2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok canım herhangi bir kısıtlama getirmedi doktorum, bu zamana kadar nasıl yaptıysan aynen devam dedi, ama bende korkuyorum ikisinin başı aşağıda Allah korusun her an ters birşey olabilir onun için çok dikkat ediyorum kendimi yormamaya çalışıyorum..
4 hafta daha geçseydi kardeşimi yanıma alıcam son zamanlarda daha çok dikkat etmem gerekecek..

Olan ile ölmüşe çare yok kendimi yordum ondan oldu diye boşuna üzme kendini olacağı varsa 7, 24 dinlensen bile oluyor.. Şimdiden sonra dikkat et evvela bebeğin ile sağ salim eve çıkın gerisi düzelir inşallah

günaydınn

M mertur bundan sonrası dikkatli geçilecek zaman artık. iyiki hastanedesin.ya tatilde olsaydın orda başına birşey gelseydi daha da kötü olurdu. şimdi iyiye odaklan. inşallah sağsalim çıkıp kucağına alırsın zamanında bebişini.

aslında arkadaşın başına gelen hepimiz için risk. doğumun ne zaman olacağı nasıl sonıçlanacağı hiç belli olmuyor. hazırlıkları en geç 30da bitirmek lazım. kimseyimdinlemeden kendinizi yormadan ve mümkün olduğunca elzem ihtiyaçları hazırlamak lazım.

günaydınn

M mertur bundan sonrası dikkatli geçilecek zaman artık. iyiki hastanedesin.ya tatilde olsaydın orda başına birşey gelseydi daha da kötü olurdu. şimdi iyiye odaklan. inşallah sağsalim çıkıp kucağına alırsın zamanında bebişini.

aslında arkadaşın başına gelen hepimiz için risk. doğumun ne zaman olacağı nasıl sonıçlanacağı hiç belli olmuyor. hazırlıkları en geç 30da bitirmek lazım. kimseyimdinlemeden kendinizi yormadan ve mümkün olduğunca elzem ihtiyaçları hazırlamak lazım.

Ah kuzum ben de plasenta previayım bunu atlat bundan sonra dikkat edersin hiç üzülme zaten agırlastık iyice istesekte hareket edemicez

Yaaa canım benim geçmiş olacak inşallah, en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

inşallah

Hem hazırlıklı olmak İçin örnek , hem kendini fiziksel ve ruhsal açıdan koruyup kollamalı ... şimdi eve gider gitmez hazırlık yapacağım ama nasıl olacak kalkmak yasak olacak sonuçta bebek belli bir büyüklüğe ulaşılınca yapılması gerekiyormuş bundan da bunu öğrendim işte . İlk başta korkular vs haklı olarak ama 26.-27 haftalar hazırlık için güzel vakitmiş

Cok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider evine dönersin kuzucuklarin yanina

M mertur gecmis olsun. Cocuklar emin ellerde, sen emin ellerdesin. Imkan var cok sukur de gec. Kendini suclama. Cocuk varsa, yardimci olan yoksa veya ise gidiliyorsa nasil yorulmayacaksin? Plasenta previa olduktan sonra bu hafta olmasa onumuzdeki hafta olacakti belki. Pismanlik duyma, iyi ki kontrole gitmisim, iyi ki ailem gelmis de. Dilerim bunlar heyecanli bir ani olarak kalacak.

Ben de 31 olacağım seminerde canım o yüzden sağlık ocağından belge alıp fotoğraf attim ne olur ne olmaz diye

Kızlar nefes darlığı yaşıyor musunuz dün yatarken çok kötü oldum nefes alırken tıkandım resmen alerjide bi yandan tetikliyor korkuyorumda koronodan
Son 2 gündür ben de öyleyim alerjik bir bünyem var ama her gün artık eşimle corona mı olduk acaba diye diye günleri geçiriyoruz. İnşallah olmadan şu süreci atlatırız hepimiz de.

Cok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider evine dönersin kuzucuklarin yanina
canim cok gecmis olsun bugunlerde gecicek insallah minigini kucagina aldiginda hepsini unutucaksin insallah dualarimiz seninle
M mertur canım geçmiş olsun grupça herkes senin derdinle dertlendik bu grup baya samimi geliyor bana bu süreçte bizi en iyi yine biz anladığımız için iyi ki buradayız

güzel dilekleriniz destek mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim . Öyle iyi geliyor ki iyi niyetin , samimiyetin farkındayım Rabbim sağlık versin hepimize

Bu arada ben bi soru sorayım 70*110 ölçülerinde bi park oyun yatağı için uyku seti ölçülerinin ne olması gerekiyor kızlar ya kafam çok karıştı nevresimler için özel kumaş aldık terziye vericez ama daha uyku seti olmadığı için ve hangi ölçüler 70*110 yatağa uygun olacağını bilmediğimiz için diktirmiyoruz. Artık zaman yaklaşıyor onu halletmemiz gerekiyor.

Sizin tavsiyeniz nedir ? O ölçülere hangi ölçüde uyku seti gerekiyor ( uyku setini hazır alcam özel yaptırmıcam bazıları özel yorgancıda kendileri ölçü belirleyip diktiriyormuş)

M mertur canım geçmiş olsun grupça herkes senin derdinle dertlendik bu grup baya samimi geliyor bana bu süreçte bizi en iyi yine biz anladığımız için iyi ki buradayız
banada öle geliyor yoksa ben muhabbet edemezdm samimi olmayan ortamlardan kaçarım yada tartısırım genelde inş dogumdan sonrada herkes yazma imkanı bulur yine paylasım yaparız genelde tecrübesiz anneler cogunluktayız burda zaten

Hele ailesinden uzak olan tecrübesiz annelere ne kadar iyi olur

M mertur canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel kanaman kesilir evine çocuklarının yanına geçersin. İlk doğumunu erken yapan bir anne olarak yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum. 3 yıl geçti hala bazen kendimi suçluyorum acaba az gezseydim az ayakta kalsaydım biraz daha gününü doldurur muydu diye ama ne düşünürsek düşünelim Allah’ın dediği oluyor. Hiç kendini suçlama Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek bebeğin sağlıkla doğacak. Bunlar da ilerde anı olarak kalacak

Kizlar nasilsiniz epeydir giremiyordum foruma iki aydir oglumla haşir neşirz kolu kirildi amelyat oldu falan.. onun uzuntusu hastand fizyoterapi telasi epey alıkoydu beni buralardan .. neyse ki atlattik iyi simdi cok sukur❤ ihtyaclari tamamladim baya ama yikama utuleme işi kaldi oglumda kacinci haftada yaptgimi hatrlayamadim siz naptinz yikayip utulsdinz mi cicilerinizi erken mi bilemedim bugun 31+1z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…