2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok geçmiş olsun canım benim doktorum da 35. Haftayı atlatsak iyi olur dedi

saolasın duygusal olarak aklım abilerde yoksa bakımından şüphem yok esas en miniğinde aklım nasıl olacak vs vs diye şimdi de şeker çıktı insülin başlanacak
Diğer iki hamileliğinde çıkmamıştı dimi öyle söylemiştin
Her hamilelik farklı demekki.
Çaresi olan dert versin rabbim haftanda fena değil aslında 3 4 hafta daha dayanır ben umutluyum sende kendini motive et moral çok önemli.

banada gezmek iyi geliyo kısa olması şartıyla :)) namaz kılıyuo olsaydım kılamazdım heralde cunkü ayıptır söelemesi normal alaturka wcye bile oturamıyoum dengem sarsılıyor :)
Ben hala alaturkadan şaşmadım desem inanırmısın
Hiç sevmiyorum klozeti dün hastanede gitmek zorunda kaldım hala kendimi kötü hissediyorum

Valla doğum çantamda eksikler vardı böyle sancılananları falan okuyunca hemen tamamladım korkumdan
Bi arabası kaldı bakalım.Sağlıkla gelsinlerde onlar kolay işin sevimli tarafları.

vaktinde gelsin inşallah ama çantası hazır olması iyi olmuş bebek arabasını bebeğin kucağındayken içine yatırıp deneye deneye de alabilirsin

Valla doğum çantamda eksikler vardı böyle sancılananları falan okuyunca hemen tamamladım korkumdan
Bi arabası kaldı bakalım.Sağlıkla gelsinlerde onlar kolay işin sevimli tarafları.
Benimde hala eksiğim var bende korkuyorum artık çıkmaya son bir kere çıkmam lazım bu sefer yanıma birini alıcam..

Tabi ki öyle. Araba bende almadım hatta bahara doğru alcağım nasipse şuan almayı düşünmüyorum. Çünkü kışın bir yere gidemeyiz gibi geliyor gitsek bile pusetleri arabaya koyar eşime çıkarız
Çok geçmiş olsun canım benim doktorum da 35. Haftayı atlatsak iyi olur dedi
Teşekkür ederim canım. Evet 35 den sonra bir ihtimal küvöze girmezler dedi bana da doktorum.

Ben hala alaturkadan şaşmadım desem inanırmısın
Hiç sevmiyorum klozeti dün hastanede gitmek zorunda kaldım hala kendimi kötü hissediyorum
ya kendi evim haricinde bende klozet sevmiyorum hzuursuz oluyorum ama gercekten diğerini denedim bi kaç mecbur kaldım heryerimi çiş ettim resmen valla dedm millet nasıl beceriyor bu işi bnm bacaklar tembelleşmiş kaslarım cok zayıf sanırım bide göbekte iyice etken :d

Hiçbir sorun yaşamamıştım bunda alt üst oldum resmen amin inşallah ben buradaki doktorlar ısrarla sezeryan desede hala normal doğacanıda inanıyorum

küvez konusu iki gündür Gündem konumuz . 35 ten daha erken haftalarda bile girmeyebilirmiş. Bebeğin nefes alış verişi doğum ile düzelirse Kaç doz ciğer geliştiriçi oldun ve ne kadar aralıklarla

küvez konusu iki gündür Gündem konumuz . 35 ten daha erken haftalarda bile girmeyebilirmiş. Bebeğin nefes alış verişi doğum ile düzelirse ❤ Kaç doz ciğer geliştiriçi oldun ve ne kadar aralıklarla
Evet öyleymiş bende araştırıyorum devamlı girmeyen bebekler de çok gerçekten solunuma bağlı sanırım toplammda 5 doz ciğer geliştirici oldum ben
26. Hafta , 28. Hafta , 29.hafta , 31.hafta ve 33.hafta sende oldunnmu ciğer geliştirici ?

Doktor 35 mi dedi ne kalmış 35 e hayırlısıyla saglikla gelsin minnoslar zamaninda hemde hazirliklarin bitmiştir senin bebis bekliyosun galiba

saolasın duygusal olarak aklım abilerde yoksa bakımından şüphem yok esas en miniğinde aklım nasıl olacak vs vs diye şimdi de şeker çıktı insülin başlanacak
Canim sekerin kac ciktiki insulin basliyorlar diyetle düşmeyecek boyuttami

Kocaman maşallah sana o zaman ben şuan üçüz desem yuttururum valla

kaç kilo aldın peki 30 haftasın sanırım sen

banada gezmek iyi geliyo kısa olması şartıyla :)) namaz kılıyuo olsaydım kılamazdım heralde cunkü ayıptır söelemesi normal alaturka wcye bile oturamıyoum dengem sarsılıyor :)
ayni ben bende oturamiyorum 32. Haftada baslayacam güya ise isyerinde krozet yok hep normal tuvalet ne yapacam diye onu düşünüyorum

Ben de 32 bitince gittim ama yukarı cıkmamıstı artık cıkmaz da napalım sağlıkla alalım kucaklarımıza hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…