2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canim cok sukur evindesin guzelce dinlen guzel seyler dusun insallah minigin zamaninda gelicek

Canım ben minoris aldım Organik içeriği 2 gün önce yıkadım yumuşacık ve güzel kokuyor ekstra yumuşatıcı da gerekmiyor banyo için de minoris aldım memnun kalmazsam mustelaya geçeceğim
Deterjan minoris benden onay aldı onunla devam ederim Doğumdan sonra leke çıkartıcıyı da deneyeceğim onu henüz almadım organik deterjanlar leke cıkartmıyor çünkü

Dün bende ütüyü sırtıma yastık koyup oturarak yaptım.. İyi senin eşin yapabiliyor benimkinin kendine hayrı yok seni anlıyorum demekten başka birşey yapmıyor
Bir gün yeter beni anlamanı da istemiyorum diyecem ama ne zaman

Maşallah size
ben 10 en fazla 15 kilo yapayım yeter bana..

henüz almadım. e bebekten almıştım kızımda. bunda netten sipariş edicem. marka ne olur bilmiyorum. granüller güzel oluyor.
bebek bakım seti mustela alıcam. hala kullanıyorum kızımda

dalinin granül sabunu nasıldır yada daha sağlıklı birşey var mı bilmiyorum. mustelaya benim de niyetim var. sağol canım

tamam canım ilgin için teşekkür ederim. bir de kitikate markasının sıvı deterjanı var organik o da ilgimi çekti ama granül kullanmak daha mı uygun olur emin değilim

teşekkürler canım

mustela konusunda verdiğin bilgi benim için çok faydalı oldu. sağol canım

minoris tamam canım o da aklımda olsun. deterjan sağlıklı olsun da leke çıkarması çok öncelikli değil sanki. sağol canım

yeniden yıka tabi tatlım beklemiş kalmış yeni doğan bebekte kullanacaksın tertemiz olsun

canım ben de seninle aynı durumdayım. tansiyon olduğu için çok yiyemiyorum preeklamsi riski var zaten bebek iyiyse boşver milleti en doğrusunu yapıyosun

Banada uzaktan resimde goren akrabalar arayip diyor aaaa daha gecen gobeğin burnundaydi sen daha dogurmadin mi kilo cok almişim halbuki 10 kilo aldim boşver canim takma ağzi olan konusuyor demiyorlar hamiledir hassastir duşuncesizler bizim bebişler sağlikla gelsin valla omrumda digilller

Canımm hiç takma söylenenleri. Çok kilo alsan da inan ki bu sefer de aaa çok almışsın bi sıkıntı mı var diceklerdi. Ben çok kilo almadım göbeğim büyük sadece o da yapıyla alakalı iç karnım yok hamilelikten önce de hafif göbeğim vardı. Niye bu kadar büyük göbeğin bilmem yukarda bilmem aşağıda kaynanam her defasında bişey dedi. Her defasında da "Allah Allah doktor musun sıkıntı mı var baak sen nasıl anladın öyle doktor bi sıkıntı yok diyor diyip" güldüm geçtim. Göbeğim büyümeseydi de bebek kilo almıyor diceklerdi inan ki.

Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor ve kendileri de hamile kalmış yani tam tersi anlamaları lazımken. Geçen halam da çok büyük göbeğin son ayınmış gibi görünüyor dedi. Yoo gayet normal dedi doktor dedim sonrası gülüp annen bana diyordu. Ben de hıncımı intikamını senden çıkarayım dedim dedi. Aferin iyi halt yedin dedim içimden. Ne biçimler ya

Kızlar benim alt karnıma bazen sağdan bazen soldan keskin bir sancı saplanıyor sonra geçiyor.Sizde var mı öyle bir şey?Bu da bugün çıktı

Kilo konusunu ne olur takmayın alınır verilir icimizden bir canlı çıkıyor.Banada eşimin amcası senin kilon vardı kilo alma diye telefonda tebrik ederken söyledi o kadar şaşırdım ki yok benim kilom vermiştim falan dedim.Amcamiz kendisi en az 110 kilo ve ailenin bayan bireylerinde kilo sorunu var ben tüp bebek falan derken ohss olduğumda beni kilo almis sanmıştı.Bir kerede teyzem ruyamda gördüm seni hiç kilo almamıştın diye ariyor malum pandemiden görüşemedik yani kendisi 30 kilo aldı kuzenin doğumunda ama bana igneliyor gibi geldi.Kilo soranlara senin diyetisyene gidecem deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…