2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Öğretmen hanım kızlar bir sorun olacak idari izinli olduğumuz için seminer e gitmeyecegiz ama ek ders yatar mi acaba bilen var mi

Hiç sanmıyorum yatacağını, izinliyken de ek ders yatmıyor ki. İdari izinli olduğumuzu belgelemek için sağlık ocağından belge almamız yeterli mi peki ? Hunharca taşınıyorum il dışı tayinim çıktı. hiç bişey takip edemedim. Tam 31 de oluyorum seminer haftası,32 de de çalışır alıcam uzaktan eğitim verirler bize muhtemelen zaten

M mertur canım çokk geçmiş olsun. Müsait olunca son durumunu yaz bize. Çocuklar naptı onları da ayrı merak ettim

Hangi medipole kime gidiyosun cnm?

Kızlar nefes darlığı yaşıyor musunuz dün yatarken çok kötü oldum nefes alırken tıkandım resmen alerjide bi yandan tetikliyor korkuyorumda koronodan
Benim de oluyo ara sira hatta haftasonu bayagi bi fenaydim. Cok sukur 2gundur iyiyim.

Normalde idari tatil olduğunda kar tatili vs ödeniyordu ama burda ödenmesi bana saçma geliyor. Ama ödeniyor sanırım. Bu sona atma işi biraz karışık. Bazı mem ler uzaktan eğitimi çalışmış saymamış. Ben de çalışır alacaktım ama bir de e nabızda kronik rahatsızlığım çıkmış konulan bir teşhis yüzünden. Onu da dün rast gele öğrendim covid risk grubu içinde olduğunu. Şu an okula o raporu gönderdim. Sanırım o rapor varken bana çalışır veren doktor da çıkmaz. Verse bile idare ne diyecek o da karışık. Bence idarenizle görüşün kimi olma diyor.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum mesajlarınız o kadar moral verdi ki ❤ Hala hastanedeyim, taze kan şeklinde değilde kanamış olan kan geliyor ayağa kalktığımda ( sadece lavaboya kalkıyorum ) . İlk yattığım gece 8*1 ilaç başlanmıştı . Yan etkileri ilk dozda çıkınca 6*1 e düşürdüler onda da geçmedi . Bulantı , baş dönmesi , ateş , taşikardi şimdi 4*1 kullanıyorum. Bugün çıkarım diye düşünüyordum eşim o kan geldikçe bırakmazlar dedi .
plesanta previa olduğu için sancı kanamaya sebep olmuş . Çok şükür şuan acil sezeryan durumu yok
Çocuklar annemde Allah tan onlar geçen hafta gelmişlerdi yoksa daha geç gelmeyi düşünüyorlardı yazın malum İstanbul pek çekici değil . Bizde bu cumartesi tatile gidecektik planlar planlar çocuklar iyi bakılıyor ama büyük oğlum çok üzgün ve mahsun, birden ne olduğunu anlamadan yatışım yapıldı . Ben kanama oldu kan uyuşmazlığından dolayı iğne yapılır bir nst çekilir yarım saate dönerim derken yanımdakiler şu kadar ünite kan hazırla , yoğun bakıma rezerve , yenidoğana rezerve .. böyle konuşmaya başlayınca neye uğradığımı şaşırdım Gündüz eşim işte ben geç vakte kadar yalnızım dün serum takılı boru yatağa sabit azda bir suyum kalmış yere düştü bekledim biri gelsinde isteyeyim Rabbim kimseyi düşürmesin , yalnız bırakmasın
Bende durumlar böyle dualarınızı bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun. Bu günlerde geçecek.
Ama senin moralini yüksek tutman lazım. Olan oldu artık yapacak bir şey yok. Yalnız da hissetme kendini. Moralini yüksek tut ki bir an önce toparlanıp çocuklarınla kavuşabil

Bugün daha iyiyim dün moral olarakta kötüydüm , şarj aletimde yoktu mahsur gibiydim

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar olsun insallah dilediğin gibi olur herşey. birçoğumuzun ilk olduğu için biz de bilmiyoruz ne olduğunu ama inşallah yolunda gider herşey biran evvel sağlıkla cikarsin ordan zamanında olur doğum inşallah

Tüm sıkıntılar bi anda gelmiş ama olsun Rabb im bunun da çaresini verecektir inşallah. Hiç sıkıntı etme kendi kendine kurma sakın. Aç tv bak telefonda oyun oyna. Dua et. Değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmek dışında herşeyi yap. Bebişinle konuş. Şu na yapabileeveğin en iyi şey güzele odaklanıp stresi azaltmak. Ne kötü günler geçti bugğnler de geçer sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin bebişler inşallah dualarımız seninle

32 ile 37 arasında yıllık,sıhhi izin alınırsa doğum sonrası izinden düşer canım 657 ye göre.
Aynen cnm öle ymiş 657ye göre ama bizde öle bsy yok 4857ye baktım ben aslında izinleri sırayla kullanmak etik olanı ama koronadan dolayı erken kaçmaya çalısıyorum bende 36.da ayrılcam işte 1 hafta yıllık iznim kalmıstı 37yi beklemek istemediğim için

çok şükür canım biraz da olsa iyiye gitmiş durumun
inşallah kanama da kesilecek eve de çıkacaksın yanlız olman piskolojik olarak seni etkiliyor ama sen iyiye gittiğini düşünerek sevinmelisin bence
Abileri de biran önce iyileşmeni bekliyordur şimdi çabucak iyileşip kuzuların ile kavuşman için dua et

Kuzum cok gecmiş olsun plasenta tamamen mi kapatmıştı rahim agzını cok yorulmadıgın sürece kolay kolay kanama olmazmıs dinlen düzelicek inşallah

çok çok teşekkür ediyorum sizde kendinize dikkat edin , yormayın kendinizi hamileliğim bitiyordu neredeyse 40 ı geçtim 38 i göremeyecekmiyim diye (sağlık açısından endişesi ayrı) psikolojik olarak bebeğin yakın heran seninle bu bitiyor mu o anlarda aklımdan öyle çook parametreler geçiyordu ki ... kimseyi dinlemeyin ne kötü konuşmaları, ne karışmaları ..hislerimi yazma sebebim insan görüpte ders çıkarmalı yok çanta hazırlama diyenler sizden bebek çantası isteyecektim Allah muhafaza Aklınıza , mantığınıza uyan ne ise öyle yapın

Amin inşallah ❤ Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize , seninkilerin durması için ne dedi yasak fln var mi yürüme , ayakta kalma , gezme ...
Kuzum cok gecmiş olsun plasenta tamamen mi kapatmıştı rahim agzını cok yorulmadıgın sürece kolay kolay kanama olmazmıs dinlen düzelicek inşallah

yoruluyordum itiraf edemiyorum ama son zamanlarda bayaa ayaktaydım vicdan azabı

Yaaa canım benim geçmiş olacak inşallah, en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Çok haklısın canım aslında hicbir zaman erken değil doğum bu bilemeyiz ne zaman ne olacağını hazırlıklı olmali ama kendini yanlız hissetme seve seve gönderirdik hiç şüphen olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…