2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynı durumdayiz canim aldim birkac eksik disinda hepsini ama yika ütüle canta hazirlamsi kaldi bide oda aldik bebise ama daha gelmedi en son aradığımızda 1 aya kadar teslim ederiz demişlerdi halen ne gelen var nede giden
Ara tekrar aramadıkça onlar da rahat davranır mobilya kokusu hemen cıkmıyor çünkü gelsin de odayı havalandırma zamanın olsun
Güzel günlerde kullanır inşallah

Insallah canim allahin izniyle 10 gun daha dururlar bebeklerinle konus sürekli bir yerde okumustum bebeginizle konusun ona anlatin diyordu
İnşallah Evet öyle gerçekten Canım ben hep konuşuyorum seviyorum ve tepki veriyorlar sakinleştir demişti doktorum da bazen hareketli olup sancı yapabiliyorlar çünkü ıhlamur iç ve konuş sakinleştir dedi bana da

genetik belkide bilmiyorum canim bende hic yoktu anneminde doguma yakin cikmis onunda yokmus daha yeni belirdi benimki 2 3 gundur var
Bende hala çizgi yok.iki hamileliğimdede çıkmadı.
porselen beyazı gibi sinir bozucu bi beyaz teneim var onlamı alakalı acaba

kelebekmkelebek geçmiş olsun canım.Kendini rahat bırak nefes egzersizleri dene istersen.Ihlamuru doktorun tavsiye etmiş ama kanama zamani bana yasaktı kan sulandırıcı etkisi olduğundan aklında bulunsun.İnşallah bebisler seni bekleyecekler.

Teşekkür ederim canım. Evet etti ama bende bitki çayı diye açıkçası içmek istemedim kan sulandırıcı kullanıyorum bir de üstelik ben. Şimdilik içmiyorum canım konuşarak elimle karnıma dokunarak sakinleştiriyorum İnşallah canım inşallah rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla zamanında nasip etsin

kızlar ben 32 yi bitirmek üzereyim. 27.haftadan 31 haftaya kadar küçük kahverengi lekelenmeye karşı koruma amaçlı progestan fitil kullandım. Fitili geçen hafta kestim. hafif kahverengi lekelenmeler yine oluyor sizde var mı böyle bir durum

Doktoruna tekrar bildir canım..
Bende ilk haftalardan sonra lekelenme hiç olmadı arkadaşlardan da duymadım

Kız kardesimde dogum yapti onuda hiçbir sorun yokken 38 de aldi mesela 40 bitiren sezeryan görmedim
Ben gördüm mesela ben her doktorun görüşü farklı demek benim ki için 38 alt limittir asla dolmadan almaz bir sıkintı yoksa beklemeye devam eder..41 haftaya kadar miadını doldurmaya devam eder bebek ..ben 37 lerde alan doktorları samimi bulmuyorum pek...ajandacı gibi geliyolar onlar bana planları programları bozulmasın diye süprizlerle karşılaşmak istemiyorlar..39+5 dogum yaptim ben sezaryen

Aynı durumdayiz canim aldim birkac eksik disinda hepsini ama yika ütüle canta hazirlamsi kaldi bide oda aldik bebise ama daha gelmedi en son aradığımızda 1 aya kadar teslim ederiz demişlerdi halen ne gelen var nede giden

Zaten zamanında teslim etseler şaşardım hep bir aksilik oluyor bu mobilya işlerinde, en azından çantamız hazır olsa içimiz rahat eder gerçi bugün kontrole gittim benim doktor 37ye kadar gelmez dedi ama belli de olmaz tabii

Sen ufaktan hazırlamaya başla..baya öndesın bizden hazır.olsun artık cantan :)

Sorma canım hafta sonu başlama niyetindeyim ama doktora gittim demin adam dahat ne nst verdi ne bişe daha gelmez dedi. Ona inanıp doğuma hastane çantasız gitmesem iyi

Kız kardesimde dogum yapti onuda hiçbir sorun yokken 38 de aldi mesela 40 bitiren sezeryan görmedim
Bende gördüm yengem doktorların eline düşene kadar gitmiyor 40, 41 de doğuruyor
Bende erken alınmasını doğru bulmuyorum şimdi bana 37 diyorlar ben sorun yoksa 38 e kadar dururum..

Kızlar sizinde sabahları tansiyonunuz düşüyormu?
Ben çok kötü oluyorum kahvaltı yapınca geçiyor uyanınca kolumu kaldıramıyorum o derece..
Tansiyon ölçüyor musun sabahları, yoksa kan şekerin mi düşüyor? Sabahları aç olduğumuzdan ben de kahvaltı yapana kadar enerjim olmuyor. Bi de sende iki minnoş var

Bende gördüm yengem doktorların eline düşene kadar gitmiyor 40, 41 de doğuruyor
Bende erken alınmasını doğru bulmuyorum şimdi bana 37 diyorlar ben sorun yoksa 38 e kadar dururum..
bana simdi bile ikinci oldugu halde sık dişini 2 ekimden önce dogurmanı istemiyorum dedi..sonrasinda da sürekli takip eder artik beni oglumda da 2 günde bir nst sokmuştu son haftamda ..39+3 e kadar takip etti iki gun sonrası icin randevu verdi şükür 2 gün daha sıkıntısız durdum ..kaldı ki benim 5.5 aylıkken dogumum başladı iğnelerle durdum doğuma kadar alabilirdi istese hemen erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…