- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 34
Ara tekrar aramadıkça onlar da rahat davranır mobilya kokusu hemen cıkmıyor çünkü gelsin de odayı havalandırma zamanın olsunAynı durumdayiz canim aldim birkac eksik disinda hepsini ama yika ütüle canta hazirlamsi kaldi bide oda aldik bebise ama daha gelmedi en son aradığımızda 1 aya kadar teslim ederiz demişlerdi halen ne gelen var nede giden
37 erken değilmi neden beklemiyor ..Bir sıkıntımı varInşallah kazasiz belasiz aliriz kucağimiza benim doktor beklemiyor 37 38 de aliyor bebeği az kaldi yane
İnşallahInsallah canim allahin izniyle 10 gun daha dururlar bebeklerinle konus sürekli bir yerde okumustum bebeginizle konusun ona anlatin diyordu
Bende hala çizgi yok.iki hamileliğimdede çıkmadı.genetik belkide bilmiyorum canim bende hic yoktu anneminde doguma yakin cikmis onunda yokmus daha yeni belirdi benimki 2 3 gundur var
Sen ufaktan hazırlamaya başla..baya öndesın bizden hazır.olsun artık cantan :)Ayy biraz daha dursunlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım
Zaten sezeryan olduğu için anneyi yada bebeğu riske atmiyor37 erken değilmi neden beklemiyor ..Bir sıkıntımı var
Kız kardesimde dogum yapti onuda hiçbir sorun yokken 38 de aldi mesela 40 bitiren sezeryan görmedim37 erken değilmi neden beklemiyor ..Bir sıkıntımı var
Teşekkür ederim canım. Evet etti ama bende bitki çayı diye açıkçası içmek istemedimkelebekmkelebek geçmiş olsun canım.Kendini rahat bırak nefes egzersizleri dene istersen.Ihlamuru doktorun tavsiye etmiş ama kanama zamani bana yasaktı kan sulandırıcı etkisi olduğundan aklında bulunsun.İnşallah bebisler seni bekleyecekler.
Doktoruna tekrar bildir canım..kızlar ben 32 yi bitirmek üzereyim. 27.haftadan 31 haftaya kadar küçük kahverengi lekelenmeye karşı koruma amaçlı progestan fitil kullandım. Fitili geçen hafta kestim. hafif kahverengi lekelenmeler yine oluyor sizde var mı böyle bir durum
Ben gördüm mesela benKız kardesimde dogum yapti onuda hiçbir sorun yokken 38 de aldi mesela 40 bitiren sezeryan görmedim
Aynı durumdayiz canim aldim birkac eksik disinda hepsini ama yika ütüle canta hazirlamsi kaldi bide oda aldik bebise ama daha gelmedi en son aradığımızda 1 aya kadar teslim ederiz demişlerdi halen ne gelen var nede giden
Sen ufaktan hazırlamaya başla..baya öndesın bizden hazır.olsun artık cantan :)
Kız kardesimde dogum yapti onuda hiçbir sorun yokken 38 de aldi mesela 40 bitiren sezeryan görmedim
Bende gördüm yengemBen gördüm mesela benher doktorun görüşü farklı demek benim ki için 38 alt limittir asla dolmadan almaz bir sıkintı yoksa beklemeye devam eder..41 haftaya kadar miadını doldurmaya devam eder bebek ..ben 37 lerde alan doktorları samimi bulmuyorum pek...ajandacı gibi geliyolar onlar bana planları programları bozulmasın diye süprizlerle karşılaşmak istemiyorlar..39+5 dogum yaptim ben sezaryen
Benim de ten rengim öyle bende de aylardır var genetik sanirimBende hala çizgi yok.iki hamileliğimdede çıkmadı.
porselen beyazı gibi sinir bozucu bi beyaz teneim var onlamı alakalı acaba
Tansiyon ölçüyor musun sabahları, yoksa kan şekerin mi düşüyor? Sabahları aç olduğumuzdan ben de kahvaltı yapana kadar enerjim olmuyor. Bi de sende iki minnoş varKızlar sizinde sabahları tansiyonunuz düşüyormu?
Ben çok kötü oluyorum kahvaltı yapınca geçiyor uyanınca kolumu kaldıramıyorum o derece..
Ben esmerim bende de erkenden çıktı.Benim de ten rengim öyle bende de aylardır var genetik sanirim
bana simdi bile ikinci oldugu halde sık dişini 2 ekimden önce dogurmanı istemiyorum dedi..sonrasinda da sürekli takip eder artik beni oglumda da 2 günde bir nst sokmuştu son haftamda ..39+3 e kadar takip etti iki gun sonrası icin randevu verdi şükür 2 gün daha sıkıntısız durdum ..kaldı ki benim 5.5 aylıkken dogumum başladı iğnelerle durdum doğuma kadar alabilirdi istese hemen erkendenBende gördüm yengemdoktorların eline düşene kadar gitmiyor 40, 41 de doğuruyor
Bende erken alınmasını doğru bulmuyorum şimdi bana 37 diyorlar ben sorun yoksa 38 e kadar dururum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?