İstanbuldayım canım Avrupa yakasında.Türkiye HastanesiSen hangi şehirdesin canım hastanenin ismi ne.
canim cok sukur evindesin guzelce dinlen guzel seyler dusun insallah minigin zamaninda gelicekhastaneden çıktım çok şükür eşim hemen geldi aldı eve bıraktı beni duş alıp uzandım bir saat uyumuşum kendime geldim ❤ Hastane ortamı çok zor üç gündür maske ile , kımılda yok , doğru düzgün uyku yok , konuşulanlar sürekli olumsuz duymak istemediğim şeyler Çok şükür evdeyimbebeğim benimle gününe kadar bekler inşallah ❤
Canım ben minoris aldım Organik içeriği 2 gün önce yıkadım yumuşacık ve güzel kokuyor ekstra yumuşatıcı da gerekmiyor banyo için de minoris aldım memnun kalmazsam mustelaya geçeceğimkızlar bebek çamaşır yıkama deterjanı ne aldınız. kullanıp da memnun kaldığınız ve önereceğiniz bir marka var mı. ve bebek banyosu için mustela düşünüyorum sağlıklı ve doktor tavsiyeli olduğu için ama gerek var mı bilmiyorum. bu konuda tecrübeleriniz nedir?
bana dönerseniz sevinirim
canim cok sukur evindesin guzelce dinlen guzel seyler dusun insallah minigin zamaninda gelicek
Dün bende ütüyü sırtıma yastık koyup oturarak yaptım.. İyi senin eşin yapabiliyor benimkinin kendine hayrı yok seni anlıyorum demekten başka birşey yapmıyorEvet zaten tuhaf bir bekleme kokusu almış mecbur yıkanacak. Yıkamak iş değil de bir dağ ütü oluşacak onu düşünüyorum kara kara zaten elimde de sinir sıkışması var. Eşim yapacak artık ütülerin çoğunu mecburen
Maşallah size30 kilodan yaptım annemi yakalamışkeniyi oldu. Yardımcı kesin lazım canım tek yapmaya kalkıp kendini yorma sakın. Ah ah bebek olunca hazır ve pratik şeylere o kadar ihtiyaç oluyor ki. Ne kadar koyabilsek o kadar kar.
Idari izinlisin o zaman sıkıntı yokSeminer başlayınca 31 olacağım canım
henüz almadım. e bebekten almıştım kızımda. bunda netten sipariş edicem. marka ne olur bilmiyorum. granüller güzel oluyor.
bebek bakım seti mustela alıcam. hala kullanıyorum kızımda
birebir aynı ölçü almalısın canım.yani 70 e 110
Gratise duru granül gelmişti onunla yıkadım gayet güzeldi.Rossmanda roxy gördüm onuda övüyorlar.mühendisinoğlu diye bi sayfa var instada içeriği temiz bebek ürünlerini listeliyo bi gözat istersen.
Şampuanda mustela aldım ben en temiz içeriklisi o pahalı biraz ama çok uzun süre kullanılır.
Dalan zeytinyağlı granül sabun kullandım ilk oğlumda memnunum bunda da aynısını kullanacağım tavsiye ederim. Kokusu da temizlemesi de güzel.
Sabun ve şampuan olarak da dalin kullanıyorum. Öncesinde yani yenidoğan döneminde unibaby kullanmıştım o da güzeldi.
Çamaşır deterjanı green clean baby aldım. Daha önceden kendimize baby olmayanını kullanıyordum memnundum. Baby ile normal arasında da pek fark yok sanırım.
Oğlum 4,5 yaşında hala mustela kullanıyorum hiç pişman olmadık. Hiçbir Konak, kepek, alerji vs problem olmadı
Canım ben minoris aldım Organik içeriği 2 gün önce yıkadım yumuşacık ve güzel kokuyor ekstra yumuşatıcı da gerekmiyor banyo için de minoris aldım memnun kalmazsam mustelaya geçeceğim
Deterjan minoris benden onay aldı onunla devam ederim Doğumdan sonra leke çıkartıcıyı da deneyeceğim onu henüz almadım organik deterjanlar leke cıkartmıyor çünkü
Kızlar önceki bebeğimden kalan çarşaflar vs var. Senelerdir hurçta duruyor. Yıkanıp ütülenip konmuş yeniden yıkamam lazım mı? O kadar çok şey oldu ki nasıl altından kalkacağım gözüm korktu.
