2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Canım ben sordum doktora, benimki d hep hareketini hissediyorum ama öyle gümbürdek değil yani.. Sürekli gün içinde bir hareket hissettiğin sürece kuvvetli olmasının bir anlamı yokmuş. Rahim yapısından dolayı da hafif hissedebiliyormuşuz

E nabızda kronik hastalık sebebi olarak gebelik mi yazıyor sizin?
Kronik hastalarin idari izni ayri, gebelerinki ayri. Bizim kurumda gebelerde enabizda ne yaziyor diye bakmadilar. Sgk ile anlasmali hastaneden 24 haftalik gebedir diyen raporun aslini goturmem yetti.

Amin hadi en kısa zamanda Güzel haberlerini alalım insallah, haber verdiğin için sağol, aklım onda kaldı akşamdan beri

Cook gecmis olsun Allah yardimcin olsun aglayip kendini uzme bebisde etkileniyor stresten iyi dusun iyi olsun

Öğretmen hanım kızlar bir sorun olacak idari izinli olduğumuz için seminer e gitmeyecegiz ama ek ders yatar mi acaba bilen var mi

Çok geçmiş olsun inş bir an once sende bebişinde sağlikla çikarsiniz

32 ile 37 arasında yıllık,sıhhi izin alınırsa doğum sonrası izinden düşer canım 657 ye göre.

İyi geceler hanımlar.. Bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür, medipoldeki doktorum bebek ölçümlerinde çok fark görmedi sanırım ultrasondan ultrasona fark var yada beslenme düzenine bağlı..
Bebeklerin ikisininde başı aşağdaydı birtanesi baskı yapıyor sana dedi, çok şükür açılma falan da yok..

birkaç tahlil istedi sabah asm ye gidecem zaten hem tetenoz hemde rutin tahliller için onlarıda hallederim dedim bana eposta olarak atarsın dedi..
Biedahaki kontrolümüz 32. Haftada eğer bir sorun yoksa ozaman gel dedi, 32. Hafta en az 2 kilo olmalarını bekliyorum nasıl besleniyorsan öyle devam etmemi istedi..
Şuanki tek hedefimiz bebekleri küveze girmeyecek kiloya gelene kadar anne karnında tutmak dedi tam benlik bir hareket

İki gündür halsiz minik minik hareket eden cocuk 3 yudum süt içtikten sonra taklalar atmaya basladı inanılmaz tatlıya bile tepki vermiyordu

Kızlar nefes darlığı yaşıyor musunuz dün yatarken çok kötü oldum nefes alırken tıkandım resmen alerjide bi yandan tetikliyor korkuyorumda koronodan
Bwnde de aynı durum var arada sıkışınc.a korkuyorum koronadan ötürü

Geçmiş olsunn canım, inşallah atlatıcaksın bu günleri ve bebek zamanını doldurup sağlıcakla gelir hastane ortamını ne kadar sevmesekte en güvenli yer orası, risk azalınca çıkarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…