Bende gördüm yengem doktorların eline düşene kadar gitmiyor 40, 41 de doğuruyor
Bende erken alınmasını doğru bulmuyorum şimdi bana 37 diyorlar ben sorun yoksa 38 e kadar dururum..
benim ilk doğum 37+3de mecburi sezeryan olmuştu. şimdi doktorum ilk hedefimiz 37.haftayı görmek. ondan sonra ne kadar durursa kardır diyor. 37erken bencede. zorunlu olmadığı sürece 38tamamlanmalı
Selam kizlar kontrol gunumdu bugun hersey yolunda cok sukur bebis dogum pzisyonundaymis 1hafta onden gidiyor kilosu 1898gr boyu 43cm civari biraz koca gobekli olucak galiba benimkisi:)bu arada 30+6 yim
Ara tekrar aramadıkça onlar da rahat davranır mobilya kokusu hemen cıkmıyor çünkü gelsin de odayı havalandırma zamanın olsun
Güzel günlerde kullanır inşallah
Kan degerlerim hep dusuk cikiyor kizlar ya. Birde idrar yollari enfeksiyon kapmis. Bu saatten sonra cok dikkatli ol bu enfeksiyon erken doguma sebep oluyor dedi doktor. O kadr yoruldum ki artik oturdum agladim sinirimden. Yedigime ictigime dikkt ediyorim yine de her ay boyle
kızlar ben 32 yi bitirmek üzereyim. 27.haftadan 31 haftaya kadar küçük kahverengi lekelenmeye karşı koruma amaçlı progestan fitil kullandım. Fitili geçen hafta kestim. hafif kahverengi lekelenmeler yine oluyor sizde var mı böyle bir durum
Zaten zamanında teslim etseler şaşardım hep bir aksilik oluyor bu mobilya işlerinde, en azından çantamız hazır olsa içimiz rahat eder gerçi bugün kontrole gittim benim doktor 37ye kadar gelmez dedi ama belli de olmaz tabii
Aynen canim zamaninda gelmiyor illa arayıp sıkıştiracagiz dedim zaten doğana kadar insallah gonderirsiniz diye cantami hazirlayim bende artik hic bisey yapasim yok yinede sen hazirligini yap canim ne olur ne olmaz bebegin ne kadar olmus canim boy kilo
Kan degerlerim hep dusuk cikiyor kizlar ya. Birde idrar yollari enfeksiyon kapmis. Bu saatten sonra cok dikkatli ol bu enfeksiyon erken doguma sebep oluyor dedi doktor. O kadr yoruldum ki artik oturdum agladim sinirimden. Yedigime ictigime dikkt ediyorim yine de her ay boyle
Gecmis olsun canim aglayinca gecse haklisinda kendini ve bebegini düşün sen elinden geleni zaten yapiyorsun daha dikkatli ol rabbimden gelecege engel olamiyorsun benimde sekerim hic düşmüyor mesela yasak olan herseyi canim cekiyor ama yiyemiyorum halende yüksek
Aynen canim zamaninda gelmiyor illa arayıp sıkıştiracagiz dedim zaten doğana kadar insallah gonderirsiniz diye cantami hazirlayim bende artik hic bisey yapasim yok yinede sen hazirligini yap canim ne olur ne olmaz bebegin ne kadar olmus canim boy kilo
Canım doktor hep alttan mı muayene ediyo seni, ben alttan muayene olunca enfeksiyon kapıyorum hep. Yediklerin içtiklerinden değildir kendini suçlama. Zaten hormonlarımız tavan sinirlerinin bozulması çok normal
Selam kizlar kontrol gunumdu bugun hersey yolunda cok sukur bebis dogum pzisyonundaymis 1hafta onden gidiyor kilosu 1898gr boyu 43cm civari biraz koca gobekli olucak galiba benimkisi:)bu arada 30+6 yim
Masallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim sekerim cikmisti bebegim 2 hafta önde korkuttular biraz genetik olarakda iriyiz ama doktor haftalik ne kadar aliyor ona bakalim karar verelim demisti ondan sordum
Masallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim sekerim cikmisti bebegim 2 hafta önde korkuttular biraz genetik olarakda iriyiz ama doktor haftalik ne kadar aliyor ona bakalim karar verelim demisti ondan sordum
Canım ben de eşim de kısa boyluyuz bizden uzun çıkmaz zaten, 2 haftada 500 gr almış bizimki ama önceki haftalarda daha az alıyordu. Dikkat ettikten sonra birşey olmaz Allah'ın izni ile, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelsin inşallah