canım ben de seninle aynı durumdayım. tansiyon olduğu için çok yiyemiyorum preeklamsi riski var zaten bebek iyiyse boşver milleti en doğrusunu yapıyosunArkadaşlar etrafımdakiler kafamı yiyip duruyor bir kokuda. Ben çok kilo almadım. Hatta kollarım galan inceldi sanki vücudumdan verdim ama bebek gelişiyor gibi geliyor. Vücudum inceldi göbeğim büyüdü. 31. Haftadayım 5 kilo aldım. Bir buçuk 2 aydır hiç almıyorum.Ye ye bebek gelişmeyecek büyümeyecek diyorlar. Kontrole gitmeyeli de 1 ay oldu. Ama bundan daha fazla yemek istemiyorum. Zaten biraz fazla yesem nefes alamıyorum. Ama içim de rahat değil. Kontrolde belli olur ama kafaya da takmadım değil. Normalde zaten kiloluyum bir de gereksiz kilo almak saçma geliyor
Banada uzaktan resimde goren akrabalar arayip diyor aaaa daha gecen gobeğin burnundaydi sen daha dogurmadin mi kilo cok almişim halbuki 10 kilo aldim boşver canim takma ağzi olan konusuyor demiyorlar hamiledir hassastir duşuncesizler bizim bebişler sağlikla gelsin valla omrumda digilllerBen de takmayım diyorum ama öyle bir ye baskısı var ki. Yiyecek olsa yiyesi gelmez insanın zaten. Anne adayı olarak zaten her şeyi kafaya takma durumumuz var bir de bunlar iyice düşün düşün insanı sinir ediyorlar işte.
Canımm hiç takma söylenenleri. Çok kilo alsan da inan ki bu sefer de aaa çok almışsın bi sıkıntı mı var diceklerdi. Ben çok kilo almadım göbeğim büyük sadece o da yapıyla alakalı iç karnım yok hamilelikten önce de hafif göbeğim vardı. Niye bu kadar büyük göbeğin bilmem yukarda bilmem aşağıda kaynanam her defasında bişey dedi. Her defasında da "Allah Allah doktor musun sıkıntı mı var baak sen nasıl anladın öyle doktor bi sıkıntı yok diyor diyip" güldüm geçtim. Göbeğim büyümeseydi de bebek kilo almıyor diceklerdi inan ki.Arkadaşlar etrafımdakiler kafamı yiyip duruyor bir kokuda. Ben çok kilo almadım. Hatta kollarım galan inceldi sanki vücudumdan verdim ama bebek gelişiyor gibi geliyor. Vücudum inceldi göbeğim büyüdü. 31. Haftadayım 5 kilo aldım. Bir buçuk 2 aydır hiç almıyorum.Ye ye bebek gelişmeyecek büyümeyecek diyorlar. Kontrole gitmeyeli de 1 ay oldu. Ama bundan daha fazla yemek istemiyorum. Zaten biraz fazla yesem nefes alamıyorum. Ama içim de rahat değil. Kontrolde belli olur ama kafaya da takmadım değil. Normalde zaten kiloluyum bir de gereksiz kilo almak saçma geliyor
Kilo konusunu ne olur takmayın alınır verilir icimizden bir canlı çıkıyor.Banada eşimin amcası senin kilon vardı kilo alma diye telefonda tebrik ederken söyledi o kadar şaşırdım ki yok benim kilom vermiştim falan dedim.Amcamiz kendisi en az 110 kilo ve ailenin bayan bireylerinde kilo sorunu var ben tüp bebek falan derken ohss olduğumda beni kilo almis sanmıştı.Bir kerede teyzem ruyamda gördüm seni hiç kilo almamıştın diye ariyor malum pandemiden görüşemedik yani kendisi 30 kilo aldı kuzenin doğumunda ama bana igneliyor gibi geldi.Kilo soranlara senin diyetisyene gidecem deyin.Canımm hiç takma söylenenleri. Çok kilo alsan da inan ki bu sefer de aaa çok almışsın bi sıkıntı mı var diceklerdi. Ben çok kilo almadım göbeğim büyük sadece o da yapıyla alakalı iç karnım yok hamilelikten önce de hafif göbeğim vardı. Niye bu kadar büyük göbeğin bilmem yukarda bilmem aşağıda kaynanam her defasında bişey dedi. Her defasında da "Allah Allah doktor musun sıkıntı mı var baak sen nasıl anladın öyle doktor bi sıkıntı yok diyor diyip" güldüm geçtim. Göbeğim büyümeseydi de bebek kilo almıyor diceklerdi inan ki.
Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor ve kendileri de hamile kalmış yani tam tersi anlamaları lazımken. Geçen halam da çok büyük göbeğin son ayınmış gibi görünüyor dedi. Yoo gayet normal dedi doktor dedim sonrası gülüp annen bana diyordu. Ben de hıncımı intikamını senden çıkarayım dedim dedi. Aferin iyi halt yedin dedim içimden. Ne biçimler ya
Bana kardesimden geldi ama olmasaydı evdeki kirlent veya yumuşak yastıkla desteklerdim.Evi kalabalık etmeye değmez.Kızlar emzirme yastığı çok gerekli bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?