- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Ben portatif beşik alıcam onlar daha küçük normal bebek uyku seti yorganı aldım 95×145 bizim yorgan..Kızlar dün soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş 70*110 park yatak için hangi ölçülerde yorgan vs uyku seti almak gerekiyor ?
Geçmiş olsun canım inşallah bekler bebişhastaneden çıktım çok şükür eşim hemen geldi aldı eve bıraktı beni duş alıp uzandım bir saat uyumuşum kendime geldim ❤ Hastane ortamı çok zor üç gündür maske ile , kımılda yok , doğru düzgün uyku yok , konuşulanlar sürekli olumsuz duymak istemediğim şeyler Çok şükür evdeyimbebeğim benimle gününe kadar bekler inşallah ❤
Canım benim beşik 70*130 uyku setimde 70*130 aynı ölçülerde varsa öyle al sendeKızlar dün soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş 70*110 park yatak için hangi ölçülerde yorgan vs uyku seti almak gerekiyor ?
Bende oldu üstelik ayağım baya yan döndü ikikere kasılırken extra magnezyum verdi doktor magvital artık ondanmı dinlendiğim içinmi bilmiyorumKizlar merhaba, belden kalçanın tek tarafına ve tek bacağa yayılan siyatik denilen agriyi yaşayan var mı? Ben cok iyiydim 1 hafta tatile gittim, ödem toplanmasi ve merdivenli ev yuzunden zorlanma nedeniyle agri oluştu. Doktor siyatik ve normal gibi konustu. Normal degil ama zorlanmaya bağlı oldu biliyorum, simdi surekli yatıyorum yatakta dönmek bile ızdırap oldu yururken tek ayagimi cekerek yürüyebiliyorum ve moralim bozuldu psikolojim bozuldu hersey yolunda giderken ihmalkarlık nedeniyle oldugu icin...
Suyu falan normalse bisey yoktur diye dusunuyorum bazi bebekler de iri olabiliyor sekere bagli olmasin yeterki ben de totalde 6.6kg aldim yarin 31 olucam iste bakalim senin bebisin kilosu kacBenimde suyu normal dedi bende 1 kilo almisim toplamda 31 haftada 9 kilo aldim aslinda ama bebegim 2 haftadan fazla önde
henüz almadım. e bebekten almıştım kızımda. bunda netten sipariş edicem. marka ne olur bilmiyorum. granüller güzel oluyor.kızlar bebek çamaşır yıkama deterjanı ne aldınız. kullanıp da memnun kaldığınız ve önereceğiniz bir marka var mı. ve bebek banyosu için mustela düşünüyorum sağlıklı ve doktor tavsiyeli olduğu için ama gerek var mı bilmiyorum. bu konuda tecrübeleriniz nedir?
bana dönerseniz sevinirim
Canım burdayımNerelerdesin kız sen
Bende kan değeri için sadece demir ilacı alıyorum değerlerim normal sevmesemde kırmızı eti bol tüketiyorum ondan iyi gidiyor benimki..
birebir aynı ölçü almalısın canım.yani 70 e 110Kızlar dün soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş 70*110 park yatak için hangi ölçülerde yorgan vs uyku seti almak gerekiyor ?
Gratise duru granül gelmişti onunla yıkadım gayet güzeldi.Rossmanda roxy gördüm onuda övüyorlar.mühendisinoğlu diye bi sayfa var instada içeriği temiz bebek ürünlerini listeliyo bi gözat istersen.kızlar bebek çamaşır yıkama deterjanı ne aldınız. kullanıp da memnun kaldığınız ve önereceğiniz bir marka var mı. ve bebek banyosu için mustela düşünüyorum sağlıklı ve doktor tavsiyeli olduğu için ama gerek var mı bilmiyorum. bu konuda tecrübeleriniz nedir?
canım uyku seti almadım ben hiç. gerek olmuyor açıkcası. yorgan ve yastığa göre kılıf almıştım kızımda. boyutlarını çok hatırlamıyorum bizim park yatağın. yorganlar standart zaten.Kızlar dün soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş 70*110 park yatak için hangi ölçülerde yorgan vs uyku seti almak gerekiyor ?
