- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim..kendini suçlama iki cocugun var bakman gereken ve bu senin durumunda olcak birseydi illaki şükürki acil sezaryenlik bi durumun yok elinden geldigince dinlenmene bak artik..onumuzdeki birkac haftayı daha atlattikmi Allahin izniyle daha bi rahatlicaz hic endiselenme az kaldı hepsini unutucaz kucagimiza alinca cektigimiz sıkintılarıHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum mesajlarınız o kadar moral verdi ki❤ Hala hastanedeyim, taze kan şeklinde değilde kanamış olan kan geliyor ayağa kalktığımda ( sadece lavaboya kalkıyorum ) . İlk yattığım gece 8*1 ilaç başlanmıştı . Yan etkileri ilk dozda çıkınca 6*1 e düşürdüler onda da geçmedi . Bulantı , baş dönmesi , ateş , taşikardi şimdi 4*1 kullanıyorum. Bugün çıkarım diye düşünüyordum eşim o kan geldikçe bırakmazlar dedi .
plesanta previa olduğu için sancı kanamaya sebep olmuş . Çok şükür şuan acil sezeryan durumu yok
Çocuklar annemde Allah tan onlar geçen hafta gelmişlerdi yoksa daha geç gelmeyi düşünüyorlardı yazın malum İstanbul pek çekici değil . Bizde bu cumartesi tatile gidecektik planlar planlarçocuklar iyi bakılıyor ama büyük oğlum çok üzgün ve mahsun, birden ne olduğunu anlamadan yatışım yapıldı . Ben kanama oldu kan uyuşmazlığından dolayı iğne yapılır bir nst çekilir yarım saate dönerim derken yanımdakiler şu kadar ünite kan hazırla , yoğun bakıma rezerve , yenidoğana rezerve .. böyle konuşmaya başlayınca neye uğradığımı şaşırdım Gündüz eşim işte ben geç vakte kadar yalnızım dün serum takılı boru yatağa sabit azda bir suyum kalmış yere düştü bekledim biri gelsinde isteyeyim Rabbim kimseyi düşürmesin , yalnız bırakmasın
Bende durumlar böyle dualarınızı bekliyorum❤
cok gecmis olsunn ..ben yikama ütüleme.isini dün gece. bitirdim yerlerine yerleştiricem çantamı da hazır edicem bugün kafam rahat olsun iyice agirlasmaya basladim cunku ilerledikce zor oluyo bu işlerKizlar nasilsiniz epeydir giremiyordum foruma iki aydir oglumla haşir neşirz kolu kirildi amelyat oldu falan.. onun uzuntusu hastand fizyoterapi telasi epey alıkoydu beni buralardan .. neyse ki atlattik iyi simdi cok sukur❤ ihtyaclari tamamladim baya ama yikama utuleme işi kaldi oglumda kacinci haftada yaptgimi hatrlayamadimsiz naptinz yikayip utulsdinz mi cicilerinizi erken mi bilemedim bugun 31+1z
evet bayadır yoktun sen :) benm 33 bitti ben yıkadım ama HALA ÇANTAYI HAZRILAYAMADIM İŞTEN EVE GİDİNCE PEK ENERJİM KALMADIGI İÇİN YAPAMIYORUM HAFTA SONUNU BEKLİYOR HER İŞ :)Kizlar nasilsiniz epeydir giremiyordum foruma iki aydir oglumla haşir neşirz kolu kirildi amelyat oldu falan.. onun uzuntusu hastand fizyoterapi telasi epey alıkoydu beni buralardan .. neyse ki atlattik iyi simdi cok sukur❤ ihtyaclari tamamladim baya ama yikama utuleme işi kaldi oglumda kacinci haftada yaptgimi hatrlayamadimsiz naptinz yikayip utulsdinz mi cicilerinizi erken mi bilemedim bugun 31+1z
ERKEKMİYDİ sennki olmaz bence 39 40ları görürüz :) bende diyıorumki keske kilosu filan cok iyi olsada 38de gelse :)))seminerler basliyor benimde esim batmana gidiyor marttan beri iyice iyice alismistik zor zamanlari hep beraber el ele gecirmistik ben dogum icin ailemin yanindayim yine onlar yanimda ama esimin gitmesi beni cok uzuyor 38haftamdayken geri rapor alip gelicek insallah o gelesiye dogum olmaz kizlar
Hadi bakalm onu da halledersnevet bayadır yoktun sen :) benm 33 bitti ben yıkadım ama HALA ÇANTAYI HAZRILAYAMADIM İŞTEN EVE GİDİNCE PEK ENERJİM KALMADIGI İÇİN YAPAMIYORUM HAFTA SONUNU BEKLİYOR HER İŞ :)
