2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim de ikisinin baslari asagida ,riskli mi oluyor canim?
Senin rahim uzunlugu kac

Ah yaa aynı soru benim de kafamda. İşe dönünce ne olacak bu bebeler. Bakacak kimse yok (

Hepimiz öyle diyoruz ama acaba 2021 dahamı iyi bir yıl olacak
ben artık beterin beteri var diyerek halimize şükrediyorum
Yani orası öyle Allah beterinden korusun yinede her zaman şükür ediyorum halimize ama.ben bu son ay çok bunaldım cidden kötü haberler ölümler üstüme üstüme geldi doğurmadığima şükrediyorum sıkıntıdan karnım taş gibi öküz oturdu sanki göğsüme kalkmıyo kuzenim vefat etti bugün diğer bi kuzenimin kanser olduğunu ögrendim ne bileyim işte içim çok darlandı yaa niye sıkıntı cekiyoruz şu iki günlük dünya da diye bazen isyan ediyorum

Benim de sol üstte duruyo öyle. Hiç döneyim de bi annemin içi rahatlasın demiyornpaşa. Kafa hep yukarıda maşallah
☺☺☺sizinkiler dönsün artık haklısın benim icin farketmez zaten her halükarda sezercik olcam pozisyonu çokta mühim değil kafası aşagıda da rahatsiz ediyo beni son aylarda cok baskı yapıyo öyle de

Ayyy çok geçmiş olsun bazen acı haberler hep peş peşe geliyor Rabbim şifa versin kuzeninize
Ben bu seneyi sınav olarak görüyorum tüm dünya şuan bir sınavda Rabbim sağ salim hak ile geçmemizi nasip etsin

Ben de secde eder şekilde durmanın iyi olduğunu okumuştum. Bu emeklemeyi de deneyeyim bari
Olabilir aslında demek benim bıdıklar namaz kıldığım için erkenden dönmüş
Bizim için ters olmaları sıkıntı değil zaten sezeryan ama normal doğum isteyenler denesin ben inanıyorum işe yaradığına

Sezeryan için sezercik tabiri efsane olmuş sen çok yaşa ya

Ayyy çok geçmiş olsun bazen acı haberler hep peş peşe geliyor Rabbim şifa versin kuzeninize
Ben bu seneyi sınav olarak görüyorum tüm dünya şuan bir sınavda Rabbim sağ salim hak ile geçmemizi nasip etsin
Aynen öyle geldimi peşpeşe geliyo mübarek..sinav dünyasındayız zaten biliyoruz bunu ama yinede insan bazen niye demekten alıkoyamıyo kendini 45 yaşında gencecik kadın bıraktı gitti evlatlarını babam cok yıkıldı son 15.günde peşpeşe iki yegeni öldü adamın 17 yaşinda biri digeri 45 yasinda genc ölümler daha zor yaaa

Nevresim takimini nereden alacagiz diye konusulmustu bir ara. Hala uyku seti, carsaf vs arayanlar varsa linens, english home ve karaca home a bakabilir. Ucunde de indirim var. Karaca home'a aksam 22den sonra bakmistim sabah 6ya kadar ek bir indirimi daha vardi. Her gun oluyor mu bilmiyorum.

Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…