- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Çok geçmiş olsun canım benim doktorum da 35. Haftayı atlatsak iyi olur dediAh hiç sorma arkadaşım hafta sonu kanamayla acile gittim ben serum iğne hap duruyoruz bakalım daha çok şükür
Kasılmalarım artık baya fazlalaştı doktorum 35e kadar ancak beklerler diyor inşallah beklesinler de 33+3 olduk bugn. Hafta sonu o kanamadan sonra tekrar ciğer olgunlaştırıcı vurunduk bakalım. Şimdilik kalkmadan yatmaya devam ediyorum.
Diğer iki hamileliğinde çıkmamıştı dimi öyle söylemiştinsaolasın duygusal olarak aklım abilerde yoksa bakımından şüphem yokesas en miniğinde aklım nasıl olacak vs vs diye şimdi de şeker çıktı insülin başlanacak
Ben hala alaturkadan şaşmadım desem inanırmısınbanada gezmek iyi geliyo kısa olması şartıyla :)) namaz kılıyuo olsaydım kılamazdım heralde cunkü ayıptır söelemesi normal alaturka wcye bile oturamıyoum dengem sarsılıyor :)
Seninde ikizmiydi arkadaşım yanlışmı hatırlıyorum.nasıl ve ne kadar alınıyor ben de düşünüyorum
Valla doğum çantamda eksikler vardı böyle sancılananları falan okuyunca hemen tamamladım korkumdan
Bi arabası kaldı bakalım.Sağlıkla gelsinlerde onlar kolay işin sevimli tarafları.
Benimde hala eksiğim var bende korkuyorum artık çıkmaya son bir kere çıkmam lazım bu sefer yanıma birini alıcam..Valla doğum çantamda eksikler vardı böyle sancılananları falan okuyunca hemen tamamladım korkumdan
Bi arabası kaldı bakalım.Sağlıkla gelsinlerde onlar kolay işin sevimli tarafları.
Tabi ki öyle. Araba bende almadım hatta bahara doğru alcağım nasipse şuan almayı düşünmüyorum. Çünkü kışın bir yere gidemeyiz gibi geliyor gitsek bile pusetleri arabaya koyar eşime çıkarızValla doğum çantamda eksikler vardı böyle sancılananları falan okuyunca hemen tamamladım korkumdan
Teşekkür ederim canım. Evet 35 den sonra bir ihtimal küvöze girmezler dedi bana da doktorum.Çok geçmiş olsun canım benim doktorum da 35. Haftayı atlatsak iyi olur dedi
O karınla nasıl oturuyorsun zor olmuyormuBen hala alaturkadan şaşmadım desem inanırmısın
Hiç sevmiyorum klozeti dün hastanede gitmek zorunda kaldım hala kendimi kötü hissediyorum
ya kendi evim haricinde bende klozet sevmiyorum hzuursuz oluyorum ama gercekten diğerini denedim bi kaç mecbur kaldım heryerimi çiş ettim resmenBen hala alaturkadan şaşmadım desem inanırmısın
Hiç sevmiyorum klozeti dün hastanede gitmek zorunda kaldım hala kendimi kötü hissediyorum
Diğer iki hamileliğinde çıkmamıştı dimi öyle söylemiştin
Her hamilelik farklı demekki.
Çaresi olan dert versin rabbim haftanda fena değil aslında 3 4 hafta daha dayanır ben umutluyum sende kendini motive et moral çok önemli.
Tabi ki öyle. Araba bende almadım hatta bahara doğru alcağım nasipse şuan almayı düşünmüyorum. Çünkü kışın bir yere gidemeyiz gibi geliyor gitsek bile pusetleri arabaya koyar eşime çıkarız
Teşekkür ederim canım. Evet 35 den sonra bir ihtimal küvöze girmezler dedi bana da doktorum.
Evet öyleymiş bende araştırıyorum devamlı girmeyen bebekler de çok gerçekten solunuma bağlı sanırım toplammda 5 doz ciğer geliştirici oldum benküvez konusu iki gündür Gündem konumuz . 35 ten daha erken haftalarda bile girmeyebilirmiş. Bebeğin nefes alış verişi doğum ile düzelirse ❤ Kaç doz ciğer geliştiriçi oldun ve ne kadar aralıklarla
Aynen bende sabah uyaninca ilk isim sayfayi okumak bekliyorum sabırsızlıklaBen de ilk kim doğum yapacajk diye heyecanla bekli,yorum
Beni görseniz hiç belli olmuyor ikiz olduğu oğlumda daha çok kilo almıştım heryerden almıştım kiloyu, bunda sadece göbeğim var oda tek gebelik ile aynı göbek annem bazen göbeğin benimki kadar da yok diyorO karınla nasıl oturuyorsun zor olmuyormu
Doktor 35 mi dedi ne kalmış 35 e hayırlısıyla saglikla gelsin minnoslar zamaninda hemde hazirliklarin bitmiştir senin bebis bekliyosun galibaAh hiç sorma arkadaşım hafta sonu kanamayla acile gittim ben serum iğne hap duruyoruz bakalım daha çok şükür
Kasılmalarım artık baya fazlalaştı doktorum 35e kadar ancak beklerler diyor inşallah beklesinler de 33+3 olduk bugn. Hafta sonu o kanamadan sonra tekrar ciğer olgunlaştırıcı vurunduk bakalım. Şimdilik kalkmadan yatmaya devam ediyorum.
Canim sekerin kac ciktiki insulin basliyorlar diyetle düşmeyecek boyuttamisaolasın duygusal olarak aklım abilerde yoksa bakımından şüphem yokesas en miniğinde aklım nasıl olacak vs vs diye şimdi de şeker çıktı insülin başlanacak
Kocaman maşallah sana o zaman ben şuan üçüz desem yuttururum vallaBeni görseniz hiç belli olmuyor ikiz olduğu oğlumda daha çok kilo almıştım heryerden almıştım kiloyu, bunda sadece göbeğim var oda tek gebelik ile aynı göbek annem bazen göbeğin benimki kadar da yok diyor
kaç kilo aldın peki 30 haftasın sanırım senBeni görseniz hiç belli olmuyor ikiz olduğu oğlumda daha çok kilo almıştım heryerden almıştım kiloyu, bunda sadece göbeğim var oda tek gebelik ile aynı göbek annem bazen göbeğin benimki kadar da yok diyor
ayni ben bende oturamiyorum 32. Haftada baslayacam güya ise isyerinde krozet yok hep normal tuvalet ne yapacam diye onu düşünüyorumbanada gezmek iyi geliyo kısa olması şartıyla :)) namaz kılıyuo olsaydım kılamazdım heralde cunkü ayıptır söelemesi normal alaturka wcye bile oturamıyoum dengem sarsılıyor :)
Ben de 32 bitince gittim ama yukarı cıkmamıstı artık cıkmaz da napalım sağlıkla alalım kucaklarımıza hepimiz inşallahBu arada bugün kontrolüm vardı benim de 28. Haftada kısmi plasenta previa tanım vardı bugün 32 de yukarıdaydı tam M mertur ve O Ocakekim e umut olsun diye hevesle geldim mertur un mesajlarını görünce içim gitti ama belli olmaz yine de cıkabilir pozitif mesaj verelim çıkmazsa da önemli değil zaten sezeryan olur yeterki sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım
Ben de bu hafta hazırlıkları bitireceğim erken diye düşünmemek lazım dr bugün söyledi 30 hf bel ağrısıyla gitmiş bir hasta 6 cm açıklık acil doğuma ne olacağı belli olmuyor biz önlemleri alalım da onlar istediği zaman gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?