Çok geçmiş olsunKizlar nasilsiniz epeydir giremiyordum foruma iki aydir oglumla haşir neşirz kolu kirildi amelyat oldu falan.. onun uzuntusu hastand fizyoterapi telasi epey alıkoydu beni buralardan .. neyse ki atlattik iyi simdi cok sukur❤ ihtyaclari tamamladim baya ama yikama utuleme işi kaldi oglumda kacinci haftada yaptgimi hatrlayamadimsiz naptinz yikayip utulsdinz mi cicilerinizi erken mi bilemedim bugun 31+1z
kiz benimki valla bende biran once dogurmak istiyorum aslinda :) soyle 37 38 ne guzel olur ama iste minik ne zaman gelmek isterse artik doktor kontrollerinde az cok anlasilir mi acaba tahminen dogum zamaniERKEKMİYDİ sennki olmaz bence 39 40ları görürüz :) bende diyıorumki keske kilosu filan cok iyi olsada 38de gelse :)))
dalan aldım BEN cok güzel kokuyo yumsatıcı olarakda beyaz sirke ve limon yagını karıstırdım :) ölede devam edicem memnun kaldım beyazlarımdada kullanmıstım her giydiğimde bebek gibi kokuyordum :)Hadi bakalm onu da halledersndeterjan ne kullandiniz oglumda roxy almistm kokusunu hic sevmemiştm bebek kokulu oneriniz var mi
ben dalinin lavantalisini aldim cok hosuma gittiHadi bakalm onu da halledersndeterjan ne kullandiniz oglumda roxy almistm kokusunu hic sevmemiştm bebek kokulu oneriniz var mi
walla cok belirsiz durum bence ben hissediyorumki 40ları görcemkiz benimki valla bende biran once dogurmak istiyorum aslinda :) soyle 37 38 ne guzel olur ama iste minik ne zaman gelmek isterse artik doktor kontrollerinde az cok anlasilir mi acaba tahminen dogum zamani
Kız bu armutmu yeşerince daldan düşsünERKEKMİYDİ sennki olmaz bence 39 40ları görürüz :) bende diyıorumki keske kilosu filan cok iyi olsada 38de gelse :)))
hahahahahha ay agzından yel alsın 42 filan olmasın gözünü seveyimKız bu armutmu yeşerince daldan düşsünkilosu iyi de olsa bakmisin 42 haftayı görmüşün
Minoris kullandım bende gayet güzel hoşuma gitti içerigide temiz onla devam edicem artikHadi bakalm onu da halledersndeterjan ne kullandiniz oglumda roxy almistm kokusunu hic sevmemiştm bebek kokulu oneriniz var mi
36 hafta olalimda bol yuruyus squat hurma pilates topu dans merdiven inip cikma hepsini yapicamwalla cok belirsiz durum bence ben hissediyorumki 40ları görcembide erkek genelde erkek bebekler gelmek istemiyor
mesela boyle 39 ya da 40larda ben artik suni sanciyla dogurmak istiyirum desek dogumu baslatirlar mi kihahahahahha ay agzından yel alsın 42 filan olmasın gözünü seveyimhem izin açısından sıkıntı hem dişim götm basım agrıyor artık yeter gari
hahahahahha ay agzından yel alsın 42 filan olmasın gözünü seveyimhem izin açısından sıkıntı hem dişim götm basım agrıyor artık yeter gari
ayy suni sancıyıda bile isteye istemem kendi sancısıyla dogacaksa 44de doğsun bence daha iyimesela boyle 39 ya da 40larda ben artik suni sanciyla dogurmak istiyirum desek dogumu baslatirlar mi ki
M mertur canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel kanaman kesilir evine çocuklarının yanına geçersin. İlk doğumunu erken yapan bir anne olarak yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum. 3 yıl geçti hala bazen kendimi suçluyorum acaba az gezseydim az ayakta kalsaydım biraz daha gününü doldurur muydu diye ama ne düşünürsek düşünelim Allah’ın dediği oluyor. Hiç kendini suçlama Allah’ın izniyle herşey yolunda gidecek bebeğin sağlıkla doğacak. Bunlar da ilerde anı olarak kalacak
hahahaha çıkarkenki ağrıları hiç düşünmedm daha ama yatınca gecen ağrılar canımı sıkmıyorda diş ağrım başladı bi kaç gündür acayip mutsuzumahh ahh anayız biz ana kolaymı öyle baş g.t ağrımadanmı çıkacaklar sandın dur daha sen son haftalar gelsin yerimizden kıpırdayamıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?