2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar merhaba, belden kalçanın tek tarafına ve tek bacağa yayılan siyatik denilen agriyi yaşayan var mı? Ben cok iyiydim 1 hafta tatile gittim, ödem toplanmasi ve merdivenli ev yuzunden zorlanma nedeniyle agri oluştu. Doktor siyatik ve normal gibi konustu. Normal degil ama zorlanmaya bağlı oldu biliyorum, simdi surekli yatıyorum yatakta dönmek bile ızdırap oldu yururken tek ayagimi cekerek yürüyebiliyorum ve moralim bozuldu psikolojim bozuldu hersey yolunda giderken ihmalkarlık nedeniyle oldugu icin...

Geçmiş olsun canım inşallah bekler bebiş

kızlar bebek çamaşır yıkama deterjanı ne aldınız. kullanıp da memnun kaldığınız ve önereceğiniz bir marka var mı. ve bebek banyosu için mustela düşünüyorum sağlıklı ve doktor tavsiyeli olduğu için ama gerek var mı bilmiyorum. bu konuda tecrübeleriniz nedir?
bana dönerseniz sevinirim

Bende oldu üstelik ayağım baya yan döndü ikikere kasılırken extra magnezyum verdi doktor magvital artık ondanmı dinlendiğim içinmi bilmiyorum
Ama geçti.

Benimde suyu normal dedi bende 1 kilo almisim toplamda 31 haftada 9 kilo aldim aslinda ama bebegim 2 haftadan fazla önde
Suyu falan normalse bisey yoktur diye dusunuyorum bazi bebekler de iri olabiliyor sekere bagli olmasin yeterki ben de totalde 6.6kg aldim yarin 31 olucam iste bakalim senin bebisin kilosu kac

henüz almadım. e bebekten almıştım kızımda. bunda netten sipariş edicem. marka ne olur bilmiyorum. granüller güzel oluyor.
bebek bakım seti mustela alıcam. hala kullanıyorum kızımda

Nerelerdesin kız sen
Bende kan değeri için sadece demir ilacı alıyorum değerlerim normal sevmesemde kırmızı eti bol tüketiyorum ondan iyi gidiyor benimki..
Canım burdayım 1 haftalık tatile gidip geldik eşim annemle çocukla falan, ordan geldik domates yaptık onla uğraştık baya. takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince çok yazamasam da sizin grup benden 4 6 hafta önde olduğu için merak ediyorum yaşanacakları beni neler bekliyor diye ikinci gebelik de olsa ilki gibi endişelerin oluyor ister istemez.
M mertur çok çok geçmiş olsun eve çıkana çok sevindim inşallah tekrarı yaşanmaz bol bol dinlen bundan sonra artık. kanaman kesildi mi? Bundan sonraki süreç için bilgi verdiler mi?

Kızlar dün soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş 70*110 park yatak için hangi ölçülerde yorgan vs uyku seti almak gerekiyor ?
birebir aynı ölçü almalısın canım.yani 70 e 110
Gratise duru granül gelmişti onunla yıkadım gayet güzeldi.Rossmanda roxy gördüm onuda övüyorlar.mühendisinoğlu diye bi sayfa var instada içeriği temiz bebek ürünlerini listeliyo bi gözat istersen.
Şampuanda mustela aldım ben en temiz içeriklisi o pahalı biraz ama çok uzun süre kullanılır.

Kızlar dün soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş 70*110 park yatak için hangi ölçülerde yorgan vs uyku seti almak gerekiyor ?
canım uyku seti almadım ben hiç. gerek olmuyor açıkcası. yorgan ve yastığa göre kılıf almıştım kızımda. boyutlarını çok hatırlamıyorum bizim park yatağın. yorganlar standart zaten.

elimde degil gercektn artik iki ay gecsinde bitsin istiyorum hep yorgunum hep halsizim

Kızlar önceki bebeğimden kalan çarşaflar vs var. Senelerdir hurçta duruyor. Yıkanıp ütülenip konmuş yeniden yıkamam lazım mı? O kadar çok şey oldu ki nasıl altından kalkacağım gözüm korktu.

Canım doktor hep alttan mı muayene ediyo seni, ben alttan muayene olunca enfeksiyon kapıyorum hep. Yediklerin içtiklerinden değildir kendini suçlama. Zaten hormonlarımız tavan sinirlerinin bozulması çok normal
Yok alttan muayene etmiyor ama niye boyle oluyor anlamadim. Iyice zorlasti hersey hareketlerim kisitli. Bi cocuk var evde bunaldim inanki

Kan ilaçlarını içiyormusun canım?
Kan yapan yiyecekler tüket siyah kuru üzüm, kırmızı et ye bol bol inşallah düzelir..
Iciyorum sabah aksam verdi birde bana. O kadr cok yiyecek lstesi var ki mecburiyet bile skti canimi artik. Insallah duzelr gecer gider. Ilk gebeligim boyle degildi laylaylom gecrmistim ne guzel

Dalan zeytinyağlı granül sabun kullandım ilk oğlumda memnunum bunda da aynısını kullanacağım tavsiye ederim. Kokusu da temizlemesi de güzel.
Sabun ve şampuan olarak da dalin kullanıyorum. Öncesinde yani yenidoğan döneminde unibaby kullanmıştım o da güzeldi.

Ben yıkadım uzun süre kaldığı için yıkanması lazım..

Su az tuketiyordum ona dikkat edicm artik. Ferro bende kullaniyorum iki aydir sabah aksam iciyorum. Ona ragmen duzelmedi. El yapimi pekmez aldim iciyorum dikkt ediorum hep ayni. Enfeksiyon da son aylarimizda olunca canimi epey skti. Bebege direk etki eden bisey

Ayy ne güzel dometes işini bitirmişsinbende kendimi yormayacak şekilde dondurucuyu dolduruyorum bebek olunca hazır şeylere çok ihtiyacım olacak..
Domatesi de alıcam birilerini yardıma çağıracam yapabilecek gücü bulamıyorum kendimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…