Gecmis olsun canim aglayinca gecse haklisinda kendini ve bebegini düşün sen elinden geleni zaten yapiyorsun daha dikkatli ol rabbimden gelecege engel olamiyorsun benimde sekerim hic düşmüyor mesela yasak olan herseyi canim cekiyor ama yiyemiyorum halende yüksek
Yok alttan muayene etmiyor ama niye boyle oluyor anlamadim. Iyice zorlasti hersey hareketlerim kisitli. Bi cocuk var evde bunaldim inankiCanım doktor hep alttan mı muayene ediyo seni, ben alttan muayene olunca enfeksiyon kapıyorum hep. Yediklerin içtiklerinden değildir kendini suçlama. Zaten hormonlarımız tavan sinirlerinin bozulması çok normal
benimkiler de duruyor uzun süredir. ben yıkayacağım.Kızlar önceki bebeğimden kalan çarşaflar vs var. Senelerdir hurçta duruyor. Yıkanıp ütülenip konmuş yeniden yıkamam lazım mı? O kadar çok şey oldu ki nasıl altından kalkacağım gözüm korktu.
Iciyorum sabah aksam verdi birde bana. O kadr cok yiyecek lstesi var ki mecburiyet bile skti canimi artik. Insallah duzelr gecer gider. Ilk gebeligim boyle degildi laylaylom gecrmistim ne guzelKan ilaçlarını içiyormusun canım?
Kan yapan yiyecekler tüket siyah kuru üzüm, kırmızı et ye bol bol inşallah düzelir..
Dalan zeytinyağlı granül sabun kullandım ilk oğlumda memnunum bunda da aynısını kullanacağım tavsiye ederim. Kokusu da temizlemesi de güzel.kızlar bebek çamaşır yıkama deterjanı ne aldınız. kullanıp da memnun kaldığınız ve önereceğiniz bir marka var mı. ve bebek banyosu için mustela düşünüyorum sağlıklı ve doktor tavsiyeli olduğu için ama gerek var mı bilmiyorum. bu konuda tecrübeleriniz nedir?
Ben yıkadım uzun süre kaldığı için yıkanması lazım..Kızlar önceki bebeğimden kalan çarşaflar vs var. Senelerdir hurçta duruyor. Yıkanıp ütülenip konmuş yeniden yıkamam lazım mı? O kadar çok şey oldu ki nasıl altından kalkacağım gözüm korktu.
Su az tuketiyordum ona dikkat edicm artik. Ferro bende kullaniyorum iki aydir sabah aksam iciyorum. Ona ragmen duzelmedi. El yapimi pekmez aldim iciyorum dikkt ediorum hep ayni. Enfeksiyon da son aylarimizda olunca canimi epey skti. Bebege direk etki eden biseyCanını sıkma canım, ikisi de çözümü olan şeyler. Gebelikte enfeksiyonlara çok daha açık hale geliyoruz bağışıklığımız düşüyor, bunlar çok normal. Genital hijyenine mutlaka dikkat ediyorsundur ama yine de nacizane tavsiyede bulunayım, sık taharet almaya çalış, günde 2 3 çamaşır değiş, orası hep temiz ve kuru olsun. Bir de bol su zaten biliyorsundur. 1 lt yada 1,5luk şişe edin kendine ona göre en az 3 lt su içmeye çalış, diğer türlü ölçemiyor insan unutuyor ne kadar içtiğini.
Demir için ayrı ilaç kullanıyor musun? Bende de düşük günde bir ferro sanol 100 mg kapsül almama rağmen.
Ayy ne güzel dometes işini bitirmişsinCanım burdayım ☺ 1 haftalık tatile gidip geldik eşim annemle çocukla falan, ordan geldik domates yaptık onla uğraştık baya. takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince çok yazamasam dasizin grup benden 4 6 hafta önde olduğu için merak ediyorum yaşanacakları beni neler bekliyor diye ikinci gebelik de olsa ilki gibi endişelerin oluyor ister istemez.
M mertur çok çok geçmiş olsun eve çıkana çok sevindiminşallah tekrarı yaşanmaz bol bol dinlen bundan sonra artık. kanaman kesildi mi? Bundan sonraki süreç için bilgi verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?