2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim..kendini suçlama iki cocugun var bakman gereken ve bu senin durumunda olcak birseydi illaki şükürki acil sezaryenlik bi durumun yok elinden geldigince dinlenmene bak artik..onumuzdeki birkac haftayı daha atlattikmi Allahin izniyle daha bi rahatlicaz hic endiselenme az kaldı hepsini unutucaz kucagimiza alinca cektigimiz sıkintıları

cok gecmis olsunn ..ben yikama ütüleme.isini dün gece. bitirdim yerlerine yerleştiricem çantamı da hazır edicem bugün kafam rahat olsun iyice agirlasmaya basladim cunku ilerledikce zor oluyo bu işler

evet bayadır yoktun sen :) benm 33 bitti ben yıkadım ama HALA ÇANTAYI HAZRILAYAMADIM İŞTEN EVE GİDİNCE PEK ENERJİM KALMADIGI İÇİN YAPAMIYORUM HAFTA SONUNU BEKLİYOR HER İŞ :)

seminerler basliyor benimde esim batmana gidiyor marttan beri iyice iyice alismistik zor zamanlari hep beraber el ele gecirmistik ben dogum icin ailemin yanindayim yine onlar yanimda ama esimin gitmesi beni cok uzuyor 38haftamdayken geri rapor alip gelicek insallah o gelesiye dogum olmaz kizlar

ERKEKMİYDİ sennki olmaz bence 39 40ları görürüz :) bende diyıorumki keske kilosu filan cok iyi olsada 38de gelse :)))

evet bayadır yoktun sen :) benm 33 bitti ben yıkadım ama HALA ÇANTAYI HAZRILAYAMADIM İŞTEN EVE GİDİNCE PEK ENERJİM KALMADIGI İÇİN YAPAMIYORUM HAFTA SONUNU BEKLİYOR HER İŞ :)
Hadi bakalm onu da halledersn deterjan ne kullandiniz oglumda roxy almistm kokusunu hic sevmemiştm bebek kokulu oneriniz var mi

Çok geçmiş olsun ben 27. Haftada tıkamaya başladım, 28. Haftada ütüleyip dolabına koydum. Allah sıhhatle kullanmayı nasip etsin şimdi mümkün değil yapamazdım, iyi ki o dönemde bitirdim. Bu deterjanı kullandım. Katkısız ve çok güzel temizliyor. Kokusu da güzel bence

Eklentiler

• E4E67C6B-7E82-4449-9880-D657968987BD.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 20
ERKEKMİYDİ sennki olmaz bence 39 40ları görürüz :) bende diyıorumki keske kilosu filan cok iyi olsada 38de gelse :)))
kiz benimki valla bende biran once dogurmak istiyorum aslinda :) soyle 37 38 ne guzel olur ama iste minik ne zaman gelmek isterse artik doktor kontrollerinde az cok anlasilir mi acaba tahminen dogum zamani

Hadi bakalm onu da halledersn deterjan ne kullandiniz oglumda roxy almistm kokusunu hic sevmemiştm bebek kokulu oneriniz var mi
dalan aldım BEN cok güzel kokuyo yumsatıcı olarakda beyaz sirke ve limon yagını karıstırdım :) ölede devam edicem memnun kaldım beyazlarımdada kullanmıstım her giydiğimde bebek gibi kokuyordum :)

kiz benimki valla bende biran once dogurmak istiyorum aslinda :) soyle 37 38 ne guzel olur ama iste minik ne zaman gelmek isterse artik doktor kontrollerinde az cok anlasilir mi acaba tahminen dogum zamani
walla cok belirsiz durum bence ben hissediyorumki 40ları görcem bide erkek genelde erkek bebekler gelmek istemiyor

Kız bu armutmu yeşerince daldan düşsün kilosu iyi de olsa bakmisin 42 haftayı görmüşün
hahahahahha ay agzından yel alsın 42 filan olmasın gözünü seveyim hem izin açısından sıkıntı hem dişim götm basım agrıyor artık yeter gari

hahahahahha ay agzından yel alsın 42 filan olmasın gözünü seveyim hem izin açısından sıkıntı hem dişim götm basım agrıyor artık yeter gari
mesela boyle 39 ya da 40larda ben artik suni sanciyla dogurmak istiyirum desek dogumu baslatirlar mi ki

ahh ahh anayız biz ana kolaymı öyle baş g.t ağrımadanmı çıkacaklar sandın dur daha sen son haftalar gelsin yerimizden kıpırdayamıycaz

mesela boyle 39 ya da 40larda ben artik suni sanciyla dogurmak istiyirum desek dogumu baslatirlar mi ki
ayy suni sancıyıda bile isteye istemem kendi sancısıyla dogacaksa 44de doğsun bence daha iyi yaşamadım bilmiyorum ama kendi sancınla suni sancı arasında cok fark varmıs ve herkes cok kötü anlatıyor :)

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sorunsuz şekilde kavuşuruz sen neden erken doğum yapmıştın

ahh ahh anayız biz ana kolaymı öyle baş g.t ağrımadanmı çıkacaklar sandın dur daha sen son haftalar gelsin yerimizden kıpırdayamıycaz
hahahaha çıkarkenki ağrıları hiç düşünmedm daha ama yatınca gecen ağrılar canımı sıkmıyorda diş ağrım başladı bi kaç gündür acayip mutsuzum (( :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…