2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Siz avicennaya gidiyordunız diye hatırlıyorum
. Ben de oraya gidiyorum. Ordan neden vazgeçtiniz acaba

Ben çok nadir kılabiliyorum ondada oturarak valla.Sana maşaallah gerçekten ikiz olmalarına rağmen çok iyisin çarşı pazar gezebiliyosun bana trilyon verseler eminönüne falan hayatta gitmem sen gitmiştin geçen ay galiba.hiç elimden dikiş nakışta gelmez sen zevkine göre dikebiliyosun.İnşaallah doğumunda zamanında ve kolay olur 3 çocukla girip yazmaya vaktin olur.

Ben kelebekmkelebek den bekliyorum haberlerini ne zamandır yazmadıda ne durumda ikizler acaba.
Ah hiç sorma arkadaşım hafta sonu kanamayla acile gittim ben serum iğne hap duruyoruz bakalım daha çok şükür
Kasılmalarım artık baya fazlalaştı doktorum 35e kadar ancak beklerler diyor inşallah beklesinler de 33+3 olduk bugn. Hafta sonu o kanamadan sonra tekrar ciğer olgunlaştırıcı vurunduk bakalım. Şimdilik kalkmadan yatmaya devam ediyorum.

M mertur seninde bebeğinde iyi olmasına çok sevindim umarım en yakın zamanda taburcu olursun çocuk birden çok olunca insanın aklı diğerlerinde kalıyor ama eminim annenler çok iyi bakıyorlardır.tekrar geçmiş gitmiş olsun.

Geçmiş olsun sanada.Az kaldı artık.34 den sonrası çok sıkıntı değil inşaAllah .e bişiy kalmadı sana ozaman bittimi hazırlıkların.

Çok sevindim Özellikle dikkat ettiğin birşey var mıydı ayakta durmamak , gezmemek

Geçmiş olsun sanada.Az kaldı artık.34 den sonrası çok sıkıntı değil inşaAllah .e bişiy kalmadı sana ozaman bittimi hazırlıkların.
Sağolasın. Evet az kaldı çok şükür küvöz e girmelerini istemiyorum da ondan dursunlar istiyorum. Evet bitti çok şükür hastane çantam çocukların eşyaları hazır Senin nasıl hazırlıkların bitti mi

Siz avicennaya gidiyordunız diye hatırlıyorum
. Ben de oraya gidiyorum. Ordan neden vazgeçtiniz acaba
Evet canım oraya gidiyordum kan uyuşmazlığı için devlete gitmiştim beni korkuttu eğitim ve araştırma hastanelerine git dedi ikiz gebelik riskli gebeliğe giriyor..
Avicenna güzel ama küçük bir hastane acil bir durum olursa başka hastaneye sevk etmek zorunda kalır onun için medipol megaya geçtim..
Sen hangi doktora gidiyorsun? Ben oğlumda orda doğum yaptım memnun kaldım..

Merhaba. Ben ilçe memle görüşmüştüm. Orda bana aktarabilirsiniz, sonuçta görev yapmış oluyorsunuz dediler. Galiba yerden yere göre değişiyor bu

Valla doğum çantamda eksikler vardı böyle sancılananları falan okuyunca hemen tamamladım korkumdan
Bi arabası kaldı bakalım.Sağlıkla gelsinlerde onlar kolay işin sevimli tarafları.

Serçin orduya gidiyorum ben de. Bi aksilik çıkmazsa şimdilik memnunum bakalım

Teşekkür ederim canım
Aslında bana gezmek iyi geliyor tabi kısa sürmesi şartı ile çıkıyorum
Yoksa biyerlerde yığılıp kalırım diye korkmuyor değilim..
Namazda da allah kuvvet veriyor, bana da doğumdan sonrası zor geliyor inşallah iki bebekle ibadetlerimi aksatmam en korktuğum durum bu sanırım..
Bakalım ikizler uslu olursa tam gaz yazmaya devam edicem inşallah

saolasın duygusal olarak aklım abilerde yoksa bakımından şüphem yok esas en miniğinde aklım nasıl olacak vs vs diye şimdi de şeker çıktı insülin başlanacak

Bende serçin hanıma gittim iki üç kere iyi bir doktor belki denk gelmişizdir
Dediğim gibi başka hastaneye geçmemin tek sebebi riskli gebeliğe girdiğim için yoksa devam ederdim orda..

Bende serçin hanıma gittim iki üç kere iyi bir doktor belki denk gelmişizdir
Dediğim gibi başka hastaneye geçmemin tek sebebi riskli gebeliğe girdiğim için yoksa devam ederdim orda..

banada gezmek iyi geliyo kısa olması şartıyla :)) namaz kılıyuo olsaydım kılamazdım heralde cunkü ayıptır söelemesi normal alaturka wcye bile oturamıyoum dengem sarsılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…