2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ayy suni sancıyıda bile isteye istemem kendi sancısıyla dogacaksa 44de doğsun bence daha iyi yaşamadım bilmiyorum ama kendi sancınla suni sancı arasında cok fark varmıs ve herkes cok kötü anlatıyor :)
suan bilmiyoruz tecrube yok ya kolay geliyor iste soylemek

He o konuda bilgim yoktu canım

Ço
Çok geçmiş olsun canım kendini fazla yıpratma üzme in şa Allah bugünler de geçicek sağ salim bebeğine kavuşacaksın

Hadi bakalm onu da halledersn deterjan ne kullandiniz oglumda roxy almistm kokusunu hic sevmemiştm bebek kokulu oneriniz var mi
Ben de araştırmalarım sonucu bunu aldım sanki bebeğim doğmuş gibi koktu çamaşırları çok doğal

Eklentiler

• IMG_20200820_125538.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 19
Hiçbir sebep yoktu herşey normal gözüküyordu. Benim aceleci oğlum sabredemedi sadece
İnsan ister istemez kendisini sorguluyor , suçluyor ama elimizde olmayan şeylerde var . Bende bunlara odaklanmaya çalışıyorum . Keşke biraz daha bekleseydim hamile kalmak için plesanta aşağıda olmaz mıydı ya kadar gelmiştim İki günde Ama elimde mi , hamile kalmak , plesantanın yerleşim yeri ? Sadece istedik Allah nasip etti çok şükür sende oğlunu sağlıklı kucağına almışsın o günlerde geride kalmış hiç dönme bende elimde değil diye kendimi teskin etmeye çalışıyorum

2020 ne zaman biticek artık bebeğimden başka hiçbir güzellik getirmedi bana çok sıkıldım artık bitsin gitsin felaketkerinide peşine götürsün

M mertur cok çok geçmiş olsun allahtan emin ellerdesin plasenta previada kanama riski hep var da insan yine de konduramıyor tabi
Öncesinde toparlan sonra annelerde gelir hep beraber kısa zamanda bitirirsiniz hazırlıkları hiç düşünme şimdi
Hiç şunu yapmasaydım bunu yapmasaydım da deme 7/24 yatsan da olabilirdi olacağı varmış allahım sonunu hayırlı getirsin

Merhaba kızlar memlekette olduğum içim internetim yoktu giremedim uzun zamandır 2-3 gündür de biriken mesajları okuyorum ancak bitirebildim yayla serinliğinden gelince bir iki gündür kötüydüm hava değişimi çarptı sanırım ancak kendime geldim

Bu arada bugün kontrolüm vardı benim de 28. Haftada kısmi plasenta previa tanım vardı bugün 32 de yukarıdaydı tam M mertur ve O Ocakekim e umut olsun diye hevesle geldim mertur un mesajlarını görünce içim gitti ama belli olmaz yine de cıkabilir pozitif mesaj verelim çıkmazsa da önemli değil zaten sezeryan olur yeterki sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım
Ben de bu hafta hazırlıkları bitireceğim erken diye düşünmemek lazım dr bugün söyledi 30 hf bel ağrısıyla gitmiş bir hasta 6 cm açıklık acil doğuma ne olacağı belli olmuyor biz önlemleri alalım da onlar istediği zaman gelsinler

Kimse yokmu yanına gelsin?
Annen falan gelse mesela, hem çocuklarda var onlarada bakacak birinin gelmesi lazım.. Sen şimdi hazırlığı düşünme herşey hallolur Allahın izni ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…