- 10 Şubat 2020
- 316
- 408
- 18
Maşallah diyelim cnm hersey yolunda olması güzelama ben su seye takıldım hareketli olmasının ne gibi faydaları oluyormus benmki şikayet derecesinde hareketli değil sürekli hissediyorum ama öle aşırı hareketli diyemem o yüzden böle denilince korkuyorum hareketleri normal veya az ise ne gibi sıkıntılar olabilirki.. Bide o kasılma gerilmeleri bende anlayamıyorum benmde bazen cok geriliyor kasıklarımada 3 5 sn sancı giriyor o kdr ben pek aldırıs etmiyorum en son nstye girdiğimde Bi sıkıntı cıkmamıs tı 10 gün filan oldu
Kronik hastalarin idari izni ayri, gebelerinki ayri. Bizim kurumda gebelerde enabizda ne yaziyor diye bakmadilar. Sgk ile anlasmali hastaneden 24 haftalik gebedir diyen raporun aslini goturmem yetti.E nabızda kronik hastalık sebebi olarak gebelik mi yazıyor sizin?
Amin
Cook gecmis olsun Allah yardimcin olsun aglayip kendini uzme bebisde etkileniyor stresten iyi dusun iyi olsunDualarınız mesajlarınız için çoook teşekkür ediyorum ❤ Sancım varmışkanamaya sebep oymuş. Arkadaşımı aradım kanama olduğunda konuşurken kasılmam var deyince bir git nst yapsınlar dedi . Kalktık hemen gittik çoluk çocuk onlar beni arabada bekleyeceklerdi ben çıktım muayene oldum , kanama devam ediyor nst de sancı çıktı yatış yapıldı . Plesanta previa ,kan hazırla , yoğun bakım rezerve edildi diyor.. , bir yandan Bilgi veriyor , kanama devam ederse acil sezeryan , ciğer geliştirici iğne , coombsta pozitif çıktı ordan bir ortalık karıştı , negatife yakınmış Allah tan iğne oldum . Sancı için sürekli ilaç veriyorlar . Geldiğimden beri nst te bağlı yatıyorum . Tabi o esnada eşim gitti çocukları bıraktı ben yalnız psikoloji kaydı bayaa ağladım . Dr um yatışın yapıldıysa iki gün bırakırlar hastanede dedi . Ben hemen gece çıkmak istedim durumlar böyle hastanedeyim dua edin ❤
Ne demek inşallah yarın hastaneden çıkarAminhadi en kısa zamanda Güzel haberlerini alalım insallah, haber verdiğin için sağol, aklım onda kaldı akşamdan beri
Çok geçmiş olsun inş bir an once sende bebişinde sağlikla çikarsinizDualarınız mesajlarınız için çoook teşekkür ediyorum ❤ Sancım varmışkanamaya sebep oymuş. Arkadaşımı aradım kanama olduğunda konuşurken kasılmam var deyince bir git nst yapsınlar dedi . Kalktık hemen gittik çoluk çocuk onlar beni arabada bekleyeceklerdi ben çıktım muayene oldum , kanama devam ediyor nst de sancı çıktı yatış yapıldı . Plesanta previa ,kan hazırla , yoğun bakım rezerve edildi diyor.. , bir yandan Bilgi veriyor , kanama devam ederse acil sezeryan , ciğer geliştirici iğne , coombsta pozitif çıktı ordan bir ortalık karıştı , negatife yakınmış Allah tan iğne oldum . Sancı için sürekli ilaç veriyorlar . Geldiğimden beri nst te bağlı yatıyorum . Tabi o esnada eşim gitti çocukları bıraktı ben yalnız psikoloji kaydı bayaa ağladım . Dr um yatışın yapıldıysa iki gün bırakırlar hastanede dedi . Ben hemen gece çıkmak istedim durumlar böyle hastanedeyim dua edin ❤
Evet ek ders yatar kaçıncı haftandasinÖğretmen hanım kızlar bir sorun olacak idari izinli olduğumuz için seminer e gitmeyecegiz ama ek ders yatar mi acaba bilen var mi
Hayır başka bir kronik rahatsızlık. Gebelik kronik rahatsızlığa girmiyor.E nabızda kronik hastalık sebebi olarak gebelik mi yazıyor sizin?
Öğretmen hanım kızlar bir sorun olacak idari izinli olduğumuz için seminer e gitmeyecegiz ama ek ders yatar mi acaba bilen var mi
[/QUOT
Büyük ihtimal yatacakmış. Peki 21 eylüle kadar onlinr ders versek dogum sonrasına aktarabilecek miyiz? Bu konuda herkes bşrsey söylüyor
Lcwdan aldım benKızlar bu arada doğum sonrasu için korse bakıyorum siz nasıl nerden alacaksınız
Ben aldım philips aventGöğüs kalkanı aldınız mı kızlar ne marka aldınız ? pompa varken de kalkan kullanılıyor mu
32 ile 37 arasında yıllık,sıhhi izin alınırsa doğum sonrası izinden düşer canım 657 ye göre.onu biliyorum ben yıllık izindne kullanıp 36.haftada cıkamazsın demişler de ona sasırdım benm mesela 37 haftam 16 eylülde bitiyor ben 7 eylülde cıkacagım yıllık izni kullanacagım yine 5 haftamı aktarmıs olacagım ama arkadasa onu yapamazsın demişler işte
Bwnde de aynı durum var arada sıkışınc.a korkuyorum koronadan ötürüKızlar nefes darlığı yaşıyor musunuz dün yatarken çok kötü oldum nefes alırken tıkandım resmen alerjide bi yandan tetikliyor korkuyorumda koronodan
Dualarınız mesajlarınız için çoook teşekkür ediyorum ❤ Sancım varmışkanamaya sebep oymuş. Arkadaşımı aradım kanama olduğunda konuşurken kasılmam var deyince bir git nst yapsınlar dedi . Kalktık hemen gittik çoluk çocuk onlar beni arabada bekleyeceklerdi ben çıktım muayene oldum , kanama devam ediyor nst de sancı çıktı yatış yapıldı . Plesanta previa ,kan hazırla , yoğun bakım rezerve edildi diyor.. , bir yandan Bilgi veriyor , kanama devam ederse acil sezeryan , ciğer geliştirici iğne , coombsta pozitif çıktı ordan bir ortalık karıştı , negatife yakınmış Allah tan iğne oldum . Sancı için sürekli ilaç veriyorlar . Geldiğimden beri nst te bağlı yatıyorum . Tabi o esnada eşim gitti çocukları bıraktı ben yalnız psikoloji kaydı bayaa ağladım . Dr um yatışın yapıldıysa iki gün bırakırlar hastanede dedi . Ben hemen gece çıkmak istedim durumlar böyle hastanedeyim dua edin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?