Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum mesajlarınız o kadar moral verdi ki
❤ Hala hastanedeyim, taze kan şeklinde değilde kanamış olan kan geliyor ayağa kalktığımda ( sadece lavaboya kalkıyorum ) . İlk yattığım gece 8*1 ilaç başlanmıştı . Yan etkileri ilk dozda çıkınca 6*1 e düşürdüler onda da geçmedi . Bulantı , baş dönmesi , ateş , taşikardi şimdi 4*1 kullanıyorum. Bugün çıkarım diye düşünüyordum eşim o kan geldikçe bırakmazlar dedi .
plesanta previa olduğu için sancı kanamaya sebep olmuş . Çok şükür şuan acil sezeryan durumu yok
Çocuklar annemde Allah tan onlar geçen hafta gelmişlerdi yoksa daha geç gelmeyi düşünüyorlardı yazın malum İstanbul pek çekici değil . Bizde bu cumartesi tatile gidecektik planlar planlar
çocuklar iyi bakılıyor ama büyük oğlum çok üzgün ve mahsun, birden ne olduğunu anlamadan yatışım yapıldı . Ben kanama oldu kan uyuşmazlığından dolayı iğne yapılır bir nst çekilir yarım saate dönerim derken yanımdakiler şu kadar ünite kan hazırla , yoğun bakıma rezerve , yenidoğana rezerve .. böyle konuşmaya başlayınca neye uğradığımı şaşırdım
Gündüz eşim işte ben geç vakte kadar yalnızım
dün serum takılı boru yatağa sabit azda bir suyum kalmış yere düştü bekledim biri gelsinde isteyeyim Rabbim kimseyi düşürmesin , yalnız bırakmasın
Bende durumlar böyle dualarınızı bekliyorum
❤