- 21 Nisan 2020
- 345
- 607
- 33
Canını sıkma canım, ikisi de çözümü olan şeyler. Gebelikte enfeksiyonlara çok daha açık hale geliyoruz bağışıklığımız düşüyor, bunlar çok normal. Genital hijyenine mutlaka dikkat ediyorsundur ama yine de nacizane tavsiyede bulunayım, sık taharet almaya çalış, günde 2 3 çamaşır değiş, orası hep temiz ve kuru olsun. Bir de bol su zaten biliyorsundur. 1 lt yada 1,5luk şişe edin kendine ona göre en az 3 lt su içmeye çalış, diğer türlü ölçemiyor insan unutuyor ne kadar içtiğini.Kan degerlerim hep dusuk cikiyor kizlar ya. Birde idrar yollari enfeksiyon kapmis. Bu saatten sonra cok dikkatli ol bu enfeksiyon erken doguma sebep oluyor dedi doktor. O kadr yoruldum ki artik oturdum agladim sinirimden. Yedigime ictigime dikkt ediyorim yine de her ay boyle
Benimde sekerim var ya son iki kontrolumde 1 hafta onde neyseki arayi acmadi 2-3 hafta olmadikca sorun yok dedi ama bende endiseliyim gobegide buyuk bizimkinin ama suyum falan normal bende hic kilo almamisim bu ayMasallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah büyüyor bebisin annesi benimkide önden gidiyor ama sekerim var benim korkuyorum
Gebelikte demirin dusmesi Allah'in emri. Ben gebeligin basindan beri demir kullanamadim bir de, simdi damardan alacagim. Her seyin caresi var. Bunlar ufak tefek sorunlar.Kan degerlerim hep dusuk cikiyor kizlar ya. Birde idrar yollari enfeksiyon kapmis. Bu saatten sonra cok dikkatli ol bu enfeksiyon erken doguma sebep oluyor dedi doktor. O kadr yoruldum ki artik oturdum agladim sinirimden. Yedigime ictigime dikkt ediyorim yine de her ay boyle
Bende bir türlü sabahlari uyanamiyorum ayilamiyorum.Kızlar sizinde sabahları tansiyonunuz düşüyormu?
Ben çok kötü oluyorum kahvaltı yapınca geçiyor uyanınca kolumu kaldıramıyorum o derece..
37 çok erken bence de. Tabi ki herhangi bir sorun yoksa. Doktorumun dediği bir gün bir gündür. İlk sezaryenim 39. Haftanın içinde oldu benim de.Zaten sezeryan olduğu için anneyi yada bebeğu riske atmiyoryengemi ve kuzenimi 37 38 aldi sezeryana benim doktor bilir işini cok iyi bir doktordur
Kan ilaçlarını içiyormusun canım?Kan degerlerim hep dusuk cikiyor kizlar ya. Birde idrar yollari enfeksiyon kapmis. Bu saatten sonra cok dikkatli ol bu enfeksiyon erken doguma sebep oluyor dedi doktor. O kadr yoruldum ki artik oturdum agladim sinirimden. Yedigime ictigime dikkt ediyorim yine de her ay boyle
tansiyon aletim yok canım sabah sağlık ocağında ölçtüler tansiyonun düşük dedi normalde de düşük olduğunu hissediyorum ben..Tansiyon ölçüyor musun sabahları, yoksa kan şekerin mi düşüyor? Sabahları aç olduğumuzdan ben de kahvaltı yapana kadar enerjim olmuyor. Bi de sende iki minnoş var
Ben hala kendime gelemedimBende bir türlü sabahlari uyanamiyorum ayilamiyorum.
Nerelerdesin kız senCanını sıkma canım, ikisi de çözümü olan şeyler. Gebelikte enfeksiyonlara çok daha açık hale geliyoruz bağışıklığımız düşüyor, bunlar çok normal. Genital hijyenine mutlaka dikkat ediyorsundur ama yine de nacizane tavsiyede bulunayım, sık taharet almaya çalış, günde 2 3 çamaşır değiş, orası hep temiz ve kuru olsun. Bir de bol su zaten biliyorsundur. 1 lt yada 1,5luk şişe edin kendine ona göre en az 3 lt su içmeye çalış, diğer türlü ölçemiyor insan unutuyor ne kadar içtiğini.
Demir için ayrı ilaç kullanıyor musun? Bende de düşük günde bir ferro sanol 100 mg kapsül almama rağmen.
Onu bilememKafası daha güzel olabilir, doktorumdan bilgi alacağım
Amin canim insallah aslında iyi almis 2 haftada 500 grm tam almasi gerekeni alıyor masallah insallah benimkide orantılı büyürde korktugum olmazCanım ben de eşim de kısa boyluyuz bizden uzun çıkmaz zaten, 2 haftada 500 gr almış bizimki ama önceki haftalarda daha az alıyordu. Dikkat ettikten sonra birşey olmaz Allah'ın izni ile, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelsin inşallah
Benimde düşüyo bu aralar hep hatta az önce çok kötü oldum birden gözüm karardı o anda ölçtürdüm hemen oğluma 7/4 e düşmüş çocukta.korktutansiyon aletim yok canım sabah sağlık ocağında ölçtüler tansiyonun düşük dedi normalde de düşük olduğunu hissediyorum ben..
Kan şekerim de hep düşük bugün ekstra düştü herhalde hala kolumu kaldıramıyorum..
Ben hala kendime gelemedim
Benimde suyu normal dedi bende 1 kilo almisim toplamda 31 haftada 9 kilo aldim aslinda ama bebegim 2 haftadan fazla öndeBenimde sekerim var ya son iki kontrolumde 1 hafta onde neyseki arayi acmadi 2-3 hafta olmadikca sorun yok dedi ama bende endiseliyim gobegide buyuk bizimkinin ama suyum falan normal bende hic kilo almamisim bu ay
Geçmiş olsun canım tuzlu ayran içseydin hemen.. Çok kötü ya düştüğü gün kafamı kaldıramıyorum kahvaltıyı zor hazırlayıp yedimBenimde düşüyo bu aralar hep hatta az önce çok kötü oldum birden gözüm karardı o anda ölçtürdüm hemen oğluma 7/4 e düşmüş çocukta.korktu
Benim açık kahverengi olmaya başlamıştı doktora söyledim normal dediDoktoruna tekrar bildir canım..
Bende ilk haftalardan sonra lekelenme hiç olmadı arkadaşlardan da duymadım
Ben beyaz tenkitim ama bende de baya belliBen birde esmer tenlilerin daha cabuk belirdigini duymustum
Herşey güzel olacak inşallahhastaneden çıktım çok şükür eşim hemen geldi aldı eve bıraktı beni duş alıp uzandım bir saat uyumuşum kendime geldim ❤ Hastane ortamı çok zor üç gündür maske ile , kımılda yok , doğru düzgün uyku yok , konuşulanlar sürekli olumsuz duymak istemediğim şeyler Çok şükür evdeyimbebeğim benimle gününe kadar bekler inşallah ❤
Çok şükür çıkmışssınhastaneden çıktım çok şükür eşim hemen geldi aldı eve bıraktı beni duş alıp uzandım bir saat uyumuşum kendime geldim ❤ Hastane ortamı çok zor üç gündür maske ile , kımılda yok , doğru düzgün uyku yok , konuşulanlar sürekli olumsuz duymak istemediğim şeyler Çok şükür evdeyimbebeğim benimle gününe kadar bekler inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?