2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canını sıkma canım, ikisi de çözümü olan şeyler. Gebelikte enfeksiyonlara çok daha açık hale geliyoruz bağışıklığımız düşüyor, bunlar çok normal. Genital hijyenine mutlaka dikkat ediyorsundur ama yine de nacizane tavsiyede bulunayım, sık taharet almaya çalış, günde 2 3 çamaşır değiş, orası hep temiz ve kuru olsun. Bir de bol su zaten biliyorsundur. 1 lt yada 1,5luk şişe edin kendine ona göre en az 3 lt su içmeye çalış, diğer türlü ölçemiyor insan unutuyor ne kadar içtiğini.
Demir için ayrı ilaç kullanıyor musun? Bende de düşük günde bir ferro sanol 100 mg kapsül almama rağmen.

Masallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah büyüyor bebisin annesi benimkide önden gidiyor ama sekerim var benim korkuyorum
Benimde sekerim var ya son iki kontrolumde 1 hafta onde neyseki arayi acmadi 2-3 hafta olmadikca sorun yok dedi ama bende endiseliyim gobegide buyuk bizimkinin ama suyum falan normal bende hic kilo almamisim bu ay

Gebelikte demirin dusmesi Allah'in emri. Ben gebeligin basindan beri demir kullanamadim bir de, simdi damardan alacagim. Her seyin caresi var. Bunlar ufak tefek sorunlar.

Zaten sezeryan olduğu için anneyi yada bebeğu riske atmiyor yengemi ve kuzenimi 37 38 aldi sezeryana benim doktor bilir işini cok iyi bir doktordur
37 çok erken bence de. Tabi ki herhangi bir sorun yoksa. Doktorumun dediği bir gün bir gündür. İlk sezaryenim 39. Haftanın içinde oldu benim de.

Kan ilaçlarını içiyormusun canım?
Kan yapan yiyecekler tüket siyah kuru üzüm, kırmızı et ye bol bol inşallah düzelir..

Tansiyon ölçüyor musun sabahları, yoksa kan şekerin mi düşüyor? Sabahları aç olduğumuzdan ben de kahvaltı yapana kadar enerjim olmuyor. Bi de sende iki minnoş var
tansiyon aletim yok canım sabah sağlık ocağında ölçtüler tansiyonun düşük dedi normalde de düşük olduğunu hissediyorum ben..
Kan şekerim de hep düşük bugün ekstra düştü herhalde hala kolumu kaldıramıyorum..

Bende bir türlü sabahlari uyanamiyorum ayilamiyorum.
Ben hala kendime gelemedim

Nerelerdesin kız sen
Bende kan değeri için sadece demir ilacı alıyorum değerlerim normal sevmesemde kırmızı eti bol tüketiyorum ondan iyi gidiyor benimki..

Amin canim insallah aslında iyi almis 2 haftada 500 grm tam almasi gerekeni alıyor masallah insallah benimkide orantılı büyürde korktugum olmaz

Benimde düşüyo bu aralar hep hatta az önce çok kötü oldum birden gözüm karardı o anda ölçtürdüm hemen oğluma 7/4 e düşmüş çocukta.korktu

Benimde sekerim var ya son iki kontrolumde 1 hafta onde neyseki arayi acmadi 2-3 hafta olmadikca sorun yok dedi ama bende endiseliyim gobegide buyuk bizimkinin ama suyum falan normal bende hic kilo almamisim bu ay
Benimde suyu normal dedi bende 1 kilo almisim toplamda 31 haftada 9 kilo aldim aslinda ama bebegim 2 haftadan fazla önde

Benimde düşüyo bu aralar hep hatta az önce çok kötü oldum birden gözüm karardı o anda ölçtürdüm hemen oğluma 7/4 e düşmüş çocukta.korktu
Geçmiş olsun canım tuzlu ayran içseydin hemen.. Çok kötü ya düştüğü gün kafamı kaldıramıyorum kahvaltıyı zor hazırlayıp yedim

M mertur canım nasıl oldun hastanedemisin hala?

hastaneden çıktım çok şükür eşim hemen geldi aldı eve bıraktı beni duş alıp uzandım bir saat uyumuşum kendime geldim Hastane ortamı çok zor üç gündür maske ile , kımılda yok , doğru düzgün uyku yok , konuşulanlar sürekli olumsuz duymak istemediğim şeyler Çok şükür evdeyim bebeğim benimle gününe kadar bekler inşallah

Herşey güzel olacak inşallah hiç üzmeden kendini güzelce dinlenmene bak

Çok şükür çıkmışssın inşallah bebeğin vaktinde gelecek sen şimdi dinlenmene bak herşey yoluna girecek inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…