlar M mertur hala hastanede yatıyor ama durumu iyi çok şükür bebişte iyi ama gözlem ve tedavi devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacak
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…