2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende gördüm yengem doktorların eline düşene kadar gitmiyor 40, 41 de doğuruyor
Bende erken alınmasını doğru bulmuyorum şimdi bana 37 diyorlar ben sorun yoksa 38 e kadar dururum..
Benim gittiğim dr da sonuna kadar bekletiyor. 1 gün bile değerli diyor dr um. O yüzden o erken derse de güvenirim geç derse de.

benim ilk doğum 37+3de mecburi sezeryan olmuştu. şimdi doktorum ilk hedefimiz 37.haftayı görmek. ondan sonra ne kadar durursa kardır diyor. 37erken bencede. zorunlu olmadığı sürece 38tamamlanmalı

Zaten sezeryan olduğu için anneyi yada bebeğu riske atmiyor yengemi ve kuzenimi 37 38 aldi sezeryana benim doktor bilir işini cok iyi bir doktordur
Bizimde doğum planımız 38. Hafta 13 gün önce normal tarihinden, kanala girmeden bebeğin başı almayı tercih ediyorlar

Kan degerlerim hep dusuk cikiyor kizlar ya. Birde idrar yollari enfeksiyon kapmis. Bu saatten sonra cok dikkatli ol bu enfeksiyon erken doguma sebep oluyor dedi doktor. O kadr yoruldum ki artik oturdum agladim sinirimden. Yedigime ictigime dikkt ediyorim yine de her ay boyle

Bendede hic olmadi canim hicbir fikrim yok doktorun bilircen iyisini gec kalma bence

Aynen canim zamaninda gelmiyor illa arayıp sıkıştiracagiz dedim zaten doğana kadar insallah gonderirsiniz diye cantami hazirlayim bende artik hic bisey yapasim yok yinede sen hazirligini yap canim ne olur ne olmaz bebegin ne kadar olmus canim boy kilo

Gecmis olsun canim aglayinca gecse haklisinda kendini ve bebegini düşün sen elinden geleni zaten yapiyorsun daha dikkatli ol rabbimden gelecege engel olamiyorsun benimde sekerim hic düşmüyor mesela yasak olan herseyi canim cekiyor ama yiyemiyorum halende yüksek

2300 gr 44 cm olmuş canım, artık hızlı büyüyorlar. Sürekli biryerleri yalıyordu şaştık kaldık

Canım doktor hep alttan mı muayene ediyo seni, ben alttan muayene olunca enfeksiyon kapıyorum hep. Yediklerin içtiklerinden değildir kendini suçlama. Zaten hormonlarımız tavan sinirlerinin bozulması çok normal

Selam kizlar kontrol gunumdu bugun hersey yolunda cok sukur bebis dogum pzisyonundaymis 1hafta onden gidiyor kilosu 1898gr boyu 43cm civari biraz koca gobekli olucak galiba benimkisi:)bu arada 30+6 yim
Masallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah büyüyor bebisin annesi benimkide önden gidiyor ama sekerim var benim korkuyorum

2300 gr 44 cm olmuş canım, artık hızlı büyüyorlar. Sürekli biryerleri yalıyordu şaştık kaldık
Masallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim sekerim cikmisti bebegim 2 hafta önde korkuttular biraz genetik olarakda iriyiz ama doktor haftalik ne kadar aliyor ona bakalim karar verelim demisti ondan sordum

Masallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim sekerim cikmisti bebegim 2 hafta önde korkuttular biraz genetik olarakda iriyiz ama doktor haftalik ne kadar aliyor ona bakalim karar verelim demisti ondan sordum

Canım ben de eşim de kısa boyluyuz bizden uzun çıkmaz zaten, 2 haftada 500 gr almış bizimki ama önceki haftalarda daha az alıyordu. Dikkat ettikten sonra birşey olmaz Allah'ın izni ile, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…